Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
OlgaM, eu inca ii dau patru picaturi de vigantol. Saptamana viitoare mergem la control cu el, sa-l mai controleze doctorita la fontanela, ca data trecuta i s-a parut inca destul de mare. La ai vostri s-a inchis fontanela?
Bai, vorbeste o colega de-a mea de birou de m-a capiat, deja l-a scos din minti si pe sefu, nu ma pot concentra. Frate, pana nu are ea ultimul cuvint, tzaca-tzaca pina la disperare. Imi vine sa ma duc sa o iau de motz si sa-i mufez ceva in gura aia de nu mai tace.
Hai ca mi-a placut aseara pe chat, a fost ca chaturile bune de pe vremuri
Daca mai sunt amatoare, diseara vrem sa repetam, in cel mai rau caz maine la meciul Rapidului. Cele mai de succes chaturi s-au facut in timpul meciurilor, nu stiu care e explicatia ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Buna dimineatza...
Io nu mai pricep nimic...ziua Delia este racita cobza,curge nasul,infundata,curg ochii,maraita,sacaita...in schimb noaptea doarme neintoarsa,fara sa fonfaiasca...nu ma plang Doamne fereste,dar nu pricep...sau poat echiar au efect grauntele alea combinate cu frectiile...
Cuscra am zis ca-ti zic pe forum ce-i cu femeia...ieri cand am ajuns acasa nu am intrat in camera la ea ca nu am avut de ce...in schimb seara cand sa-i fac baie am zis ca fac aploplexie...tapetul de pe perete era rupt pe o portiune de 15-20 de cm ...motivul?!Vaca aia de femeie era sigur la televizor si fii-mea singura in camera la ea si a facut ce-a dus-o capul mai bine...A ramas sa vorbeasca Paul cu ea azi,insa nu are timp,asa ca a ramas pentru maine la 4...daca o fac eu iese scandal si parca nu as vrea...Plus ca o bombardeaza pe Bianca cu diverse afirmatii de genul "daca Delia mai tipa sau cade ea nu ma vine ca o doare capul de la urlete si s-a saturat sa-i tot atrag atentia cand cade fata"...![]()
Gusta vezi ce faci la doctor azi...sa dai de veste...
Olguta din America io uit de picaturile alea nenorocite...5 zile ii dau restul 2 uit...dar ii dau Vitamina D3 Natural 5 picaturi...asa m-a zis celebra...dupa spusele ei Vigantolul nu este asa bine asimilat de ciutani...
Cu curatatul nasului nu te pot lamuri ca eu chiar nu o fac decat daca-i cazul...
Adina Delia mai bea lapte...destul de bine...cca 500-550ml pe zi in trei transe...dimineatza si seara 200-220 si la pranz 150ml...seara mai adaug si cereale cate 3-4 masuri,tot Humana.In rest mai ciuguleste si branza topita, cascaval, iaurturi...
Te mir de pampersi nr 6...pai la cele 13 kile ale Deliei cu 5 nu ne mai descurcam... strange la pulpe si iese continutul din ei...
Gabitza la noi frontanela este inchisa de la 10 luni...o fi bine o fi rau naiba stie...celebra zice ca-i bine"foarte bine doamna...a crescut armonios"(dupa ce-i lasasem sacosa)...
Oana C felicit mergtareatza...stiu ca asteptai de mult sa se intample...ai sa vezi ca perfectionarea mersului va dura mult ma putin fata decei care merg de la 11-12 luni...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Pai ce explicatie sa fie Gabitza... simplu... ne impartim pe ateliere si e ocupam de atributiunile din fisa postului...ei cu berea si injuraturile,noi cu barfa ...visinata
...inghetata si ce mai pica pe drum de seara...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simiena spune:
Buna dimineata!
Elian merge foarte bine . Face tot soiul de schimbari bruste de directie si stie sa treaca toate pragurile din casa . Ne inscriem si noi la categoria muciosi .
Am vazut multe poze dar chiar nu le mai stiu pe toate - oricum frumosi copii, mamici , surori , etc...
Andutzy-Elian tot numai mama si tata zice cu adresa clara , mai greseste un papa si un nani , dar chiar nu ma agit - finul meu la doi ani tot cam asa zicea , chiar mai putin si e bine mersi acuma - turuie ca o morisca , iar nepotul meu care are acum 10 ani a fost dus la logoped pe la 3 ani din motive de vorbire si e super inteligent si nu are nici o alta problema .
Pupam toti bolnaviorii mari si mici .
Mamicul lui Elian
ChrisDun spune:
Andutzy, chestia cu vorbitul la copilasi... eu am auzit de pe la colegele de birou ca daca nu vorbeste copchilul pana la 3-4 ani poti sa stai si in cap, ca nu ai ce-i face. Orice logoped iti spune ca pana la varsta aia nu poate sa faca nimic. De-abia de-atunci incolo poate incerca sa il faca sa-si dea drumul la vorbire.
Iar despre legatura vorbire - RMN etc. , chiar nu stiu ce sa-ti zic. RMN si MRI cred ca e acelasi lucru (rezonanta magnetica).
Vigantol: noi ii dam Carinei 2 picaturi, si avem indicatii de la pedi sa ii dam asa pana la 2 ani.
Ser fiziologic: nu i-am mai curatat nasul de nu-mai-stiu-cand cu ser fiziologic. Cred ca de cand era nou-nascut. O fi rau ? Noua pedi nu ne-a zis sa facem chestia asta... nici nu stiu ce sa zic.
Mey, haideti sa ma plang si voua, ca m-am plans pana acum la tot biroul
: am fost la Piciul din Titulescu si am luat ieri doua body-uri, dar azi am vrut sa le duc inapoi sa iau altceva (pentru ca am mai gasit ieri la alt magazin niste body-uri muuuuult mai misto). Problema e ca vanzatoarea mi-a zis ca "legea magazinului" e sa dea acelasi articol, dar marime mai mare. Bine-bine, pai fiecare pravalie isi face legea proprie ?! Cum ramane cu legile statului in care isi desfasoara activitatea?! M-am ofticat nevoie mare, dar n-am avut ce face decat sa le scriu pe saitul lor. Lucru care nu ma incalzeste cu nimic. :(
In alta ordine de idei, ieri am avut ghinionul naibii si am stat o ora !!! sa astept autobuzul. Care autobuz nici macar nu era deviat din cauza de meci. Insa, ca de obicei, autobuzul respectiv a venit in card cu alte doua - nu care-cumva sa se piarda !! Ma mir cum am rezistat sa stau atat in statie, si imi pare tare rau ca nu s-a schimbat nimic de ani de zile, in ce priveste transportul in comun :( Pur si simplu isi bat joc de oamenii care ii finanteaza :(
Hai ca mi-am zis ofurile...
Multa sanatate puiutilor bolnaviori !
Tdi spune:
Ciao, pe aici si eu, cu o durere de cap nasoala si moralul la pamant, de fapt cred ca mai bine nu intram ca numai vesti proaste am, singura exceptie ca Alyssa e bine, multumesc lui D-zeu.
fac o mica paranteza: aseara mi-a dat yahoo error si m-a scos din chat, scuze ca "am plecat" asa fara sa salut.
Azi dimineata tati a facut accident cu masina!
din fericire n-a patit nimeni nimic dar acum trebuie s-o reparam si bani de unde...(asigurarea plateste pe celalalt, ca a fost vina noastra, s-a intamplat ceva cu franele si a intrat in alta masina
).
Eu de aproape o saptamana ma simt tot aiurea, mi-e rau si ma dor toate cele, cel mai rau spatele si ma trezesc intotdeauna blocata si amortita
. Alyssa e tare capricioasa si numai bine nu-mi pica in starea in care sunt.
revin.
Album Alyssa
gabitzam spune:
Of, Teddy, imi pare tare rau si de accident si ca nu te simti bine! Bine ca nu a patit sotul tau ceva mai rau, dar e suficienta si sperietura plus necazul cu reparatiile. Nu aveti asigurare gen casco, sa va acopere si pe voi?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Mercedes spune:
salutare fetele!!
tedy - bine ca n a patit sotul tau nimic asta i cel mai important.
gabitzam- ti a prescris tie medicul 4 picaturi de vigantol, ma mir deoarece bia primeste doar doua si asta daca nu le uit...
ser fiziologic nu i pun doar daca tb neaparat la fel ca si apa de mare, olinth sau celelalte
La multi ani corni si bianca a laurei sa fiti sanatoase si fericite!
Eu cred ca am racit mergand cu trenul la cluj. M a luat o asa durere in jurul buricului de credeam ca mi se rupe burta... dar mi am revenit dupa o zi din fericire.
mai vroiam ceva- vreau si eu pe chat cu voi, nu m am prins unde? ce invitatie de pe mailul comun?explicati mi si mie plizzz...
OanaC- felicitari evei!!!
gusta spune:
Buna si de la noi.
Numai vesti asa si asa.
Tdi nasol cu accidentul da bine macar ca nu a patit nimic.De dureri chiar nu am ce sa zic ca eu nici numai stiu ce ma doare.
Gaitza la colega ta da-i mama o tastatura in freza sa vezi cum tace
.
Loreen eu zic sa bagi o discutie cu doamna ca nu e normal.
Andra eu ce sa zic cu vorbitul cum au zis si fetele ca nu e relevanta chestia ,ca ei pana la 3 ani poate sa nu zica nimica si cand incep pot sa faca direct propozitii.Asa ca eu zic sa cauti un medic bun si sa te linisteti ca nu iti face bine atata stres si de ce nu incerci un RMN la un medic bun si dupa stii exact pe ce drum apuci.
Am citit tot ce ati scris da mintea nu ma mai ajuta deloc.Uit de la mana la gura.Eu stau in pat sunt nedormita de dureri dar mai nasol e ca mi se duce durerea si pe dreptul asa ca eu lucruri bune nu prea astept.Vad azi la 1 la fizio ce o fi si dupa dumnezeu cu mila.Tati e acasa dar a plecat cu domnisoara pana la serviciu ca l-au sunat si am zis ca eu nu pot sa am grija de Mara si atunci s-a executat a luat-o cu el.Cam goala casa fara ea dar ma pot invata.Nici numai vreau sa citesc de pe net de hernie ca eu cam am toate simtomele de una super avansata astept sa se faca 1 si sa plec.Va pup si va scriu cand ma intorc ,daca nu imi face ala ceva de raman acolo si numai vin acasa,glumesc .Nu scapati voi asa usor de mine
eu sunt mai ceva ca raia.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
Tdi spune:
Gabitza, nu avem casco pentru ca e foarte scump, in cativa ani ne-ar costa mai mult decat masina, aici au casco doar cei cu masini de lux. asigurarea obligatorie e altfel decat in RO, acopera mai multe planuri insa masina vinovatului si-o repara singur. oricum costa si asigurarea asta aproape 900 euro/an in conditiile in care nu ai accidente la activ, iar acum o sa creasca!
asta e, bine ca n-a patit nimeni nimic, oricum tati e tare suparat saracul.
ma duc sa scot miorlaiciul
afara ca se da cu fundul de pamant.
Album Alyssa