conditii de relocare

conditii de relocare | Autor: Rosey

Link direct la acest mesaj

Ce pretentii ar trebui sa am de la viitorul angajator, in conditiile in care slujba presupune relocare? Ei spun ca imi ofera apartament de serviciu, dar fara alte detalii.
De asemenea, ar trebui sa aleg intre Brasov, Sibiu, Constanta.
Eu sunt in Suceava acum si am apartament si copil de 5 ani la gradi particulara, platita deja pana la sfarsitul anului
Sfaturi? Idei?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

Da, multumesc mult! Nu e vorba de o problema legislativa! Am cerut doar PARERI PERSONALE despre ce ar trebui sa cer si in ce oras ar fi mai bine sa ma mut!
Bine ca alte subiecte de genul asta raman la generale, chit ca topicul lor chiar tine strict de alta sectiune a forumului.
Si daca nici la generale nu am primit nici un raspuns pana acum...aici nu il voi primi in veci!
Deci: multumesc din nou! Cred ca o sa pun intrebarea pe alt forum. Mai deschis la minte si mai putin rigid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Rosey, in locul tau as discuta cu viitorul angajator detaliile, inclusiv faptul ca ai platit gradinita copilului pana la sfarsitul anului (cu toate ca asta e o problema a ta personala, nu a lui). Banuiesc ca e un contract de munca pe perioada nedeterminata, ar putea exista si o prima de mutare sau asa ceva.

Mergi la inceput