* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Lume, lume, AM INCEPUT LUPTA IMPOTRIVA SUZETEI!!!!Ieri s-a intamplat evenimentul.Sunt foarte hotarata sa scapam de pacoste.Drept urmare, ieri a dormit doar o ora in masina.Acasa am stat numai cu el in brate aproape si nu a vrut sa adorma fara suzi a lui.Ghinionul lui(si al meeeu)Imi era frica de noapte, de cum o sa reactioneze, ca el era cu suzi in gurita aproape toata noaptea.A adormit foarte greu aseara, asa cum imi imaginam si s-a trezit pe la 2,plangand de dor de suzi.L-am luat repede si l-am pus pe picioare, ca nu vroia sa mai adoarma si i-am dat ceiut.A adormit bustean.I-am dat sa pape laptic pe la 5 si iar a adormit bustean.Si s-a mai trezit pe la 7:30, aproape plangand.In concluzie, noaptea trecuta a fost mai bine decat ma asteptam.poate si din cauza ca a fost fff obosit.Sa vedem cum o sa fie azi.Pe la 9 adormi iar fara suzi, in patut.O mare surpriza.Deci suntem pe calea cea buna.URAAAAAA!!! Sa ne tineti pumnii, va rugam!
E mucios rau saracu', aspiram mucisorii cu batista bebelusului.Sunt ff multumita de ea.
Aaa, avem o realizare azi:s-a ridicat singur pe patut!!!
va las, imi pare rau, dar nu pot sa citesc din urma, nu ma lasa maraitul cel disperat dupa suzeta.Sper ca sunteti cu totii bine.Va pupam mult, mult, uram la multi ani sarbatoritilor de azi, numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Fetelor, am avut o noapte groaznica, mai era putin si mergeam cu Darius la spital. Nu stiu de la ce a plans de nu am avut ce-i face din jumatate in jumatate de ora de la 21 pana la 3 azi dimineata. Dintii nu au aparut, nu mai vrea sa bea lapte (incepe sa urle dupa ce trege putin din biberon),nu ma lasa sa ii dau cu Dentinox, sta numai in brate. Am inceput sa-i dau Duphalac pentru constipatie (ma gandesc ca o fii si de la burtica). Acum vreau sa ies cu el pe afara.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Simona_Toma sper ca esti mai bine. Eu cred ca e totusi de la dintisori. Cat se chinuie mititelul... Si Maria e fan suzeta cand adoarme, parca ar avea somnifer pe ea, adoarme imediat dar odata adormita nu o mai cauta in caz ca-i cade din gura. Deci sigur il dor gingiutile pe micut. Am auzit ca nurofenul calmeaza...
Noe ce haioasa e Bia dansatoare!
Alina cum merge aerobicul? Bravo Anei ca-i arata lu taticu cine face legea
Biuta Maria le rade da nu singura, tre sa ne strambam la a si sa-i aratam tot felul. Daca nu e in toane prea bune, rade se incrunta iar, iar rade si tot asa. Da nu rade cu pofta ca atunci cand are ea chef.
Mihaser cum sa renunti la sport?! Baga mare! Felicitari pt cei inca doi coltisori. Si la noi iese al doilea la interval.
Ciuf e SUUUUPEEEER melodia Roses of Red. Si mie imi placea la nebunie. Multumesc ca mi-ai reamintit-o! Din pacate nu am putut-o asculta in intregime ca se tot opreste dar am sa incerc alta data. Bine ca acum stiu. ce faza cu gemenii... mi s-a ridicat parul pe mana ufff... Fasolea verde i-o prepari tu Evei sau e de la borcanel? mai sunt bestiale pozele cu fratiorii in patut. Luk mai bea cu biberonul sau se prosteste? Pupam tunsulicul strengar. Eva e bestiala in poza "Incercare"
Ile iti urez si eu un LA MULTI ANI cu intarziere sa ai parte de toata fericirea si dragostea din lume! (dar sa mai lasi o tzara si pt noi)
Kim FELICITARI pt cei 10 ani de la casatorie, sa va iubiti si pretuiti in continuare la fel de mult! Nu cred ca ai luat-o razna caci si eu acum cand ma uit in urma mi se par atat de goi cei 4 ani...
Laura Ioana ce veste traznet!!!!!!!!!!!!!! FELICITARI!!!!!!!1 Totul va merge ca pe roate! Vei vedea!
Micaalsa sper ca intre timp s-a revolvat cu doctorul si ca Iulia a scapat de mucisori.
Catrinel FELICITARI pt silabe domle!
Ceela multumim ca ne-ai dat vesti desi nu sunt prea bune... tinem pumnii sa se faca bine micutul Traian!

Gata tre sa fug ca se isterizeaza mama... am promis ca fac niste icre si na ca ma pune la treaba, dar nu inainte de a va spune ca azi Maria s-a ridicat si ea singura in picioare in patut, a crezut probabil ca se afla in premergator asa ca s-a saltat pe varfuri, si si-a dat drumul la manute. A stat pt cateva secunde in echilibru apoi a cazut cat e ea de lunga pe spate... noroc ca nu s-a lovit cu capul de lemn. S-a speriat in schimb si a dat sa planga dar eu am inceput sa rad ca sa nu ramana traumatizata si a dat-o si ea pe ras pana la urma... Aaaa si inca una. Tot ma chinuiam cu mama sa o invatam sa faca "pa-pa" cu manuta si cand colo ea a inceput sa zica "pa-pa-pa-pa" .
V-am pupat si sper sa pot continua mai tarziu.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Iulia si Oana sa cresteti mari, sa fiti sanatoase!

Mari, sa ai parte de tot binele di lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutareeee!
ne-am intors din oras...
deci..la ora 7 am dat trezirea, am hranit Bia mica si ne-am avantat prin traficul de la ora 8 spre Gara de Nord...acolo deja ne astepta Biuta mare cu buflinel Anthony la carucior...Ne-am retras in Mac, ca poate i-o fi fost dor Biei mari si ne-am pus pe admirat bebei si baut cafele cu sau fara zahar. Concluziile:
Anthony este un adevarat cuceritor ochios, are niste maslinute de ochi de-ti vine sa-l mananci tot plus ca, daca e in carseat sta cuminte, ne-legat cu curele ca trutzulina mea, si daca e in brate, e plin de energie si curios foc. Nu pot sa nu va spun ca era tot cu ochii dupa Bia, care se dadea mai timida...Deh, inca nu stie daca Matei de Monica o mai iubeste. Biuta mare este o simpatica si jumatate, tare vesela si friendly, mi-a imbracat fata cu sosete, mi-a acoperit-o cu paturica de Anthony si tare mult ne-a placut de ea (la toti)! Din pacate intalneala nu a fost prea lunga, ca venea trenul, insa cu siguranta vor mai fi si alte ocazii de genul asta

urmeaza si pozele care acum se uploadeaza...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Iulia & Oana Carina & Mari
LA MULTI ANI FERICITI !!!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI INCA O DATA:

Mia Ecaterina - - Dea0277
Iulia - - Micaalsa
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan!!!!!

si La multi ani, Mari!

Poze de la intalneala cu Anhony, aici

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

nshiro - ti-am trimis PM cu adresa lui Dragos ...

noe - abia astept poze de la intalneala voastra ....

... trebuie sa recunosc ca ma eclipsati mai fetelor ... bebeii vostri chiar toti fac atatea lucruri ... acum serios vorbind, poate ca intr-adevar Maia e putin in urma (ca sa nu zic retardata ca ma bate Catrinel!!!) fata de ceilalti copilasi ... hmmm, cred ca ma duc din nou la control cu ea, ca si-asa ne chemase doctorita dar nu intentionam sa mai merg, insa acum ... cand vad ca toti fac atatea lucruri, incep sa ma ingrijorez ...
INSA, daca eu mai zic ca ma oftic , sa nu o luati de buna, ca nu e asa, e drept ca mi-as dori ca si Maia sa faca aceste lucruri, dar eu ma bucur pentru ei, iar Maia, retardata sau nu, e a mea si o iubesc cel mai mult ..... Na, ca am zis-o !!!!

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

N-am mai plecat nicaieri. In timp ce-i pregateam hainutele de iesit afara s-a pus Darius pe un plans care a durat o jumatate de ora, fara exagerari. Nu stiu...el niciodata nu m-a facut asa ceva. Mi-e sila sa ma duc la spital... doctorii astia sunt jalnici. Doctora mea zice sa nu intru in panica ca e de la dinti si de la burtica...nu mai suport sa-l vad ca sufera..mi se rupe sufletu.Acum saracutu a adormit.

Mergi la inceput

simona - BAFTA multa in lupta cu Suzy cea fara de leac !!! Sper sa reusesti, desi stiu ca e tare greu ... toata lumea sufera din cauza ei ... ufffff ... BAFTA!!!

roxi - or fi dintisorii mai, ca altceva ce sa fie ??? Lasa, poate isi revine, numai sa nu il lasi sa doarma toata ziua, pentru ca mi-e teama ca la noapte ... odihnit fiind ....

noe - acu' am vazut ca ai pus pozele .... hmmmm, voinicel si frumusel e Anthony ... iar tie cred ca ti-ar sta bine si cu un baietel ... dar totusi, vedeti ca prea i-ati "cuplat" pe astia mici ... adica, stau cam apropiati ... da-s frumosi amandoi ....

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput