Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

chinico eu inca nu m-am gandit sa numar miscarile lui bebe. dar cred ca ar fi interesant de urmarit.
al meu in general misca seara foarte tare.
mai nou a inceput si ziua. azi la birou imi tragea cate una in ficat ca trebuia sa me ridic de pe scaun si sa-l plimb o tura pe hol sa se linisteasca.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

bunaaaaaa searaaaaaa,

Ramsan ce frumos ca esti fericit si astepti cu drag sa vina momentul, in sfarsit o graviduta care nu se sperie si e multumita,

a_deju am luat Persil Senzitiv pt bebe, de la cora e la promotie si cu balsam

Ruxandra sb am tinut doar ieri ca a fost miercuri si maine merg la spovedanie asa ca nu te gandi ca o sa tin asa tot postul pana la Craciun...de fapt daca stau bine sa ma gandesc sa stii ca eu in prima luna cand am ramas insarcinata era postul pastelui si am tinut poast pana am aflat vestea mare si sa stii ca m-am simtit super in afara ca aveam senzatia de balonare nu imi era rau dar dupa ce am inceput sa mananc normal m-au apucat greturile pana pe la 4 luni asa ca nu stiu ce sa zic nu cred ca face rau mancarea de post si rabdare cu Matei, lasa ca iti povestesc eu peste ceva timp cum o sa stau cu nervii si atunci cred ca o sa te inteleg.

Dolores ai grija mami, cu anemia, tu vrei bataita pana la urma? sau mai bine iti dau un pupic!

Cleo 34+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor ati vazut la stiri , in C-ta s-a nascut un bebelus de 27 cm si 700 grame,Doamne cat de mic era.Madaluta daca o intrebi sigur iti va spune pretul,imi pare rau pt sarcinile pierdute, crede-ma ca stiu ce inseamna.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ATUDOR,si eu sunt de parere ca bb vine in curand.Iti doresc curaj,si sa vina bb sanatos pe lume!!!
YAGMUR,bine ai venit in grup,o sa iti prinda bine compania noastra,Il asteptam pe bb Luca impreuna!!!
DOLORES,nu inteleg cum de ai anemie,doar eu stiu ca ai grija de voi,poate sunt gresite analizele.Oricum veti fii bine amandoi!!!
ASIZUCA,cu intarziere iti spun ca ma bucur ca nu e nimic grav cu bb,e ceva minor si veti fii bine!!!
ALEX,pusici!!!
si va pup pe toate fetele cu burtici!!!

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sositttttt!!!!
Nu mai puteam astepta acest minunat moment!!!
Sint foarte fericita ca am reusit sa intru sa va citesc si sa va scriu inainte ca Crinuta sa vina pe lume!!!
Mi-am dorit din tot sufletul sa impart acest minunat moment din viata mea cu voi...,cele mai dragute gravidute si cei mai draguti bb-ei.
Mi-ati lipsit enorm de mult si vreau sa va imbratisez pe toate tare!!!
Noi sintem deja in saptamina 39 si asteptam cu drag momentul venirii printesei noastre dragi.Am inceput sa ma vait de spate ,de picioare,de miini,merg mai greu,dorm foarte prost ,arsurile nu m-au lasat nici acum...,dar bb este bine.La ultimul control dr a spus ca ma programeaza pe 25 Oct...,daca mai apuc...,daca nu..., ne vedem la spital.Crinuta nu cred ca vrea sa vina curind,burtica mea este la fel,nu a coborit deloc.Am pregatit tot ce trebuia pregatit...,de la lucrusoarele ei,patut,cercei,bagajul de spital...al ei ,al meu...plicuri,reviste,am vorbit in spital cu anestezista si cu o pila Neonatolog.
MADALUTA ,
am apucat sa citesc ultimele mesaje si am vazut ca te-ai razgindit...,ai vrea sa nasti normal cu epidurala.Eu am sa fac acelasi lucru ...,drept pentru care am si vorbit cu anestezista FUSTANELA ,care este foarte de treaba si am stabilit ca va veni noaptea in caz ca ma apuca...sa nasc ,mi-a zis ca vrea 150 lei noi pentru anestezie si ce mai vrem noi sa-i dam...asa in plus.Este super de treaba si a fost foarte directa (ceea ce-mi si doream).Dr meu m-a sfatuit sa vorbesc cu DINCA sau cu NICLOAE ,tot anestezisti...si acre ar veni noaptea ...,dar restul...cica nu se prea deplaseaza.Daca ai putea sa aranjezi si tu din timp...,poate ai sta mai linistita.
Eu am pe cineva Neonatolog in acest spital si mi-a spus ca nu trebuie sa arunci cu banii in stinga si in dreapta ca nebunu',ca nu are rost ...,a zis ca o sa-i spuna ea exact sotului meu cui si cit sa dea...!
Claudiu va participa la nastere si este foarte entuziasmat ,DEOCAMDATA!

De miine am sa intru in fiecare zi sa va citesc ,ca de recuperat nici nu poate fi vorba.Va pup pe toate si poate ....pina miine naste careva...,cine stie?!?

dandusa 36 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa bine ai revenit!
vad ca esti pe ultima suta de metri.
eu zic sa-ti pregatesti psihic sotul ca sa asiste la nastere. la cursurile la care am fost, moasa ne spunea ca a avut destule cazuri in care mamica era ok, iar taticul a lesinat.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Dandusa iti urez nastere usoara si sper sa ne povestesti si nou cand vii acasa cum a fost,si eu voi naste tot cu d-ul Cristurean si sunt foarte curioasa.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,bine ai revenit,am tot intrebat de tine.Ma bucur sa aud tonul optimist pe care il ai,sper sa ne transferi si noua,unora,aceleasi ganduri optimiste.Ma bucur ca esti bine,si bbica la fel,abia astept sa incepem galeria la voi.Curand de tot..
pusici

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

adinazot...eu am grija de noi..dar daca bebe ia tot ce e mai bun.....sa fie el sanatos..eu incep sa iau tardyferon....

bine ai revenit dandusa...inainte de a veni pe lume crinutza..de maine te asteptam mai des da??

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna seara, burtici...

Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa scriu, insa am incercat sa recuperez cu cititul...o sa incerc sa va raspund...sa nu va suparati daca uit pe cineva...ca sunt si intr-o dispozitie destul de aiurea...

Mio, da, si eu voi naste la Stanca...Da un semn cand vii in Cluj si poate reusim sa ne intalnim...
yagmur, ti-am trecut datele in listutza...se pare ca avem aceeasi DPN! ...imi pare rau sa aud ca sotul/prietenul tau nu mai e alaturi de tine si v-a parasit...pentru mine asta inseamna un caracter egal cu 0! Asa ca, poate e mai bine daca ai scapat de el...iti doresc doar multa sanatate si, cel mai important lucru, sa ai un bb sanatos, vioi si frumos!
Dandusa, of, of, mult a mai durat sa apari iar printre noi, insa ma bucur ca s-a intamplat asta ca-mi era dor de tine...Ai grija de tine si de Crinuta...Cum te simti in noul apartament? Ai pregatit totul pentru venirea micutei pe lume????
Mamamatei, parca tu intrebai de varicela, nu??? Daca ai avut boala, inseamna ca ai deja si anticorpii formati si nu te mai poti contamina again...Pupici...
Atudor, sa ne anunti cand vine momentul sa te putem sustine asa cum se cuvine, ok?
Ralucuta, oare ce faci? Chiar te-au lasat aia din spital??? Adinuta scumpa si draga nu vrea sa dea piept cu lumea inca...Mai asteptam...si revenim in forta cu galeria...
Danita,
Alex si Dolores, va si pe voi...

Oana 30+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput