Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
OanaC, al meu e si balconul si copilasul frumusel ![]()
Bea, albinuta este pentru participarea la campania pentru Sebi.
Mai fetelor, si voi sunteti mai nervoase in zilele acelea din luna? Ca eu de azi dimineata simt ca ma urc pe pereti, sau ma dau cu capul de ei. Andrei m-a calarit la greu, a avut bazdaci cu artzag toata dimineata, casa era vraiste, mancarea nefacuta. Simteam cum mi se urca nervii la cap incet-incet pana am explodat. I l-am pus pe Andrei in brate lui Costi si i-am trimis afara, sa pot sa fac treaba in liniste si sa ma calmez putin. Am reusit cat de cat sa dau fatza umana casei si sa stau 5 min la calc sa citesc ce mai scrieti. Uff!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
elisor spune:
Neatza!
A dormit bubulina exact cum am preconizat, eu am avut visat exact ce-mi doream mai putin, dar cand staruie ceva prin cerebel normal ca se refuleaza in vise.
Adriana macar tu ai fost mai realista cu rasul de pe dc, 

Tdi la superbul tau par nu e nici o pierdere lipsa coafurii, incropesti tu un coc acolo si vei arata superb...in ceea ce priveste "tocanitza" cred ca e vorba de "granitza", am vazut versurile la o emisiune, dupa ce un redactor de radio local ii tot dadea cu "carnitza". Felicitari pentru canin, cred c-a fost al naibii de dureros.
OanaC va tin pumnii pentru ochisor sa fie bine, dar indiferenet care e solutia e spre binele Evei. Ce este "s.h"?
Balconul superb este al Gabitzei cu tot cu baietelul din dotare si mie mi-a placut foarte mult.
Fetelor va multumesc 

Acum ne pregatim sa ne intalnim cu constantencele in Poiana Bv. E o vreme superba, sper sa ramana asa toata ziua.
Va pup
Pisik dar unde e busruca, la cresa?
Eli mami lui Andreas si Bianca
lucas spune:
salutare,
si noi si noi.
Matei cu muci,drept pentru care nu doarme deloc, eu am avut cam mult (prea mult) de munca si nu am mai gasit un minut liber. acasa nu mai am calc., iar cel de la servici nu il pot conecta, caci nu am drepturi de administrator sa fac o noua conexiune de net. asa ca.....
am citit un pic, mi-a mai zis si Adina aseara la tel cite ceva.
daca stabiliti o zi de chat ar fi grozav, ca il rog pe tatic sa aduca laptop-ul lui acasa atunci. acum pe el scriu.
Androix am auzit ca ai vizitat un spital!!! ce ai facut frate, ti-era dor? bine ca esti bine. pantaloni din aia cu material pe burta gasesti la mag. Victoria et.4, cred ca ii gasesti mai ieftin decit in Olanda.
Gabitzam, nu stiu cine are problema cu poponeatza, asa ca banuiesc ca Andrei, si eu am avut probleme, o crema super MUSTELA pentru iritatii fesiere. excelenta! am cumparat tot felul de alte creme nu prea a trecut dar cu asta e mai bine.
Loreen, jucarii!! iar??? frate da se joaca cu ele! ca eu am incet sa ma nervez, eu bag banii si el flit!
imbracaminte - eu am gasit linga mine un complex DOMINO si are la et. hainutze misto pentru copii si pretzuri mai normale. acum am luat pijama frumoasa de la BAMBI cu 140.000 lei. am gasit si bluzitze (gen training) la 140.000 sau 180.000. si i-am mai luat de iarna, salopeta de fis si jacheta, groase cu 600.000.
Nelia, toata stima, cum te descurci si singura si cu 2 copii??!! cit ai zis ca sta in RO? 2 saptamini? UAU.
Elisor, am citit ca si tu frecventezi spitale!!
Andutzy, sanatate lui dragoselu, eu nu am apucat sa citesc din urma. dar am ajuns la RMN. chiar crezi ca e cazul? mai du-te la un neurolog. incearca la Bagdazar, au medici foarte buni si sunt dotati cu aparatura foarte buna. eu am facut RMN, nu este o investigatie chiar placuta, dar este cea mai completa.
Gusta sanatate multa.
OanaC ai mai fost cu ea la oftalmolog? nu de alta dar am sentimentul ca si lui Matei ii fuge un pic un ochi, si ma bate gindul sa ma duc si eu cu el. familia imi zice ca mie imi fug ochii si copilul nu are nimic, dar stii cum e cind iti intra eva in capsor!!
ati scris asa mult...............
si eu am lipsit asa muuuuuuuuuuuuult.
pe 12 noiembrie ma duc la o nunta. la Crown Plaza. seful nostru cel mare se insoara.... a 4- a oara!!! si nu am nici un chef sa dau bani pe toale acum!! ca stiu ca le imbrac odata si gata. ma gindeam sa inchiriez ceva, stiu ca exista asa ceva in Bucuresti dar nu stiu unde. voi stiti ceva? m-as duce sa vad ce si cum, daca nu... scotocesc prin dulap, oi gasi ceva, ca in definitiv, mireasa si nasa sunt primadone!!!
va las, s-a trezit Matei, care de cind cu raceala este scincit, miriit, nimeni nu ii intra in voie.
Mercedes spune:
oanaC-sper sa nu trebuiasca sa o operezi din nou-poate scapati
La Bianca pe hemangiomul din spate de pe cap incepe sa i creasca parul si nu mai e cavernos ci pot sa spun ca s a absorbit ff mult- e aproape plan, iar cel de pe frunte a scazut f mult si parca se albeste sau dar eu am senzatia nu stiu.Vorbisem cu mai multi medici inclusiv din ungaria , i am trimis poze cu cele doua hemangioame si pana acum mi au spus ca sunt ok in regres. Sper din tot sufletul sa scapam odata cu totul.
Fetele voi aveti baby einstein ? eu il am doar pe acela cu masinile, locomotiva -imi scapa titlul
Stiti de unde se descarca cumva?sau aveti cumva posibilitatea sa mi trimiteti si mie pe mail
Danelutza spune:
... sint prin zona, cetesc dar n-am chef sa scriu

... la toate si totzi copilashii

fran spune:
Buna !
Iar sunt cam in urma cu cititul, m-am uitat doar printre randuri...
Noi am plimbat "cucuiul" Iepuretelui pe la diversi medici saptamana asta. Parerile sunt evident impartite: jumatate zic sa-i scoatem (chistul/hematomul) jumatate sa-l lasam...
Cei de la chirurgie zic ca dimensiunile sunt foarte mici si se rezolva la dermatologie, astia zic ca operatia e banala, da' nu se baga la copil asa mic ca e nevoie de anestezie generala si ei nu fac asa ceva...Pana la urma ramasese sa facem si radiografie sa vedem cu sta chistul pe os (?)-desi e destul de clar din pozele de la ecografie ca nu are legatura cu osul...Noroc ca la radiologie am dat peste dr. care ii facuse eco si a recunoscut-o instant pe Iepu' dupa urlete
-ne-a zis ca nu are nici un sens sa facem radiografie ca nu o sa se vada nimic -dimensiunule chistului sunt mici si nu au nici o treaba cu osul. Pana la urma am hotarat cu pedi sa mai stam o luna si sa repetam eco si in timpul asta mai cauta ea un chirurg. De fapt de la dermato ne-a zis sa mergem la neurochirurgie da' e aiurea...Si sa-i facem eventual si RMN, da' sa mai intrebam...
A, da' cica daca e sa-i facem RMN oricum trebuie sedata, asa ca mai bine poate scoatem chistul direct, si in felul asta aflam si ce a fost exact
Cu ultimul enunt nu m-am prins daca glumea sau chiar...
Si ca sa nu mergem degeaba pe la dr. Iepu' a pus de miercuri seara de diaree.
. Fara febra sau varsaturi. De fapt nici nu face foarte moale, in schimb face mai des (3-4) in loc de 1-2, si miroase ca naiba. Am tinut regim, am luat hidrasec si azi pedi ne-a dat si antibiotic (sumetrolim). Ne-a zis ca nu vrea sa riste sa-i tot revina diareea cateva luni de acum inainte cum a patit la alti copii cu enteroviroza. Iepu' nu a mai luat antibiotice pana acum, sper sa fie ok. A, si regim super-strict :uscaturi(covrigei sau biscuiti fara lapte), orez, morcovi, supa de legume(fara cartof),carne de pui/vita, paine prajita.De maine avem voie si lapte Nan fara lactoza(Iepu' a furat azi la medicover bibe cu lapte de la un copil-ea tragea de el, ala tinea si el
, in timp ce eu mai vorbeam cu pedi in cabinet -am iesit amandoua pe hol ca se auzeau tipetele ei si rasetele celor din jur si l-am gasit pe Paul incercand disperat sa-i dea bibe inapoi copilului-noroc ca nu a putut sa-i scoata capacul...NU are voie mar copt sau banana. Ne-a zis ca ea lucreaza la sectia de diaree(
nu stiam ca exista asa ceva) de la Alfred Rusenescu si cele mai multe recidive de diaree au loc de la introducerea astora prea repede in alimentatie. Cica numai dupa cateva zile bune de kaki normal e voie sa manance asa ceva.
Luni facem si copro sa fim siguri ca antibioticul e corect. Normal era intai copro si apoi...da' a zis ca pana luni astia de la laborator nu fac copro si sa nu mai asteptam. Da' cica ar fi posibil sa aiba ceva care sa nu raspunda la sumetrolim si in cazul asta il schimbam
Andutzy-daca fina ta are miopie forte si face cezariana cel mai bine e sa-si scoata un certificat medical cum ca are nevoie de cezariana. Eu asa am avut si e mult mai simplu decat sa treci prin comisie etc. Ii trebuie un fel de referat de la oftalmolog (un rand-doua cu diagnosticul, nu mai mult) si specificatie ca e nevoie de cezariana . Cu asta se scoate un fel de certificat "oficial", cu timbru fiscal de la clinica de care tine. Eu mi-am scos la Policlinica de pe Dorobanti(aia cu gradinita germana) ca acolo era medicul oftalmolog. Oftalmoloaga mi-a dat scris pe o reteta obisnuita diagnosticul(miopie forte si coroidoza miopica)-asta a fost referatul si l-am depus la secretariat cu o cerere cum ca vreau certif. Si de acolo am luat apoi certificatul pentru cezariana. Si chiar mi-au facut cezariana in baza lui, desi aveam si pelviana, adica un motiv in plus...
Tot am vrut sa te intreb, da' pediatrul care il vede pe Dragos in mod curent ce parere are de diagnosticele pe care le primesti? Ca el il stie sigur mai bine decat cei care il vad pentru prima data.
In legatura cu vorbitul, poate el zice diverse si nu va prindeti voi. De exemplu Iepu' zice de mult timp un fel de "bughi-bughi" si de curand ne-a picat fisa ca aia sunt biscuitii. Sau poate ca o sa vorbeasca mai tarziu-in Capraru zica ca limita ar fi de 3 cuvinte la 2 ani-ca sa se incadreze in normal. Daca da semne ca recunoaste diverse chestii e super-ok, chiar daca inca nu le numeste.
Monu-am vazut si eu poza cu bubitzele si zic si eu tot Roseola. Iepu' le-a avut mai atenuate da' seamana bine. La noi au aparut bubitze dupa 3 zile de febra mare.Si din momentul ala nu a mai avut febra. Voi ati facut pana la urma ROR(uneori si o rubeola usoara trece drept roseola-asta de la pedi a noastra citire)? Analizele cum i-au iesit?
Oana-si Iepuretelui ii place rasul de pe DC
Lucas-eu am intrebat la oftalmologie si mi-au zis ca pana pe la 2 ani nu prea pot fi consultati. Eu ma tem de un astigmatism ca se uita parca(
) dintr-o parte la TV. Da' la calculator se uita drept...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Ola, si noi pe aici. Pentru moment suntem bine, fara probleme. Dupa atatea zile de regim a dat peste Alexia pofta de mancare. Sa vedem cate zile tine minunea.
Fran Dumnezeule! Dar v-au plimbat si zapacit fiecare cu cate o parere. Multa sanatate lui Iepu. Analizele de sange ale Alexiei au iesit bine. Pe cele care ar fi trebuit sa determine daca eruptia a fost rujeola sau rubeola am refuzat sa le facem ca sa nu mai traumatizam copilul aiurea. Oricum i-au trecut. Si eu tot la roseola ma gandesc ca a fost.
OanaC sanatate Evei. Poate scapa de operatie.
Jucarii si eu caut sa ii iau alte jucarii dar nu ma pot hotari care ar fi ca se plictiseste tare repede. Ii trebuie ceva interactiv. Daca aveti ceva idei - Loreen help! - spuneti-mi si mie. Nu conteaza daca sunt din Ro sau din afara.
Chat - imi pare rau dar se pare ca am ceva probleme ca atunci cand intru nu prea va vad.

Iulia Andreea 23+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
BUna seara!
Fran, pediatrul care il vede de aproape 10 luni pe DRagos nu poate sa se pronunte de nici un diagnostic deoarece Piticc este contorsionat tot si vanat la fata de urlete ce scoate din el doar cand il vede...si in conditiile astea sunt constienta ca bietu om nu are nici o vina ca nu ar fi observat ceva, ca nu are cum pe un copil atat de zbuciumat in prezenta lui...poate daca il consulta de cand era mai micut, cand era mai docil...nu stiu ce sa zic! Si noi se pare ca va trebui sa facem RMN, poate mergem impreuna...doamne ajuta sa nu fie cazul la nici unii din noi....
Cat despre vorbit el zice mama si tata dar fara sa ne zica noua direct si recunoaste macar 80% din lucrurile care il inconjoara, aratand cu degetul spre tot ce stie si zicand "EEEEE", entuziasmat...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
OanaC-sper din tot sufletul ca Eva sa nu aiba nevoie de alta operatie. Imi pare tare rau ca are probleme. Ce-i aia reflux la rinichi si ce inseamna ca are simptome "vizibile"?
Eu nu stiu exact unde stati voi, dar din Princeton am avut tren direct pana in Penn station (care este in buricul Manhattanului) si am ajuns in NYC intr-o ora. A fost foarte bine si fara probleme.Acum voi stiti mai bine cum ii este Evei.
monu-uite care este acum jucaria preferata a Mayei http://www1.epinions.com/Fisher_Price_Little_People_Fun_Park/display_~full_specs. Si am vazut ca foarte multe jucarii din colectia Little People de la Fisher Price au comentarii bune. imi pare bine ca Alexia este mai bine.
Noi am fost ieri la doctor cu Maya si daca plecam vaca si veneam bou tot era ceva, dar am plecat vaca si am venit vaca. M-a costat nici mai mult nici mai putin de 200$ pentru ca nu suntem acasa la noi si nu este medicul Mayei (sper sa recuperam ceva de la asigurare totusi) si nu am aflat nimic nou. Cert este ca nu are nimic la plamani, urechi sau gat, dar ce are nu stim. Cica un virus. Dar ce virus?
ieri ii scazuse brusc temperatura si de la pranz pana azi dimineata nu a avur febra deloc si ma gandeam ca poate azi ar trebui sa ma astept la o eruptie, ca ne spusese doctorul ca la roseola eruptia apare dupa ce a scazut febra. dar dimineata avea 38.1. Habar nu am ce are. Ea nu se simte rau si sta in fata usa si urla ca vrea afara. De mancat nu mananca asa ca inainte, dar nici nu pot sa zic ca nu mananca nimic. In fine, astept sa vad ce se intampla.
cam astea ar fi noutatile de la noi. Week-end placut in continuare.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
ioanailincam spune:
Salutare! Vad ca am ajuns la "performanta" sa scriu o data pe saptamana, in ritmul asta curand nici nu ma mai cunoasteti
. Dar deocamdata asta e regimul si nu am ce face.
La munca e aceeasi nebunie pe care am experimentat-o din prima zi, stau si pana tarziu (ieri am plecat la 12 noaptea
) si - ceva aproape nemaiauzit la vechiul loc de munca (decat daca venea soacra-mea si trebuia sa am pretext ca sa nu ma tina de vorba
), mi-am luat de lucru si acasa (ce-i drept a fost in scopul nobil de a nu mai bate drumul pana la birou si azi). Asta n-ar fi nimic fata de faptul ca mi se pare ca nu ma acomodez cu stilul, cu oamenii nu se pune problema ca jumate sunt fosti colegi de la proaspat parasitul loc de munca. Astept sa treaca nebunia cu examenul, ca scap de un stres, dar daca tot nu ma simt bine in continuare nu resping ideea de a o lua de la capat in alta parte.
Altfel, cel putin s-a facut bine Ana si de vreo saptamana experimentez aproape 8 ore de somn pe noapte (daca nu sunt chiar 8 e vina mea ca ma culc tarziu); se pare ca am descoperit remediul minune sa nu se mai trezeasca Mogo, simplu de altfel si anume nu-i mai las aprinsa veioza peste noapte. Eu ii lasam o lumina mica, mica aprinsa pentru ca avand obiceiul sa fuga noaptea din pat imi era teama sa nu se loveasca; dar se pare ca tocmai pentru ca se trezea si vedea lumina se gandea ea sa ne caute
cand era somnul mai dulce. Cu alte cuvinte: am gasit secretul fericirii.
Daca tot s-a facut bine, cred ca saptamana viitoare o chem si pe dr sa-i faca Priorixul ca l-am tot amanat si nu imi place.
In rest face numai prostii, numai ce s-a mai estompat pata de ulei de pe canapea (cred ca a fost aborbita de vechea tapiterie, desi aia era de scai) facuta acum o saptamana ca azi am constatat ca a dat iama in casetele mele (unele cumparate din primele consignatii aparute dupa '90 si probabil unicat) - stiu sigur ca sub supravegherea barbatul, dar cred ca si sub supravegherea bonei, ceea ce ma pune din ce in ce mai mult pe ganduri cu privire la gradul de atentie pe care i-l acorda. Cert este ca nu am mai gasit casete, carcasele, copertile si a descoperit si ca se poate trage banda si vreo 3 casete dragi mie au fost definitiv distruse. Barbatul ma tot freaca ca le scoate el de pe internet, dar casetele alea erau o parte din sufletul meu in liceu, care pentru mine au fost cei mai fericiti ani
Babygirl - intrebai de niste jucarii, eu una nu le-am vazut, dar cinstit va zic ca nici nu mai vizitez raionul jucarii de la o vreme. In sfarsit a inceput sa se joace cu cele pe care le are, asta cand nu gaseste cate o sticla de sampon sau castoane de plastic samd. Si cum ne vom si muta (vreodata, ca zugravul, desi nici nu a inceput, tocmai a prelungit primul termen pe care ni-l daduse de la 6 saptmani la 2 luni, deci nu stiu daca ne mutam sa fim si noi in casa noua de Craciu) chiar nu vrea sa maresc tampeniile de carat.
Mercedes - tot imi fac curaj sa o trec pe lapte de vaca (pe care in vara l-a refuzat categoric), dar mai am ceva lapte praf de la stat (Vitalact, ca Bebelacul s-a terminat de mult) si nu ma indur. Mi se pare mai comod laptele praf, dar trebuie sa inceapa sa bea si de vaca.
Noi am luat credit recent, dar era ipotecar - de la OTP, dobanda foarte buna (4,99%, desi numai pentru primii 2 ani, dupa... nu stiu cat o sa fie). La nevoi personale habar n-am, desi cred ca in curand o sa ma intersez si eu pentru renovarea nu se face gratid.
Monu/Alex - am vazut bubele, habar nu am ce au avut, ceea ce e scuzabil pentru mine ca nu sunt de profesie dar pentru dr. rusinica!
Teddy - ai facut testul de sarcina
? Pana una-n alta felicitari pentru canini. Multumesc lui Dumnezeu, nu stiu ce a insemnat cresterea dintilor cu copilul asta, ma rog, in afara de obiceiul enervant de a roade tot ce prinde
Petrecere frumoasa la nunta!
Andutzy - nici eu nu am auzit de acel dr Strejean. Succes finei tale!
Pentru dr. pentru tine ti-o pot recomanda pe a mea, la Filantropia am nascut (inca nu era renovat, dar a fost acceptabil, mai ales ca nu mai petrecusem o noapte in spital de cand eram bb in maternitate). Are cabinet particular, se asteapta cam mult, dar este competenta, saritoare si draguta. Nu prea e de acord cu cezariana la cerere, nici cu peridurala, desi la un moment dat mie mi-a zis ca daca mi-e frica rau ne invartim de-o cezariana (ceea ce eu am refuzat politicos).
Adina - foarte frumos articolul, l-am citit intr-un moment de nebunie la birou si l-am trimis si colegelor ca sa se potoleasca.
Gabitza - haioase si cugetarile postate de tine.
Nelia - dar Tudora mai sta in carut? Ca Mogo nu l-a mai probat de vreo luna (de bine ce luasem si noi unul bun in sfarsit si imi ocupa si jumate de hol
). De fapt stai asa, ca voi calatoriti distante lungi si probabil te ajuta. Nu se mai poate repara?
Aurasa - mai citisem de o faza asemanatoare pe DC, dar a fost mai trist ca fata respectiva nu a avut telefon. Oricum, mare lucru sa iti dea telefonul, de la Ana nu as fi obtinut asa ceva in veci
Beatrice - m-ai omorat cu tarta cu ananas. Dar nici nu ma mai strofoc sa fac pentru ca in continuare nu imi merge cuptorul cum trebuie si orice aluat ce contine fructe ramane crud. Of, ca acuma este oferta la Cora la orice produs reducere 20% (ma rog, cei 20% ti-i pune pe un bon de cumparaturi pe care sa-l utilizezi tot la ei, dar se cheama ca tot reducere e) si tot stam pe ganduri daca sa luam macar combina frigorifica ca frigiderul actual nu mai are zile multe; iar aragazul ar fi de-a dreptul o extravaganta, dar ce bun ar fi!
OlgaM - nici eu nu-i curat nasul cu ser, poate in prima luna sa fi facut asta; in schimb dupa baita ii curat nasul cu betisoare de urechi ca se intampla se aiba niste chestii absolut scabroase in nas, mai ales acum ca raceala. Cand citesc ca Maya doarme pana la 10.30 mi se pare ca nu vad bine, azi a fost super lux ca s-a trezit la 8.30.
Multa sanatate Mayei, sa ii scada febra!
Pisik - sa te faci bine si tu!
Cloreta - ma uimiti cu cate stiu ai vostri despre animale; Ana este inca la capitolul ham ham si nici ala prea aproape de adevar. Doamne, cand o sa ma si eu timp sa-i arat cum trebuie din carti, ca si ea e innebunita mai nou dupa ele, ar sta minute insir sa ii spun de pe ele povesti...
Gabitza - si eu tot 2 picaturi de Vigantol ii dau Anei (cand imi aduc aminte), multe vreme am fost pe 4 pentru ca nu i se inchisese complet fontanela, dar la ultimul control dr a zis sa trec la 2. Of, si mi-e asa ciuda cand uit sa ii dau, iar mai nou, pentru ca si-a cam pierdut obisnuinta sa le ia (din cauza mea, evident
) face si figuri.
Elisor/Florentina - bine ati revenit!
Elisor - multumesc de urari.
Nelia - m-ai emotionat pana la lacrimi cu povestea plecarii. Ce rau o fi printre straini!
Rasul de pe DC - eu nici nu stiam de el pentru ca acasa nu dau drumul la boxe, dar am avut ocazia sa-l cunosc la birou unde sunt incorporate boxele sau in orice caz se auzea; prima oare m-am speriat groaznic, am crezut ca e vreu virus si le virusez la oameni reteaua
. Dar chiar ca e enervant! Iar ADriana a fost de-a dreptul dementiala!
OanaC - felicitari pentru mers, ai vazut? Multa sanatate si sa nu mai fie nevoie de operatii si atatea medicamente, cand citesc de probleme din astea imi dau seama ca raceala Anei este o banalitate. Despre tipat in somn, cred ca ei viseaza. Mogo ofteaza adesea si scoate asa un zgomot mititel, ca un marait sau ca o exclamatie de usurare (cum o fi si aia) si imi dau seama ca e tare procupata in vise, nu cred ca e neaparat legat de mers.
Daniela - dar de ce nu ai chef sa scrii?
Fran - cata umblatura si ce groaznica este nesiguranta dr.
Revenind la ultimele noutati cu noi, azi Ana s-a culcat singura la pranz, premiera in viata ei. Barbatul plecase la fotbal, eu lucram de zor la calculator si ma steptam din clipa in clipa sa sara pe mine si sa urle ca nu o bag in seama, cand o vad ca ia o pernuta si se aseaza pe covor; mai facuse ea asa, dar mai mult de 10 minute nu statea. AM zis sa-mi incerc notocul si i-am dat suzeta, si tot uitandu-se la TV la sport
a adormit; nu mi-a venit sa cred, am facut si poze (sa va zic ca luna asta abia daca are vreo 30 de poze ca daca n-am fost eu pe faza tac'su nu s-a sinchisit; poate imi fac un pic de timp sa pun macar cateva din ele). Ce-i drept ca dormind pe jos si destul de incomod a dormit doar vreo ora jumate, dar destul ca sa termin ce aveam de facut urgent.
Iaca trecu si miezul noptii, ma duc si eu la nani, intai insa trec sa verific ce face ghiveciul pe care l-am incropit din ce legume aveam prin casa, oricum nu-mi iese ca ala de la gradinita (ce bun mai era!) asa ca nu-mi bat capul. Oricum, sunt multumita ca v-am dat material de citit la cafea de dimineata
. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...