Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_alinus spune:
Ola si de la noi !
Am auzit ca e soare frumos la voi! Aici ploua de dimineata si cred ca tot asa o sa o tina. Vad la meteo ploaie toata saptamana.
Dordia multumim de urari! Bine ca si-a revenit Stefanelul.
Ioana de scaunel si masuta vroiam sa zic ca avem si noi, primit de la vecini de curand ( nu e nou dar in buna stare) si ca tare ii mai place missei sa se fataie pe lange. Noi nu il tinem sub forma de scaun de masa ca aveam deja unul, ci ca masuta de joaca, ba ii mai pun niste chestii atragatoare si miss e tare concentrata sa le dea pe jos :)
Apropos de organizat, nici eu nu le prea am dar sa iti spun cum fac: deschid o pagina pe outlook ca si cum as scrie un email, apoi ma duc la scutec de unde am de raspuns si tot minimizez o pagina ca sa scriu sau sa citesc in cealalta, dupa caz. Asta ca sa evit pixul si hartia.
Mihaelutat, am vazut pozicile , tare haios Mihaita mai ales la el in patut!
Roxi iti multumim de complimente. Am vazut si eu cizmele si chiar ca am vazut cateva modele faine. Le importati sau sunt facute in tara?
Buluci, am pus linkul in fr ca nu am avut timp de tradus...sincer nici nu am citit cum se face:)
Da tu ce limba vorbesti pe acolo prin tara ta? Chiar vroiam sa te intreb daca sunteti definitiv sau doar temporar, pt job?
Daca vrei sa iti exersezi franceza putem sa ne scriem in limba lui Voltaire pe privat ![]()
Addya ce bine ca Razvanelul e mai bine!!
Pisi si eu eram curioasa daca bebele de 900 g e ok??? Pai la cate saptamani s-a nascut?
Bic, sper sa fie trecator sculatul Smaranditei noaptea, eh o avea si ea momente mai proaste, or fi dintii, sau poate pur si simplu vrea mai mult laptic! Tu o alaptezi exclusiv? Si Amalia a avut o noapte tare agitata, plangea si se zvarcolea si...tragea la parturi
Cred ca e un pic constipata si prevad alti 2 dinti la orizont. Are gingiile umflate.
Despre ou, noi mancam camodata pe luna, fiert si pasat in intregime in piure.
Meems sa aveti o vacanta frumoasa si sa vii cu poze! 
Gandacel sper ca Bogdanelul sa nu faca febra! Si noi ne-am "batut" vreo 3 nopti cu mucii, au trecut greu insa important e ca nu am avut febra. Sa ne tii la curent.
Bianca deci si Serbanel e mucios, of sper sa nu fie nimic grav!
Roxi, pai se putea sa nu avem si o reprezentanta feminina mucioasa? Pup Alexia.
Ripley ce bine ca Anutzache e ok, si mai ales ca o ai pe bona sa te scoata din situatii de astea de raceala. Sananate multa si sper sa nu o pasati de la unul la altul pana in primavara.
Noki asteptam vesti noi despre Sararica!
Inaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pls spune-ne ca totul e bine!
Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Madutza10 spune:
Buna dimineata!
Dienuta ,bine ai revenit!!
Gandacel,eu n-am femeie care sa ma ajute la curatenie ,m-am descurcat pina acum dar tare mi-as dori una ca nu mai fc fata ,baiatu bintuie non stop asa ca ma tin dupa el ,abia mai am timp de curatenie ..,nu stiu cam cat se platesc!
Dordia ,ma bucur sa sinteti bine !
Anda ,eu stau dezbracata in fata lu' fi'miu acum (nu intelege el care-i treaba) dar voi sta si cind va creste ,nu vreau sa ma feresc de el ,de fapt nu mi se pare un lucru urat ...,nu m-am ferit nici de nepotii mei care au 6 si respectiv 7 ani ,m-am vazut de N ori la bustu' gol ,in chiloti si li se pare ceva normal ,sor'mea la fel a procedat iar copii nu's curiosi deloc acum ,stiu cum tre' sa arate un adult dezbracat ,bine ,nu complet dar isi imagineaza si nu pun intrebari despre asta ,deci e mai bine sa fii cat mai ,,liber'' cu copii ,zic eu.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
Morgano spune:
Cristina, deodata am postat :))
Cu femeia la curatenie: a mea vine 1 data pe sapt joia, ii dau 35 RON si mananca la pranz. Sta de la 9 dimineata la 2-3 la amiaza. Le mai fushereshte ea, dar in general sunt multumita pt ca nu fura. Nu gateste, doar face curatenie si eventual calca camasile lui Marius (adik le pre-calca ca apoi le finiseaza el inainte de purtare
) Deci nu gateste, nu pune rufe la spalat.... astea evident imi raman mie.
Bic, si Ana a avut o perioada cu 1 trezire nocturna. A trecut. Poate tu cum practici AP-ul si alaptezi inca, simte o si mai mare nevoie de tine. Sau ar mai fi varianta sa fie flamanda pur si simplu. Ce papa seara? Eu asa am rezolvat, cu ceva papica seara si apoi laptic.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
Sa raspund pe rand: deocamdata bebele de 930 g e fetita, neonatologl zice ca e sanatoasa, s-a nascut prematur prin cezariana deoarece mamica se pare ca a facut un blocaj renal. Daca am mai multe date noi, si va intereseaza, tocmai pentru ca e o raritate( prima data am zis ciudatenie dar corectez ), va anunt.
Anda, no problem, la 1 ai dreptate, toti avem zile proaste si inspiratii proaste. Sa zicem ca prima a fost la Bic, a doua la mine...
La pct 2, am vrut ceva gen libertin, adica sa vada copilul suficient sa nu sara in sus cand vede un san dezgolit la TV, mai ales ca pe plaja a vazut destule, mai ales faza cu "mami, ia uite la tanti de tzatze are, parca e o capra" m-a convins ca nu are sens sa fim constipati la subiectul asta. Insa, cand a inceput insistent sa se uite la mine cand ma dezbrac, cand am vazut ca e super interesat sa ma atinga pe sani, am ajuns la concluzia ca e bine sa ma feresc de el, sa ii explic ca nu e frumos si ca nu e normal sa ma vada asa. Se pare ca a inteles, mai are cateodata accese de "curiozitate", dar rare si zic eu, normale.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
ilenutza spune:
Cu femeia la curatenie: am gasit in sfarsit pe cineva ( Ela - daca citesti, persoana rec. de tine nu a mai avut timp sa vina, oricum multumesc mult.)
Sta in Militari si azi e prima zi cand a venit iar pana in prezent sunt multumita.Cred ca o sa fac un obicei din asta pentru ca tare bine e sa am si eu o pauza de munca.Am stabilit 40 ron pentru 6 ore si face cam tot, inclusiv calcat.Daca va intereseaza o intreb in prealabil si va dau nr. ei de tel.
Le invidiez pe fetele din strainatate pentru ca acolo totul este f. curat si afara deci si in casa, nu ca aici unde raneshti ca la porc iar daca ai intrat incaltat in casa ai murdarit tot.
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
miha2006 spune:
fetelor.. io-s cu moralul la pamant... simt ca nu mai pot
o sa fiu TOTAL OFF-TOPIC daca nu aveti pofta de citit sariti peste... dar trebuie sa zic si eu la cineva si cui daca nu voua...
nu-i cedeaza iuliei nicicum infectia asta din gat... dupa 2 sapt de tratament cu antibiotic din care 5 zile injestabil, plus ca de cand am venit acasa are o stare febrila de 37.4, 37.7 din cand in cand ceea ce ma streseaza la culme. Ieri am fost iar cu fata la dr si ne-a trimis azi la laborator pt un exudat si o analiza de secretii nazale. sper din tot sufletul ca dupa antibiograma sa ne dam seama ce crocobaur e pe acolo si cum sa-l omoram. Ea e maraita, nu prea mananca nu sta niciun minut fara mine si eu is terminata...
casa mea este un monument de jeg si nu reusesc sa fac nimic... tati vine seara la 7 de la lucru, rupt si el, bunici nu avem pe aici, femeie in casa nu ne permitem... iar eu NU MAI POT... sa nu va spun ca am si un teanc pana la tavan de haine de calcat... macar de-ar fii iulia bine, simt ca nu mai reusesc sa le fac pe toate singura, ia fata pune-o in scoica, nu sta.. pange... condu cu o mana ca cealalta e pe fata sa nu pice in bot, ca stam sa ne vina scaunul de masina de o luna si nu mai vine si ca sa fie treaba treaba ieri am am intrat cu masina intr-o bordura si am facut praf capacul din dreapta fata... dupa 8 ani de condus, habar-n-am cum am ajuns la bordura aia ca aveam loc sa parchez si un tir acolo... asta e nu ma mai pot concentra la nimic.
sa va spun ca incerc de o luna sa ajung la gine ca ceva nu e bine... curge din mine ca din cisterna si is curata 5 zile pe luna...
off Doamne...
va pup pe toate
MIHA SI IULIA BUBULINA
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi, abia la pranz - m-am trezit la 9.30 si de atuncea tot fac treaba - smotru la greu-, nu am apucat sa stau jos decat cat timp i-am dat lu titit fructele de dimineatza!
Despre noi: Sarah tuseste inca, deja devine productiva treaba, are saracutza de ea flegmutze pe care le inghite ca normal ca nu stie sa le scuipe afara
. Apoi mucisori dar putini, febra nu, diaree nu. io zis casuntem pe calea cea buna.
Am incercat sa-i iau pishu intr-un recipient steril de adulti pentru urocultura. Credetzi ca a facut???? Am stat jumate de ora facand pisiiiiii langa ea, am dus-o in baie la apa, i-am bagat chiar piciorusele putin in apa rece ..ea se distra si se juca cu apa, dar pishu, ioc!, normal. Asa ca l-am trimis pe Adila sa ia de la Medicover recipient special de plozi. poate cu ala ne iese manevra.
Facultate: culmea dependentei de forum: la laboratorul de info, ieri seara, dupa ce mi-am terminat tema in Word - banala pentru mine, cumodestie recunosc ca am facut-o in 5 minute
, i-am dat drumu' la net, pe forum. Evident ca profu' a vazut si a venit interesat sa vada care e treaba - prof pe la 60 de ani.
Si uite asa m-am imprietenit io cu el, povestindu-i care e treaba cu forumul, cu plozii, etc. Mai aveam doar sa-i dau user-ul sau sa-i fac si lui unul.

Cam atata despre noi...nu am citit nimik, mi se usuca amu podeaua, dau in baie si bucatarie pe jos si revin.

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Multumesc de urari de sanatate pentru Bogdan si noi va dorim la fel!
fetele care mi-ati raspuns referitor la curatenie, chiar imi sunteti de folos, ca nici nu-mi trecea prin cap sa o pun sa si calce rufe, asta mi se pare o alta "calificare" si ca necesita alte calitati! Dar ar merge. Iar de gatit... nici atat nu mi-a dat prin cap!
Anda, la polul tau, ca si Ripley, am mai raspuns la alt subiect. Ca idee generala, eu evit sa ma dezbrac in fata copilului, ca asa am fost crescuta, mai pudica. Atat timp cat nu vede nimic, nu este curios. Cand va incepe sa aiba diverse curiozitati, voi vedea ce voi face, in functie de ce voi simti/considera la momentul respectiv. Acum pot doar sa fac o previziune care poate sa fie incorecta. Daca ma vede dezbracata acum, nu sar in sus, dar ma intorc si ma ascund usurel, cat sa nu bata la ochi. Atat. Tati este mai rau ca mine, adica el sare si in sus daca cumva Bogdan intoarce capul spre el chiar in momentul in care e dezbracat.
Si cum acum imi cade capul pe birou de somn, am sa va salut. Pe curand!
Gandacel
13+ si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
da, mai, ilenutza, asta ma enerveaza si pe mine cu jegul, ca nu poti sa descalti musafirii si dai si aspira si sterge p-orma ca e ca la porci si acu' am plod, vorba lui noki, care se taraste pe jos. prin tarile alea bune de emigrat, e curat dom-le, pai mergeam toata ziua si n-aveam praf pe pantofi! aici te-ai dus pana la paine, pac trebe sa faci pantofi cu crema sau apa.
alinus, io am scos poza cu trenuletul-tort, merci, fara ingrediente, ca i-o pasez maica-mii care e marfa de bucatareasa si face numai dupa poza, sac! asta merge dk ii fac ziua de nastere acasa, ca la centru ala de recreere nervi de copii, nu-ti da voie cu tort de acasa. treb'e sa iei de la ei, yak!
roxi, sanatate alexiei.
miha, incearca un telefon la gineco pt. o programare sambata, ca sa nu pierzi timpul p-acolo si mergi atunci, ca sa stea tati cu fata acasa. cu treburile, lasa ca nu se darama casa, mai faci si tu cand doarme copila. cu infectia nu stiu ce sa-ti zic, mititica...poate se lamureste treaba cand vine rezultatul la analiza. dk mai are stare subfebrila, probabil ca a mai murit din microb, dar nu i s-a administrat chiar antibioticul care ucidea respectivul, ci unul cu spectru mai largut si care poate nu s-a dus la fix unde trebuia. Acu' cred ca ma aberez, e doar o parere a mea, poate te ajuta silvia putin cu medicamentele.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
Miha, pe masura ce citeam ce scriai tu aici, ma gandeam ca si eu sunt in aceeasi situatie... Pana la treaba cu condusul si problema gineco. Mai, dar chiar s-au adunat prea multe! Esti si tu om, nu mai cere atat de mult de la tine. Ia o pauza, ia un ajutor. Nici noi nu ne permitem femeie, insa cochetez cu gandul ca macar o data la nu stiu cata vreme cineva vine si-mi face luna casa, pana se strange iar. Nu o sa mor de 350.000 la doua saptamani, ca in rest le fac eu, cate putin zilnic. Daca voi putea, o sa iau si una mai des... Pune in balanta sanatatea ta psihica si fizica si banii, vezi daca nu poti sa faci un efort.
Noki, eu stiam ca sunt laboratoare care impregneaza nu-stiu-ce cu pipilica din scutecul copilului si ii fac analiza. Deci nu trebuie decat sa scoti scutecul de pe fata acolo si sa-l faci cadou! Intreaba la Parinti si poate te lamureste cineva.
Gata, acum chiar ca ma intind putin.
Gandacel
13+ si Bogdanel (14.11.2005)