Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by nusy

Si eu tot z23...dar degeaba numar...la cati gigei avem noi,slabe sanse...

Nusy

Suntem in aceeasi barca. Azi am primit rezultatul spermogramei.
volum 3.5 mls (normal)
concentratie 5 mil/ml (low)
mobilitate - fast - 9% - amandoua impreuna ( low)
- slow - 16 %
morfologie 10 % ( low)

Doctorul a spus ca mai trebuie facute inca doua spermograme c asa poata spune sigur cum e situatia.
Pana atunci vreau sa-i dau niste naturiste. Stiti cumva ce anume ? Am scris si la Oligospermie , dar fetele intra f. rar si nu stiu cand voi primi un raspuns.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_a

Ale , merci pt. lamuriri.
Luminati-ma si pe mine intr-o chestie: pe FERTILITY FRIEND, la graficele persoanelor insarcinate am obs ca majoritatea isi facusera teste de sarcina la 10-12 DPO , nu in prima zi de intarziere. Sa inteleg ca eu, daca am ovulat in z 12, pot sa fac testul de sarcina in z 24-25 si sa iasa poz?

Depinde de la pers. la pers. La unele se vede ( testul pozitiv) la 10 zile DPO , la altele la 13 zile , la altele dupa inca cateva zile dupa ce ar fi trebuit sa le vina CM. Depinde .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Irlandeza, sotul meu are astenoteratozoospermie... eu i-am dat o perioada branca ursului , a avut efect, in sensul ca a crescut nr de , dar unele fete ziceau ca lor le-a facut mai rau...mai e buna si maca ( de la Inovatics e de o calitate net superioara)... acum ii dau Tribulus Terestris, recomandat de dr.

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Mersi Felicia.Am intrat acum si la Naturiste si am gasit un trat pt. barbati pt. infertilitate , cu vit. A , C, Zn, Spirulina....., da' acuma sunt in ceata , ca mi-ai zis ca pe unii i-a ajutata , pe altii nu.
Medicul nu-i da nimic pana nu mai face si celelalte doua spermograme.
Ce sa ma fac ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Irlandeza, si eu am auzit de schema asta, zici ca pe unii nu i-a ajutat... intrebarea e: a stricat ceva? ( ca eu am auzit asta despre BU)... eu zic sa incerci sa te calmezi, imi dau seama ce greu iti este... si, indiferent ce schema te hoatarasti sa aplici, nu uita ca spermatogeneza dureaza cam 3 luni, deci daca dupa prima luna nu s-a modificat, nu inseamna ca nu da rezultat...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Care-o fi mai buna ( metoda de tratament) ?
Trebuie sa sun acasa , sa-mi trimita pachet, si sa-mi ajunga pt. 3 luni, sper sa treaca la granita, o sa zica aia ca fac trafic cu pastiel.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Irlandeza,de ce nu cauti si la tine acolo,o sa gasesti sigur.
De ceaiuri si pastile nu o sa zica nimic cind trimit ai tai pachet si mie mi-au trimis si nu au deschis ,trebuie doar sa scrie o fisa-raport,ce contine exact pachetul.
Intra pe google si vezi ca o sa gasesti fel de fel de prod.naturale care ajuta la si aici multi barbati folosesc ginger si la voi trebuie sa fie asa ceva.Ginger chiar natural ,ajuta la asa ceva ,unii gatesc cu el si e chiar bun pentru sanatate.Te sanatate multa.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Irlandeza,uite un site unde gasesti si pt.barbati.
https://www.fertilityformulas.com/FormulasforWomen.html#combining%20w/%20western
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineataaaa!......

Inca incerc sa ma trezesc...Azi Z28 t 37.00 in continuare.Oare?!...

pupici la fetite

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fete cucuiete,sa aveti o zi buna.
Mirell ca bine ar fiiii...
Eu azi sunt Z25 si astept uratii ca bb nu e mai mult ca sigur.

anca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/scarlat_anca/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput