Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata
Amaya, buna treaba cu naturistele.Si eu sunt pro.Chiar ii dau tincturi si creme de plante cand e cazul.Plus eu cereale de porumb sau altele de la plafar pt ea.
Chiar ii curge mucisorii , ce ii dadeai lui Andrei naturist?

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

AVENTURA, mami, nu iti fa sange rau cu povestea cu lichidarea, care poate sa tina luni de zile, nu putine! Iti faci rau si tie si lui bebe mic. Din cate stiu pe site apare si un consilier juridic, incearca sa-l contactezi sa te lamureasca, fara sa-ti faci atata sange rau.

YLILIMIC, rade copilul de voi ca dardaiti sub paturica, da' aveti calduri soro? Scoate tu pilota, dardaiturile nu-s bune nici pentru puisorii nostri. Eu am dat drumul si la incalzire, seara si dimineata trebuie sa fie cald, mai ales cand ies de la dus.

MARINA, incepem si noi ardelenii sa ne ocosim (desteptam) si sa conducem dupa regulile capitalei! N-am stiut ieri de ce nu inainteaza coloana la semafor, eram pe coloana cu fraieri, ca desteptii se incadrau pe banda de mers la stanga iar acolo in fata hop! semnalizarea si gata, s-au bagat. Pacat ca exista intotdeauna fraieri care-i lasa, ca bietii, uite, sa-u incadrat gresit. Ma mir ca dupa ce traversez orasul la ora patru ajung minge de nervi acasa!

cristiana 23+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Neata fetelor,

Cam tarziu, cam tarziu.
Eu baut cafea, mancat, plimbat prin oras cu masina, aratat degete si toate din lista soferului bucurestean ( ce numai in bucuresti se poate) si intors acasa gata pentru runda a doua. Apropo ma mut, stiati?
Recunosc ac am inceput de la 6.30 asa ca acumn ma simt de parca m-a calcat trenul.
V apup ca am treaba
Pa

sraluca27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

va pup mamici!
OANA,imi pare asa de rau....si eu trec tot prin asta...ma duc maine si la dr de aici din Pitesti in care am mare incredere.am sa vad ea ce zice de ureeaplasma si sa vad si eu ce face colul si bb ca tare mi-a lipsit,idiotul ala de dr de la buc nu mi-a mai facut eco si nu l-am mai vazut.
Cat despre hainute asa de tare imi doresc sa pot cumpara si eu...dar astept si asa te sfatuiesc si pe tine!O sa ma rog Domnului sa reusim si sa vorbim la inceput de ianuarie cu mandrie mare,mare despre ingerasii nostri!
RUXI si pe tine te sfatuiesc sa faci la fel...este pacat!Cere ajutorul altor persoane si urmeza cu sfintenie indicatiile dr.
Va pup pe toate si sper ca maine sa vin ceva mai optimista si cu ceva sfaturi care sa va ajute si pe voi!!!

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Buna dimineatza, burtici!
M-am lamurit unde greseam la calcule de imi iesea mie ca pot lua prenatalul din saptamana 28. Eu socoteam 63 zile lucratoare. Era prea frumos sa fie adevarat!

Aelita, doc ginecolog mi-a zis ca daca iese pcr pozitiv e posibil sa fie vorba despre un reumatism si ma trimite la un reumatolog. Ideea e ca mie mi se inclesteaza foarte rau articulatiile degetelor de la maini.

Fetelor, trimiteti-mi si mie , va rog, pe PM, adresa si parola de la contul comun.
Pupici!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marinar,buuun codul tau rutier!
catalina,am inteles ca Raluca vine din spital,ca inca nu naste.
si eu tot asa am tensiune ain sarcina,dar nu e considerata chiar mica,e bunicica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Off-topic:
Aelitaaa, aici te ascunsesi? N-ai mai venit la forumul de flori presate. Apropo, suntem vecine de grup. Eu am intrat de curand la cel cu ** in denumire. Sanatate maxima!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor buna dimineata !!!
Eu am revenit clar ca nu m-ati scultat si ati scris in nebunie mai ales ca ati avut motiv - JIJI cu forbalu' lui!!!
asta este

Aelita m-ai dat jos cu graficul tau de kile - cica in medie 1 kil pe luna!!! mama da ce zici de vreo 8 asa in 5 saptamani - e bine? sau nu exista asa grafic? Eu te conttrazic - pai daca e asa inseamna ca mai mult de 9 kile nici nu ar trebui sa luam la sarcina si daca nici nu pui primele 3-4 luni( ca cam asa se inbampla in general) inseamna ca ramai la 5 in toata sarcina!!! Lasati ca stim noi graficul mai bine
cine papa bine are corp frumos
si picioare groase sa nu cada jos!!!

Alinatxa sa stii ca eu mi-am cerut voie de la fete inainte de a pleca, am anuntat cu 3 zile inainte - deci am plecat cu preaviz si cu permisiunea fetelor de pe forum!!!Asa ca eu nu plec de capu' meu asa !!!

marinar mama da regulile astea le stiu draga !!! Adica este exact dupa regulile lu' barbat-miu!!! Deci el incalca pasiv - el nu vede semafoare, prioritati dar nu injura !!! eu in schimb invers cu toate degetele de la toate 4 maini le arat la toti, si ii bag si ii scot!!!

fetelor azi plac la marmacie si imi fac bagaju de spital ca nu mai dorm noaptea cu grija ca nu o am facuta!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 26 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

intru doar sa impart -ici tuturor..terbitza, ce PCR?

mai, de pe la cate saptamani ati inceput voi sa va faceti bagajul de spital? eu ma gandeam pe la 30 asa, sa-l fac...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Terbitza,
Si eu am DPN in 29 ian , dar voi naste prin cezariana intre 15 si 20 ianuarie. Dr. meu mi-a zis ca o sa-mi dea concediu medical cod 1 -platit 75% pana la sfarsitul lunii noiembrie dupa care voi intra in prenatal.

Alina 25s

Mergi la inceput