adeverinta din anexa 4

adeverinta din anexa 4 | Autor: dariana

Link direct la acest mesaj

am si eu o rugaminte, daca are cineva formularul pt adeverinta care trebuieeliberata de angajator, mi-o puteti trimite si mie pe mail?
sau daca stiti unde o pot gasi ca am cautatpe o gramada de site-uri si mi-e cam greu s-o mai caut ca sunt si cu bb la leganat -:

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Sper sa te ajute

ADEVERIN#354;#258;
nr. ………… / ………….....
Se adevere#351;te prin prezenta c#259; d-na/dl.……………………………… CNP……………………………..domiciliat#259;/domiciliat ξn loc.…………………, str. …………………… nr. …… bl. …… sc. …… etj. …… ap. ……, sector/jude#355;………………, angajat ξn unitatea noastr#259; de la data de............,
#61607; Ξn perioada de la...................pβn#259; la.................a beneficiat de indemniza#355;ie de maternitate / indemniza#355;ie pentru cre#351;terea copilului.
#61607; La data de.........................se ξmplinesc cele 42 de zile din concediul de l#259;uzie.*
#61607; A depus cerere, ξnregistrat#259; cu nr. ……/……… pentru acordarea ………………………...............................................ξncepβnd cu data de …………………...........................**
#61607; Stagiul de cotizare care a fost avut ξn vedere la stabilirea indemniza#355;iei pentru cre#351;terea copilului este urm#259;torul:
- de la (lun#259;/zi)..............pβn#259; la (lun#259;/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract individual de munc#259; cu norm#259; ξntreag#259;);
- de la (lun#259;/zi)..............pβn#259; la (lun#259;/zi) a avut calitatea de……….(ex:#351;omer);
- de la (lun#259;/zi)..............pβn#259; la (lun#259;/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract de munc#259; pe durat#259; determinat#259;, cu ½ norm#259;).
- de la (lun#259;/zi)..............pβn#259; la (lun#259;/zi) a avut calitatea de…………………………etc.

- Ultima zi/lun#259; de plat#259; a indemniza#355;iei de maternitate/pentru cre#351;terea copilului a fost …………………………...................................................................................
- Indemniza#355;ie pentru cre#351;terea copilului restant#259;, aferent#259; perioadei: de la (lun#259;/zi) ……………....pβn#259; la (lun#259;/zi) ……………….........................................................
Subsemnatul..............avβnd func#355;ia de.............declar c#259; datele cuprinse ξn prezenta adeverin#355;#259; sunt reale.

s.s. reprezentantul legal

Maria si Ilinca
La plimbare

Mergi la inceput

ADEVERINT#258;
nr. ………… / ………….....
Se adevereste prin prezenta ca d-na/dl.……………………………… CNP……………………………..domiciliata/domiciliat ξn loc.…………………, str. …………………… nr. …… bl. …… sc. …… etj. …… ap. ……, sector/judet………………, angajat in unitatea noastra de la data de............,

#61607; In perioada de la...................pana la.................a beneficiat de indemnizatie de maternitate / indemnizatie pentru cresterea copilului.
#61607; La data de.........................se implinesc cele 42 de zile din concediul de lauzie.*
#61607; A depus cerere, inregistrata cu nr. ……/……… pentru acordarea ………………………...............................................incepand cu data de …………………...........................**
#61607; Stagiul de cotizare care a fost avut ξn vedere la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului este urm#259;torul:
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi)…….. a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract individual de munca cu norma ξntreaga);
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi)................. a avut calitatea de……….(ex:somer);
- de la (luna/zi)..............pana la (lun#259;/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract de munca pe durata determinata, cu ½ norma).
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi) a avut calitatea de…………………………etc.

- Ultima zi/luna de plata a indemnizatiei de maternitate/pentru cresterea copilului a fost …………………………...................................................................................
- Indemnizatie pentru cresterea copilului restanta, aferenta perioadei: de la (luna/zi) ……………....pana la (luna/zi) ……………….........................................................
Subsemnatul..............avand functia de.............declar ca datele cuprinse ξn prezenta adeverinta sunt reale.

s.s. reprezentantul legal

Maria si Ilinca
La plimbare

Mergi la inceput

As fi vrut sa ti-o trimit in atasament dar nu reusesc.
Sper sa te descurci. Daca nu, da-mi te rog adresa ta de mail.

Maria si Ilinca
La plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

multumesc mult,
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

dariana intra la noi pe mailul comun a trimis sabana formulare .andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo0 spune:

unde pot gasi formularele?

Mergi la inceput

Formularele de care ai nevoie le poti gasi aici:

http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22

Maria si Ilinca
La plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Buna fetelor.

Ajutati-ma si pe mine va rog.
Oi fi eu mai toanta, dar zau ca eu nu stiu sa completez cererea asta.
Mentionez ca e primul copil.

In perioada de la...................pana la.................a beneficiat de indemnizatie de maternitate / indemnizatie pentru cresterea copilului. – aici ce tb completat exact ?
La data de.........................se implinesc cele 42 de zile din concediul de lauzie.* - ar tb scrisa data la care se implinesc cele 42 zile, dar in josul cererii e o nota, care aici nu se vede, care nu inteleg ce inseamna.
A depus cerere, inregistrata cu nr. ……/……… pentru acordarea ………………………...............................................incepand cu data de …………………...........................**- ce ? indemnizatie de maternitate ?
Stagiul de cotizare care a fost avut ξn vedere la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului este urmatorul:
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi)…….. a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract individual de munca cu norma ξntreaga);
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi)................. a avut calitatea de……….(ex:somer);
- de la (luna/zi)..............pana la (lun#259;/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract de munca pe durata determinata, cu ½ norma).
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi) a avut calitatea de…………………………etc.

- Ultima zi/luna de plata a indemnizatiei de maternitate/pentru cresterea copilului a fost ………………………….................. – care este data care trebuie trecuta ?
- Indemnizatie pentru cresterea copilului restanta, aferenta perioadei: de la (luna/zi) ……………....pana la (luna/zi) ……………….....- trebuie sa completez ceva aici ?

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si mai am nevoie de ajutor in ceea ce priveste cererea si decl. pe propr raspundere pt acord indemnizatiei.

Este o rubrica:

Va vog sa-mi aprobati acordarea:
- indemnizatiei pt cresterea copilului
- alocatiei de stat pt copii
- stimulentul pt cresterea copilului

Ce ar trebuie sa bifez exact, in conditiile in care este primul copil si nu am beneficiez de nimic. Va intreb asta pt ca mie nu mi-e clar ce se primeste.. de la cine... cit e alocatie, cit e indemnizatie.. etc. Pt mine sunt 8 mil cu totul si gata.

Iar la final la Pct C iar sint mai multe rubrici: conced medicale pt maternitate, pt risc maternal, pt ingrij copil.. etc ( nu le scriu pe toate )... ce tb bifat ? Am stat numai in concediu prenatal si atit.

Va multumesc inca odata.

Mergi la inceput

Salut Georgeasco,

fii atenta:
1. indemnizatia de maternitate este venitu si perioada de concediu medical de dupa nastere (126 de zile inainte si dupa, cel putin 42 de zile dupa nastere).
2. indemnizatia pentru crestere copil este cocnediul de 2 ani pentru cesterea copilului, 8 milioane.
3. stimulentul este ajutorul oferit de stat mamelor care se intorc la serviciu inainte ca cei 2 ani de cocnediu sa se termine, 3 milioane.

Mai departe sa vedem cu adeverinta:
Completezi spatiile care se potrivesc situatiei tale.
Daca0mi spui exact care este situatia ta, cand ai nascut, primesti deja indemnizatia de 8 milioane sau esti inca in concediu de lauzie, vrei sa depui dosar pentru concediu de 2 ani sau pentru stimulent, iti completez eu adeverinta si ti-o trimit

In perioada de la...................pana la.................a beneficiat de indemnizatie de maternitate / indemnizatie pentru cresterea copilului. – aici completezi in functie de situatia in care esti, fie data de inceput si sfarsit a cocnediului de nastere, fie a cocnediului de crestere copil
La data de.........................se implinesc cele 42 de zile din concediul de lauzie.* - * se completeaz#259; pentru situa#355;iile ξn care persoanele se afl#259; ξn concediu de maternitate #351;i nu s-a deschis ξnc#259; dreptul la indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului; (asta e ce scrie in josul paginii
A depus cerere, inregistrata cu nr. ……/……… pentru acordarea ………………………...............................................incepand cu data de …………………...........................**- ** se completeaz#259; pentru situa#355;iile ξn care cererile nu au putut fi solu#355;ionate pβn#259; la data de 31 decembrie
Stagiul de cotizare care a fost avut ξn vedere la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului este urmatorul:
(aici completezi doar ce ti se potriveste tie: angajat / somer / durata determinata...)

- Ultima zi/luna de plata a indemnizatiei de maternitate/pentru cresterea copilului a fost ………………………….................. – aici treci ultima zi de concediu medical pentru lauzie- Indemnizatie pentru cresterea copilului restanta, aferenta perioadei: de la (luna/zi) ……………....pana la (luna/zi) ……………….....- completezi daca este cazul

Maria si Ilinca
La plimbare

Slabeeeeesc

Mergi la inceput