Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142
Raspunsuri - Pagina 22
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Irlandezo de ce nu mergi cu datele, analizele sotului la un medic homeopat-privat si te lamureste mai bine...sa nu folosesti metoda dupa ureche.Si eu sant ptr naturist-homeopat.Ti-ai facut si ecografia sau doar analize.
Ali
Deocamdata estrogenul ( OK ) si progesteronul, TIROIDA SI RUBEOLA , INCA MAI ASTEPT REZULTATUL.
Apoi cei de la clinica ma trimit la spital de fertilitate si cei de acolo imi vor face si ei ceva , nu stiu ce ca nu mi-a spus nimeni. Apoi pe 30 noiembrie face sotul a doua spermograma , e destul de mult de asteptat , dar nu sunt locuri mai repede.
Apoi nu stiu ce mai urmeaza.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Anca , sunt Z 25 , si temp a scazut de la 36.3 ieri , la 36.1 azi. Asa ca ADIO BEBE luna asta. In 2-3 zile vin rusii.
Noi 2 singurei
ancadragoman spune:
Irlandeza si eu tot Z25,dar cu intarzierile mele nu stiu cat mai dureaza pana vin uratii aia.
anca
poze nunta
mirella76 spune:
Fetele buna de dimineata!
Sunt z29 t37.00 in continuare..
Ieri m-am simtit cam rau...Sper sa nu fie iar subconstientul meu...
Nu vreau sa ma gandesc, dar m-au durut foarte tare sanii si am avut toata ziua acel gust metalic indiferent ce mancam...
Imi este frica sa ma gandesc...
Nu vreau sa-mi fac nici cea mai mica speranta...
Daca nu-mi intarzie ar trebui sa vina uratii azi-maine..
mirella
oana_r spune:
anca? dupa care CM incepi sa masori temperatura?
mirela,iti tinem pumnii sa fie bebe
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancadragoman spune:
Mirella iti tin pumnii.
Oana ,dupa asta care trebuie sa vina.
Tu cum stai?
Eu ziua 26 si astept...
anca
poze nunta
ali spune:
Mirrela76 , am citit undeva pe aici pe site ca gustul metalic din gura ar fi unul dintre semnele de sarcina.De ce nu faci un test?
Stiu de ce, ti-e frica de rezultat, asa ca mai bine mai speri putin.Asa fac si eu.
ali
mirella76 spune:
Multumesc de incurajare dulcicelor...
Stiu ca gustul metalic este simptom de sarcina, eu am pierdut o sarcina la inceputul acesstui an la 14 saptamani si aveam la fel acet gust...Ce imi este frica este sa nu-mi influentez eu simptomele...Mi s-a mai intamplat..
Mi s-a intamplat de mai multe ori sa fac test in ziua in care mi-au venit rushii(eu nestiind ca vin), dar din cauza lor mi-a iesit a doua liniuta palida. Cred ca realizati prin ce am trecut...In plus mi-a mai si intarziat uneori foarte mult si la fel am fost foarte dezamagita si debusolata...Deci nu mai vreau test...
Mai ales ca eu imi iau din cele de facut dimineata si atunci noaptea care urmeaza nu pun geana pe geana, asteptand...
Saptamana viitoare trebuie sa merg sa mai fac niste analize de sange, asa ca ma gandesc sa-mi fac si HCG ca este oricum mai sigura decat un test.Asta daca scap pina saptamana viitoare de urati.
pupici dulci
mirella
ancadragoman spune:
Mirela este mai bine sa faci analiza de sange si vezi acolo.Daca este iti dai seama ce surpriza o sa ai?
Si eu ma duc maine la sange si niste ecografii,asa ca am scapat luna asta de teste.
anca
poze nunta
Micky2007 spune:
Fetele, imi spuneti si mie cum este cu temperatura asta.
Cat trebuie sa fie, ca sa iti dai seama daca este bebe sau nu.
Eu sunt in Z6 dupa IA si m-am luat temperatura: 36.9.
Abia de azi dimineata am inceptut sa-mi iau temperatura.
Va multumesc
Micky