Ati mai patit ceva asemanator?

Ati mai patit ceva asemanator? | Autor: Nane

Link direct la acest mesaj

Ofofofofofof! De sambata am o stare nasoala... Am facut febra sambata 37,8, scaun moale, duminica spre seara mi-a scazut si febra dupa ercefuryl si algocalmine dar scaunul... tot asa. Luni dimineata am fost la doctor care mi-a zis ca nu se pronunta fara rezultatul de la copro care iese maine. Pana una alta insa nu pot sa nu ma agit... ieri si alaltaieri am avut scaun cu mucozitati si urme de sange, iar morcovul pe care-l mancasem era nedigerat, adica bucati mai micutze... Azi dimineata, probabil din cauza Debridat-ului pe care l-am luat de ieri de la pranz, sangele a fost mult mai putin ca si mucozitatile.

Am tot dat search cu google si n-am gasit manifestari dinastea decat pe la copii, la adulti nimic... Aveti idee ce poate fi? Eu sunt un pic panicata, n-am mai patit asa cv... O fi enterocolita, sau...? Sangele ala ma ingrijoreaza maxim.

Sper ca nu v-am scarbit, si daca da sorry, chiar sunt f ingrijorata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nu te mai tot stresa atat si asteapta rezultatul la copro.Sigur va fii ceva usor de care nu trebuie sa iti faci mari probleme, o rupere de vas sau o chestie minora.
Multa sanatate oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

un virus probabil, nu te stresa prea tare se intampla, si eu sunt de vreo 4 zile prastiew, foarte racita, am o viroza urata si parca in loc sa-mi treaca tot mai mult ma ataca, azinoapte abia am inchis ochii cateva ore.
nu te speria prea tare ca nu e ceva chiar atat de neobisnuit, se intampla si nu ne scarbesti deloc.
multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

incerc sa raman optimista si sper sa nu fie mare branza...

Mersi de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sigur ca va fii totul bine.Asteptam sa ne spui ce ti-a zis medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

buna,

si prietenul meu a trecut prin asta (un pic de febra, scaune moi in ciuda anidiareicelor, a ceaiului de menta si a regimului), dar nu l-am putut convinge si pace sa mearga la medic ... i-a trecut dupa vreo 5-6 zile de la sine, treptat, dar a slabit binishor

Sa ne spui si noua ce a zis medicul in cazul tau

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cel mai probabil e o infectie intestinala, virala sau bacteriana. trece cu tratament dar intr-adevar trebuie asteptat rezultatul testului coproparazitologic. sanatate!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys77crys spune:

nu-ti face probleme,vei vedea ca va fi bine.Sangerarea nu este o problema ,a aparut din cauza scaunelor dese.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

mersi de incurajari, m-am mai clamat putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asteapta rezultatul la copro care trebuie repetat.Intre timp poti incerca Ecoflorina.Asta te ajuta la diaree si reface flora bacteriana.
Sanatate multa!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Viroza intestinala poate fi. Un medic mi-a zis ca a fost o adevarata epidemie de viroza intestinala anul asta.

Mergi la inceput