Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Stiti acum am stat si am privit la viata mea si la ceea ce imi spunea sotul ca am devenit obsedata de a avea bebe...Nu intelegeam niciodata cand spunea ca una este sa-ti doresti si alta este sa-ti devina obsesie. Pentru mine nu era asa.. Dar am inteles acum analizand la rece comportamentul meu ca avea dreptate, pentru mine a devenit o obsesie, eu nu mai vreau altceva decat un copil, nu mai fac mai nimic ca inainte. Nu imi mai este drag sa vin la serviciu , nu mai am chef sa ies cu prieteni, am devenit inchisa si intradecvar obsedata de acest lucru si poate si de aceea nu vine...
Fetelor trebuie sa continuam sa ne iubim barbatii si sa facem dragoste pentru ca intradevar ii iubim nu pentru ca vrem bebe.
Aseara si azi dimineata ne-am spus de 100 de ori ca ne iubim, uitasem sa o facem. DE ce oare trebuia sa ne trezeasca aceasta durere a prietenilor nostri?!...Uneori ne concentram pe anumite lucruri si uitam de aceste maruntisuri care ne fac viata frumoasa...

mirella

Mergi la inceput

Mai fetelor ce-i cu voi?...
Unde sunteti?...

pe afara?...

La multi ani sarbatoritilor!....

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

draga mirela eu mai intai vreau sa am o familie adevarata.asa am hotarat eu si sotul meu cand ne-am hotarat sa ne casatorim ,ca noi doi sa avem o casnicie frumoasa,cat mai linistita si sa nu uitam cat de importanti suntem noi doi unul pt altul.daca aceasta familie va deveni mai numeroasa(eu vreu 3 copii...)numai DD hotaraste.asa ca pana vine macar unul am reinceput sa ne facem planurile de concediu,ca si cum iarna asta si vara urmatoare vom fi tot noi doi....
pai eu ajunsesem atat de obsedata ca i-am spus ca nu are rost sa rezervam camere in iarna in austria,ca eu daca sunt gravida nu voi putea schia,si daca patesc ceva pe acolo.....bla,bla,bla...
o luasem razna rau de tot.asa ca in februarie sunt la schi si daca vrea DD stau doar pe partie la soare cu burtica....
asta e hai sa nu inebunim de tot ca bine nu facem nimanui!
la toata lumea!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Ai mare dreptate Alina. O sa incerc sa nu mai uit toate astea.
Am rezultatele de la analizele hormonale.
Ce ziceti? In afara de faptul ca sunt bune!
ziua 3

F.S.H 8.4 (2-10)
L.H 4.468 (2-20)
Estradiol 53.4 (30-120)
Prolactina 6.44(2.39-25.15)

ziua 21

progesteron 14.8 (4-25)
pupici

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei de astazi!

MEDA

Mergi la inceput

ai analize f bune,morala esti prea stresata!
bine eu vorbesc....intruchiparea stresului!
vine weekandul, inchiriaza un film,cumpara niste fistic si cateva sticle de bere si gadeste-te ca viata e frumoasa!si va veni si bb dar numai cand vrea el......

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Intru si eu doar putin, ca sunt cam ocupata...
Raportez: z1 !
Pupici tuturor!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Felicia, nu ne mai deschizi un capitol ca vad ca ai mana buna.
Cred ca tu ai fost cu norocul la...

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Of Alina si eu vroiam sa infiez ca unu am deja, dar actele...drumuri....si un cont in banca cu multi de 000000000000000000nik

Ali

Mergi la inceput

roxali lasa soro ca vine si la noi barza....
uite eu i-am pus firimituri la geam......

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput