hot,hot,hoooot:-((sau cand intra nora-n blide:-D)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Acum vreo 10 ani..........a comis-o mama mea bine de tot! Cum era Craciunul si facea tot felul de mancarici...........a uitat ca intr-un ibric facuse siropul pt tort, a crezut ca e plin cu apa...... concluzia: am mancat sarmale dulci!
De mine nu va mai zic! Pandispan verde, prajituri arse, etc....Am dat foc de 2 ori la casa........De-atunci am mare grija cu aragazul...

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Ortansa brava, te-ai descurcat de minune.
remediul: pune etichete maaaari pe borcanele cu ingrediente. eu recunosc ca asa fac.
cea mai cool patanie a mea a fost cand faceam clatite muuulteee sa le umplu (de ziua mea). si in avantul culinar am turnat in loc de ulei in aluat...otet. noroc ca mi-am dat seama la timp. au iesit nesperat de fragede .

Roxana

da,da etichete mari,numai ca eu acoperisem eticheta cu palma atunci cand apucasem borcanul:-D .si eram convinsa ca-i zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Ortansa
da,da etichete mari,numai ca eu acoperisem eticheta cu palma atunci cand apucasem borcanul:-D .si eram convinsa ca-i zahar.

deci permite-mi sa spun. dementiaaaaaaaaaal!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Si eu am patit ceva asemenator ca si adi69.Am vrut sa fac o prajitura alba ca zapada iar cand am facut foile in loc sa pun zahar am pus sare de lamaie.Am copt foile iar cand sa pun crema,eu am obiceiul sa mai rontai de pe merginile foilor,am gustat din foaie si nu intelegeam de ce are gustul atat de acru.Noroc ca am aflat la timp si nu am pus si crema ,asa am avut cum sa fac alte foi si sa imi iasa si prajitura.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

..si eu am pudrat o tarta de visine cu bicarbonat.....si nu pricepeam de ce s-a colorat intr-un vanat urat...nici macar n-o facusem eu! Io doar am stricat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunteti tare simpatice.
Si eu am facut din astea, dar pe bune ca nu mai tin minte detalii. Daca imi amintesc va spun.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

din cate constat majoritatea aveti scuza ca erati foarte tinerele cand ati comis boroboatele.ei,dar si eu am avantajul ca n-am soacra

ps-roxana,chestia cu acoperitul etichetei mi-a ramas intiparita in minte si mi-a intrat in reflex de la orele de chimie(la care am fost si sunt forever bata)-cand ne spunea profesoara ca in felul asta(apucand recipientul cu mana pe partea etichetei) evitam mazgalirea etichetei in caz ca s-ar prelinge din continut pe ea.tot am invatat si eu ceva de la chimie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eram prin clasa a 4- a si vine vara-mea mai mare cu 3 ani pe la mine si hai sa facem noi niste bezele... si cum stim ca la orice prajitura se pune sare (dar nestiind cata sare), scapam si noi in albusurile bine batute vreo juma de lingurita de sare !
Nu va pot zice ce bezele bestiale au iesit...hhmmm... ce mi-e dor de copilarie!!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Sunteti tari de tot
Odata am bagat in cuptor un pui pe sticla, asteptand sa se rumeneasca am observat in blocul vecin un incendiu...au venit pompierii, furata de peisaj,am uitat de pui si am stat la geam mult timp, cand am intrat in casa puiul era carbonizat.

Nina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NinaR

...in blocul vecin un incendiu...au venit pompierii, furata de peisaj,am uitat de pui si am stat la geam mult timp, cand am intrat in casa puiul era carbonizat.

Nina

pai tot erau pompierii aproape de tine.ii scuteai de-un drum

Mergi la inceput