Help!!! Am mai primit banii de CIC pentru o jumatate din luna septembrie desi eu am inceput serviciul de la 1 sept. Astazi i-am primit prin posta... Ce trebuie facut? Cine a mai intalnit o astfel de situatie sa-mi transmita please si mie ce a facut....
Many Thanks!!!!!!!!!!
Ti-a dat pana a implinit copilul doi ani, indiferent ca tu ai mers mai devreme la serviciu!
Ce nu-i bine? ceva extra nu strica niciodata!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Pai asta e problema.Eu n-am facut nici un alt dosar, am zis ca nu mai e cazul pentru o jumatate de luna.Si nu ma mai asteptam sa mai primesc ceva .Nu am fost nici inspirata sa nu-i iau de la postarita.Si asa m-am facut cu 4 mil, care nu ca nu-mi prind bine dar mi-e teama sa nu mi ceara stiu eu cand inapoi si cu vreo amenda pe langa.
Raluca si Alexandra-Ioana (15 septembrie 2004)
pai si ei de unde sa viseze saracii ca tu ai inceput serviciul mai repede!
Poti merge la primarie (cel putin la noi asha e) si sa-i dai inapoi !
Stiu pe cineva care a patit la fel, i-a depus la caserie, si a depus si dosarul de intoarcere la serviciu. Adevarat ca revenise la servciu cu 1 an inainte de terminare CIC.
Eu si Raducu (22.04.2005)
Vor sti ca ai inceput serviciul e doar o chestiune de timp. Totul este inregistrat electronic. Mai devreme sau mai tarziu vei primi o adresa prin care tew vor instiinta ca trebuie sa restitui banii. Parerea mea este ca poti sa astepti e eroarea lor la urma urmei. Ei au gresit, ei sa rectifice insa daca o vor face va trebui sa dispui de acei bani. Cu amenda nu intra in discutie fi linistita.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro