retete de fursecuri care se fac cu forma
Raspunsuri - Pagina 2
Elenalove27 spune:
Hildegard, nu stiu cum de nu m-am abtinut sa nu intru pe pozele tale cu prajituri...si acum dehh gravida 34 de sapt sunt plina de pofte de la pozele tale cu turturile,prajiturile....lesiiiinnnnnnnn
...ce mi-a trebuit sa intru la pozeee
Elena34+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
ange spune:
Elena,pai ce astepti!pune-o sa-ti trimita pachet
Veronica,eu nu te pun sa-mi trimiti pachet dar sa stii ca-mi ploua in gura dupa prajiturile tale
Steluta spune:
Buna fetelor,
Am gasit pe net acest aparat de facut biscuiti.
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=102584-108&np=3
Nu cred ca este din inox si nu stiu nici cat este de rezistent. Dar se gaseste in Bucuresti... Eu am de gand sa-l comand... .
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta spune:
Vedeti ca acest aparat se poate cumpara si direct de la magazinul lor... Detalii:
http://www.dmail.ro/servizi/info.php?mod=4&tipo=aiuto#negozio
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Lorelai spune:
gind la gind cu bucurie. si eu mi-am cumparat unul saptamina trecuta. asta: www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E31881B-475A-BAC0-5BF4C1F280CA1C18&fid=3E32AC19-475A-BAC0-5C9F164C0B3E7306 (CAD10 la Walmart, pt fetele din Canada)
Reteta din cutie:
Spritz cookies
1-1/2 cups butter or margarine
1 cup granulated sugar
1 egg
2 tablespoons milk
1 teaspoon vanilla
1/2 teaspoon almond extract
4 cups all-purpose flour
1 teaspoon baking powder
Preheat oven to 400° F. Thoroughly cream butter and sugar. Add egg, milk, vanilla and almond extract; beat well. Stir together flour and baking powder; gradually add to creamed mixture, mixing to make a smooth dough. Do not chill. Place dough into Wilton Spritz Cookie Press and press cookies onto ungreased cookie sheet. Bake for 6-8 minutes or until golden brown on bottom. Remove cookies from sheet and cool.
secretul e sa faceti coca de o anumita consistenta, nici prea tare nici prea moale, ca sa se poata desprinde de aparat. eu am incercat sapt trecuta. iesea coca din el dar nu se dezlipea de aparat, desi am urmat reteta. am mai adaugat faina si a mers.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****