Modificare cont SRL
Vreau sa-mi schimb contul in banca, si ca sa-mi deschid la o alta banca un cont imi trebuie un certificat constatator de la Registrul Comertului.
Se poate obtine de la sediul de la Pasajul Marasesti sau trebuie sa ma duc la Romexpo ? Am auzit ca s-a deschis un sediu langa piata Alba Iulia, ce stiti, se poate oare de-acolo?
N-ar fi o problema asa mare, dar am bb mic acasa si n-am cu cine sa-l las, asa ca vroiam sa rezolv treaba repede si pe-aproape, ca sa ma duc pana la Romexpo ...
Boghi
poze Goanga
si alte poze
Raspunsuri
NicoletaB spune:
nu nu iti trebuie
daca il pastrezi si pe cel vechi, le vei trece pe amadoua pe factura si vei depune 010 la administratie prin care ii anunti de noul cont
daca vrei sa-l inchizi pe cel vechi, faci corectura de rigoare pe facturi si la fel 010
codruta_grg spune:
Bine ca ati deschis subiectul. Eu am intrebat-o pe contabila daca trebuie anunt undeva ca mi-am deschis un alt cont si l-am inchis pe cel vechi (la alta banca) si mi-a zis ca NU. Deci trebuie??!!!!
Precizez ca noi am luat credit pe noul cont.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
NicoletaB spune:
se anunta la administratie numai daca e cont de debit, cel in care depui pt a plati furnizori, taxe, impozite
pt linia de credit nu
Burtocika spune:
Vreau sa inchid contul vechi si sa deschid unul nou, la alta banca.
Pentru a-l deschide, banca oua imi cere un certificat constatator de la Registrul Comertului, din care sa rezulte ca nu am datorii, obligatii fata dde stat, chestii de-astea. Oricum, e ceva tip, care are valabilitate limitata, 7 zile parca.
De asta intrebam daca poate fi eliberat de la orice sediu.
Boghi
poze Goanga
si alte poze
Soleil spune:
Bogdana, noi pentru firma am tot scos certificatele constatoare de la pasajul Marasesti. Io de alte sedii nici nu stiu :).
Dureaza cam 4 zile - parca - pana il obtii sau 2 zile daca platesti taxa de urgenta.
Cat despre anuntat fiscul - habar n-am. Noi am mai deschis un cont (fara a-l inchide pe cel vechi) da' n-am anuntat pe nimeni. Ce treaba are fiscul cu conturile mele?
NicoletaB spune:
admin fin tb sa stie care iti sunt conturile ca sa ti le poata bloca in cazul in care ai datorii la buget