CIC a venit si dupa 2 ani!!

CIC a venit si dupa 2 ani!! | Autor: susulina

Link direct la acest mesaj

Help!!! Am mai primit banii de CIC pentru o jumatate din luna septembrie desi eu am inceput serviciul de la 1 sept. Astazi i-am primit prin posta... Ce trebuie facut? Cine a mai intalnit o astfel de situatie sa-mi transmita please si mie ce a facut....
Many Thanks!!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Ti-a dat pana a implinit copilul doi ani, indiferent ca tu ai mers mai devreme la serviciu!

Ce nu-i bine? ceva extra nu strica niciodata!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

pai tu ai depus dosarul cum ca ai inceput serviciul?!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Pai asta e problema.Eu n-am facut nici un alt dosar, am zis ca nu mai e cazul pentru o jumatate de luna.Si nu ma mai asteptam sa mai primesc ceva .Nu am fost nici inspirata sa nu-i iau de la postarita.Si asa m-am facut cu 4 mil, care nu ca nu-mi prind bine dar mi-e teama sa nu mi ceara stiu eu cand inapoi si cu vreo amenda pe langa.

Raluca si Alexandra-Ioana (15 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

pai si ei de unde sa viseze saracii ca tu ai inceput serviciul mai repede!
Poti merge la primarie (cel putin la noi asha e) si sa-i dai inapoi !
Stiu pe cineva care a patit la fel, i-a depus la caserie, si a depus si dosarul de intoarcere la serviciu. Adevarat ca revenise la servciu cu 1 an inainte de terminare CIC.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vor sti ca ai inceput serviciul e doar o chestiune de timp. Totul este inregistrat electronic. Mai devreme sau mai tarziu vei primi o adresa prin care tew vor instiinta ca trebuie sa restitui banii. Parerea mea este ca poti sa astepti e eroarea lor la urma urmei. Ei au gresit, ei sa rectifice insa daca o vor face va trebui sa dispui de acei bani. Cu amenda nu intra in discutie fi linistita.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput