Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

biancas, welcome! cu cat mai multi cu atat mai bine! grozav pustiulica ai! si o domnisoara frumusica foc:) iti dorim sa te simti bine printre noi.

lunita noua, superb ca stii sa faci chestii dintr-astea! ce bine e sa aiba opilul o mamica plina de idei:) eu i-am tricotat o salopeta de arata ca un puf. chiar, cumpot pune si eu o pozica cu salopeta asa cum ai pus-o tu? ca habar nu am.

giova, papica d ela borcan si pt laptic, te duci la o cafenea si ii rogi sa-ti incalzeasca apa. asa cunosti si tu vecinii:)) glumesc, da io am facut asta de doua ori:) te-ai uitat pe zboruri de la easyjet, wizzair sau blueair?

mai topilu meu doarme de la 1.30. e deja 4.10, si o mancat pe la 11 ultima data:) da ma gandesc ca de i-ar fi foame s-ar trezi.

deci, ali, nu zice la nimeni desprece e. pana nu citesc fetele:)ma bucur c-a ajuns la tine:) spor la citeala.

pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Miri, pui poza pe net, unde ai tu (webshots, drop, etc), iei cu copy-paste linkul ei (din adresa de la browser), scrii [ url = " si aici dai paste la adresa "] aici pui cuvantul ce vrei sa apara [ / url ], doar ca scrii fara nici un spatiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI CU SANATTE SI NOROC -in special pt. Mario Sebastian(pupicei de la Emma si mamica ei) si Vlad Nicolae de Roxit!

Despre noi- noutatzi- ieri la 9 luni am bagat si noi mina in kk dar nu am mincat doar l-am framintat
Azi de dimineatza am facut la olitza singure, dupa ce nu mai incercasem asta de 2 sapt, asa ca acuma stim si o punem, sper sa continue tot asa.
Mai nou sta singura in picioare cateva secunde si dc realizeaza ca nu e in sgurantza vrea sa se aseze in fund si mai sta sa se tzina de orice, is curioasa cat mai dureaza pina o ia din loc!
ieri a vazut-o pe mama ca matura frunzele din garaj, ca ploua afara si a stat acolo si a luat si ea matura sa faca asta si in general tot ce i se pare ei funny ne imita
Ali- multumim de ganduri cu filmuletzel, dar Emma plinge cand o scoatem din baie, doar ca iid au una din juarii si se calmeaza, oricum e f. obosita in general dupa baie.
Miri-multumim pt carte, sper ca o primesc si eu!-Pupici!
Deea-nu ai innebunit si la noi apare rasul. Felicitari pt. sac si Emma are 2 si e tare bun pt.noaptea!
Cosmi- Noi avem 5 mese- 2 de lapte si 3 de solide, asa:
5:00 dimi-lapte cu cereale 200-250ml;
9:00-ou cu brinzica cu desert, sau budinci, variem;
13-13.30-prinz-legume cu carnitza sau lactate si desert- fructa sau iaurt;
17-17.30- fructe sau iaurturi;
20.30-21-laptic cu cereale 350 ml;
Moni-somn usor si spor la conta. Super tare faza cu Diana!
Bianca- bine ai venit si sa-tzi traiasca comorile!
Paula- sanatate si puici, si suntem f. eficiente cum zicea Moni- si pt ca nu avem 2 copii inca, majoritatea dintre noi!
Silvi-pupicei si ce seamana Alan cu Emma la fire, ii e ca un frate!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

denisam, nu aprimit nici acum datele de la tine; am verificat de x ori dar degeaba. nu am pm cu datele tale.aicihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/30eere2am incercat sa va pun niste poze cu bruno. sper ca a iesit schema. d enu, o repet:, pana iese

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Miri- eu le-am trimis imediat cum ai zis sa itzi dam adresa; am scris pe dc pe privat, zi-mi o adresa unde sa o trimit si dc e platesc, numai zi-mi cum sa procedez.
Vazut Bruno-dulce foc!Pupici!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Carla zice: bine ca nu m-a cerut nimeni ca am pus geana pe bebe frumos de BiancaS !! Deci atentie, daca va bagati in fata o luati pe coaja (sper ca stie toata lumea de frica pe T-rex)
Bianca, bine ai venit la noi, evident mai sus glumeam (pe-aici fetele s-au incuscrit in gluma) dar ti-am admirat si fata (domnisoara frumoasa deja) si baiatul care e superb! Si nu in ultimul rand pe tine!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Va multumesc inca odata pt urariTrebuie sa ma familiarizez un pic cu voi ca deja e varza in capul meu cand vad cat ai scris si eu nu pricep nimic...(sper sa ma obisnuiesc repede cu voi)
Imi place mult situl, il gasesc foarte interesant, cu informatii utile.
LunaNoua frumos sac de dormit ai mesterit.Sa aveti cat mai multe nopti linistite in el.
Si noi avem sac de dormit, il folosesc cam de la 2 luni, dar pe timp de vara nu il dadeam ca era super cald.(am 2 si de iarna si de vara).
monica70 si eu stau la etajul 3 si sper sa nu se strice niciodata liftul cand trebuie sa vin acasa...
bumbita conopida i-am fiert-o, am taiat din ea numai partea de sus, am pus putin unt in ea, apoi am pus un ficatel de pui si am pus lapte sa fie mai..cremoasa. Improvizez si eu cate ceva ca si asha sunt acasa si ma plictisesc.
Sandra ma ajuta foarte mult cu cel mic, se mai joaca si ea cu el dupa ce isi termina temele....cand o vede Dani parca se lumineaza la fata si deabia asteapta sa inceapa joaca...
Noi inca nu avem nici urma de dinte in gura, si la sora-sa i-au iesit dintii pe la 9 luni..Acum se simte ceva in zona incisivilor central jos dar mai avem un pic de asteptat. Ne-am ridicat in picioare si in funduletz, umblam cu premergatorul si sustinut de mami sau oricine, pe jos umblam taras (ca soldatii din armata ), avem 4 mese pe zi din care 2 de lapte, mancam cam de toate ce e voie pt copii seara si dimineata numai lapte, amiaza 2 feluri, la ora 16 mancam deobicei fructe si rar cereale.Noaptea dormim dusi de la 21.30 pana la 8 (boerie ce mai...)
Si daca tot m-am laudat atata cu odrasla mea, sa va spun ca mancarea lui preferata e ciulamaua cu mamaligutza si pireul de cartofi cu carnitza, ou, ficat sau golsi supica de legume cu carne.
Si cam atata despre noi. Luam fier(20 zile) si calciu(10 zile) timp de 3 luni trebuie sa facem cura, ca avem o ushoara anemie si trebuie sa o tratam cumva....

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Ma alatur si eu Ioanei cu rugamintea de a ne ajuta sa intram in posesia lui baby einstein. Ma chinui de cand s-a nascut plodul sa dau de el (pe odc) si n-am reusit. Pentru cine ne ajuta dau o daca nu-i suficient sar si cu o

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

miri_mik frumos baietel cretz ai...sa iti traiasca.(ce ursulezt e el acolo in poza..)
Trebuie sa imi fac timp sa ma uit la toate pozele pe care le-ati pus pana acum...si sa ma obisnuiesc si cu semnele de pe aici ca nu gasesc inttodeuna ce caut:)

........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca-bine ai venit-ai niste copii super-bravo tie ca te descurci si la cat mai multi
fetele,e vreo dr printre noi sau cineva care ma poate ajuta sa interpretez analizele lu dav,ca nu am gasit dr azi,si pana maine mor de frica ca are 5 care nu-s in limite,mi-e tare frica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput