din 2007,alocatia 240mii lei ?
Eu nu prea m-am dumirit ce se intampla cu alocatia fabuloasa de 240mii lei ,din 2007,ptr cei care au implinit 2 ani....O vor mai lua?Sau se transforma in ceva mai multi bani???De exemplu 2 mil??Ceea ce nu prea cred....
Raspunsuri
Anuska spune:
In ce sa se transforme? Nu s-a invatat pana acum ca statul ia si nu da?!
Ramane cum am stabilit, adeca 24 lei,ce n-ajung?
fannna2003 spune:
ajuuuung....sunt suficienti....de fiecare data mai ramane pustiul cu bani de la o luna la alta...24 de lei pe ce ai putea sa-i cheltui?!?!?...
pe rechizite,cazare,cantina,fonduri,flori,imbracaminte,incaltaminte,transport etc...nu prea ar fi mare lucru asa ca sunt suficienti...
Spunea cineva ca asa ne-am invatat...asteptam de la altii...poate are dreptate...poate nu...stiu ca atunci cand era baiatul meu la cresa(acum vreo 17 ani) plateam cresa exact cat era alocatia(si tineti cont ca se platea si in functie de salar...nu mai cercetati ca eram la max...acum la ce cresa se plateste 24 lei?...nu suntem nemultumite (noi mamicile)...dezamagirea e a lor..a copiilor..noi i-am facut sa-i crestem sanatosi(ceea ce si facem) intr-o societate nu tocmai sanatoasa...si de ce sa spunem ca nu ar ajunge 24 de lei????
1 leu pe zi...ati avut mai mult?????...
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
anda74 spune:
Eu nu cred ca intindem mana si asteptam bani ptr copiii nostrii....asa cum spunea cineva....este adevarat ca nu strica sa se implice ,intr-o oarecare masura,si statul roman in educatia copiilor prin a oferi acea alocatie fabuloasa sub forma unei sume de bun simt...sunt convinsa ca si cele care nu stau in acesti bani si nu au facut copii ptr a cersii statului bani,vor fi extrem de incantate daca bugetul lor s-ar marii...ptr educatia copiilor lor,nu ptr a-si cumpara cosmetice de firma....sunt rautacioasa,dar sunt deranjata de comentariile de acest gen:nu am facut copii sa cersim statului....
Inca o data spun ca statul este bine sa se implice,nu pentru a marii bugetul familiei,ci ptr a avea o viitoare generatie educata si sanatoasa,caci daca ii creeaza conditii sunt convinsa ca majoritatea mamelor vor cheltui banii pentru educatia pruncilor lor....revin la subiectul postat si spun:
oare zvonul va fi real?cei 240 mii se vor transforma in 2 mil ptr toti copiii,trecuti de cei 2 ani...???
Rozi spune:
quote:
Originally posted by anda74
[...] revin la subiectul postat si spun:
oare zvonul va fi real?cei 240 mii se vor transforma in 2 mil ptr toti copiii,trecuti de cei 2 ani...???
Niciodata nu a fost vorba de 2 mil pt copiii TRECUTI DE 2 ANI.
Deocamdata este in vigoare o ordonanta de urgenta care spune ca din 2007, alocatia pentru fiecare copil mai mic de 2 ani va fi de 2 mil. Din pacate, se pare ca proiectul de lege de aprobare a acesteo ordonante de urgenta tocmai a fost respins, asa ca nu se stie cum va fi, pana la urma.
anda74 spune:
Eu am postat acest subiect ptr ca stiu ca celor din PSD li s-a parut a fi o discriminare faptul ca ceilalti copii ,trecuti de 2 ani nu ar beneficia de aceeasi alocatie cu cei mai mici decat ei.Urma sa se discute asa ceva in parlament sau senat,asta numai stiu exact...dar nu s-au prezentat la vot,alesii nostrii....era o stire pe care am citit-o pe un site de stiri...credeam ca cineva are habar de asa ceva...oricum multumesc de raspunsuri
gabibarta spune:
nu vreau sa fac politica si nu sustin nici un partid, dar la faza asta au dreptate. DA, e o discriminare! De ce sa nu primeasca si copiii mai mari 2 mil/luna? (intrebarea este insa: de unde...)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
De ce sa nu primeasca si copiii mai mari 2 mil/luna?
Gabi, pt ca cica au marit la cei sub 2 ani in acelasi timp in care au scazut indemnizatia pt CIC de la 8 la 6 mil/luna.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)