O sa avem castig de cauza?

O sa avem castig de cauza? | Autor: Wudy

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata!

Nu stiu daca este bine sa deschid un nou subiect dar nu stiu unde sa intreb. Poate exista un avocat pe aici sau cineva care se pricepe la lucruri de genul asta si ma poate ajuta, sa ma lamureasca cumva.

Sa va povestesc un pic despre ce este vorba.

Tatal meu a vandul acum vreo 7 ani o masina Dacia uni individ care nu a vrut sa faca actele imediat pe motiv ca nu mai are bani si nici timp. Au mers amandoi la notar si cumparatorul si-a luat angajamentul ca in decurs de o luna va face actele.
Dupa cum vedeti au trecut 7 ani si el nici macar nu are de gand sa faca acest lucru.
L-am presat cu mii de telefoane, nu raspunde, inchise daca ne aude, raspunde sotia lui care spune ca nu se poate intelege cu el sa terminam odata si problema asta.
L-am amenintat, ca il dam pe mana Politiei, ca il dam in judecata...nimic, parca nici nu aude.

Problema grava este ca si-a parcat masina necorespunzator, probabil nici nu mai functioneaza si o tine doar in fata blocului si tata primeste amenzi saptamanal. Va dati seama? Pana acum jumatate de an primea cam una, doua pe an, acum de 6 luni primeste amenzi saptamanal de la Politie si in fiecare saptamana noi trebuie sa-i platim noi amenzile de 300.000 lei de parce noi suntem bancheri. Ca sa nu mai pun la socoteala si impozitul, platit an de an.

Acum vine intrebarea mea. Daca il dam in judecata si o sa cerem banii pe toate aceste amenzi, pe impozit si in plus chestuielile de judecata credeti ca o sa avem castig de cauza ??? Nici nu vreau sa ma gandesc cu cat trebuie platit un avocat in acest caz.

Va rog mult de tot daca se poate un raspuns.
O zi buna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

1. actul semnat la notariat cumparatorul isi lua angajamentl ca in decurs de o luna de la data semnarii acordului (ziua in care se scria aceasta nota si se semna la notariat) sa ia legatura cu tata si sa faca actele masinii. (ma rog, nu stiu ce se face in momentul in care se vinde o masina, radiere, inmatriculare ...)

2. Nu putem sa radiem masina. Tata a fost in audienta la Udriste la nu stiu ce Domn Capitan...sau cum i-o mai chema si ia spus ca nu se poate radia masina daca nu avem talonul. Si de unde sa-l avem daca individul asta nici nu raspunde la telefon, abia sa se mai si intalneasca cu noi.

Cei de la Politie ne-au spus ca singura solutie ar fi judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Conteaza ce anume in mod concret ati convenit in acel act notarial.
2. Am o intrebare, de ce nu radiati masina de la evidenta circulatie?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput