quote:
Originally posted by simali
mazzel. Chiar sunt curioasa cum se fac cuburile de concentrat. Eu credeam ca se fac la Petromidia, de aceea as fi sugerat sa se vinda la benzinarie...
Si daca inteleg de ce se pun chimicale in mancarurile care au nevoie de "ajutatoare" (sa zicem o zi in care ti-e lene de mori sa te duci la piata, nu ai in frigider decat un piept de pui si 2-3 legume si faci un simulacru rapid cu un cub de pui caruia-i spui supa de pui). Dar chiar nu inteleg de ce sa pui concentrate in mancarurile care pot fi gustoase in mod natural. Si apoi daca ai luat-o pe scurtatura o data e al naibii de pagubos sa consideri asta o "reteta" pe care sa o repeti si atunci cand ai alternative mai sanatoase.
Am vazut odata la "schimb de mame" o tipa care punea delicat in piureul de cartofi!!!! Ce au laptele si untul?
La supermarketuri se vand niste galetuse de 1kg cu un praf ametitor numit "baza pentru mancaruri". Cum adica, asta-i BAZA?
Buni s-ar rasuci in mormant. Si sunt sigura ca si bunicile voastre.
Supa de pui e ceva sfant. E o poveste cu miros de copilarie, e un medicament miraculos, e o dovada de iubire. A-i pune chimicale, e ca si cum ai pune o carpa de spalat pe jos langa o Biblie.