PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor ia auziti ce scrie intr-o carte de bucate pt bebei de aici pt piureul de morcov:
- se fierb 2 morcovi ( dupa ce ii curatati, normal ) in 250 ml apa. Dupa ce da in fiert apa se reduce putin focul si se fierb 20 min pana se inmoaie. Aoi se scot, se pun in blender FARA APA IN CARE AU FIERT ca cica are nitrati ! daca vreti sa adaugati apa se pune din apa proaspata ! ( eu as pune fiarta separat ).
Pai si atunci cand faci supita de mai multe legume tot asa facem ? aruncam zeama in care au fiert ??? NU MAI INTELEG NIMIC!

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Eu am facut sex la 5 saptamani cu binecuvantarea telefonica a ginecolgului. Dar am nascut prin cezariana.

mihatocae desi suntem o familie de stelisti ne-a placut tare mult micul tau rapidist.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

ionelalit ce zici de o intalnire. eu si angelli ne vedem aproape zilnic. poti sa-mi trimiti PM cu numarul tau de telefon sa te sunam daca ai chef de o reunine intre timisorence.

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

LA MULTI ANI ELIZA !!!!
sa fii sanatoasa si fericita, sa cresti fetele si ce iti doresti sa se implineasca

e........... cred ca se lasa cu

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

miticred ca e reteta pt. piure. Astia oricum nu fac pe aici supa ca la noi. Si cum au bagat cam 50 de ani tone de ingrasamant in pamant....In cartea americana chiar nu recomanda de loc pana la 9 luni. Cred ca la ei e si mai rau.

Am vazut ca pleci cu scoica de masina. Uita-te in carticica ei. La mine scrie ca se poate folosi si fara baza. O legi cu centurile masinii. DAR... masina are centuri in spate? Ca nu sunt obligatorii in Rom....

Pe burta nu sta nici Marc. Isi ridica destul de putin capul. Dar eu am gasit in mai multe locuri ca asa sunt copii care dorm doar pe spate..... Incerc sa-l pun si eu peste zi, dar mai mult de 5 minute nu pot. Uita-te cam asa sta.

www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061005" target="_blank">aici Dar nu mult timp. Dupa 3-4 minute incepe sa-si roada pumnii...

Si Marc plange disperat, sau mai bine spus urla...nemultumit. Si incep sa cred ca sunt dintisorii. Ca mai nou facem ture noapte cu el prin casa, ca sa-l adormim. Si nu prea mai reusim. Culmea ca adoarme in scoica sau in scaunul de masa. Dar nu e o pozitie buna pt. coloana lui...Parca nu suporta sa stea pe spate.

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Consi evident ca am chef de o intalnire. Voi unde iesiti? Parac nu prea-mi iasa cu PM. Mai incercam. Noi stam in Soarelui si iesim in parcul de pe Lidia. Voi?
Pupici

Asan

Mergi la inceput

geliza

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetele din Timisoara. Exista staiuni pe langa voi unde se schiaza?

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

ionelalit da dublu click la mine pe PM si lasa-mi numarul tau de telefon. Ca nu mai stiu nici eu cum mi-am activat PM. Week-end-ul asta nu o sa pot veni, dar hai sa ne intalnim neaparat in cursul saptamanii viitoare. Noi de obicei ne intalnim la mall, au camera "mama si copilul" unde in caz de papa sau alte urgente poti sa mergi. Dar discutam mai multe detalii la telefon.

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

sabana poti sa mergi la semenic, straja.

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput