Fetita mea are o luna si dupa ce am inceput sa-i dam vitamina D au inceput sa-i trosneasca miinile si picioarele. Medicul pediatru a spus ca-i normal si ca-i va trece. A mai patit cineva asa?
Si lui Paul i-au trosnit osisoarele pina pe la vreo 4 luni (acum are 6). Si noi ne-am speriat, caci nu stiam care este cauza (era alimentat exclusiv la sin, sotia lua surplus de calciu, etc). Se pare ca este normal si nu il afecteaza pe viitor. Am fost de curind cu Paul la un control ortopedic si totul este in regula.
da, este normal. si noua ne-a explicat , ca atunci cund sunt asa mici, le trosnesc toate incheieturile fiindca au mai mult cartilagii si, incetul cu incetul, se "intareste" si masa osoasa. Andrei are 5luni si jumatate si tot mai trosneste pe ici pe colo.
Mada
Stai linistita!!!
Lui Andrei i-au trosnit oasele pana pe la 10 luni.
Dr. pediatru mi-a zis ca nu-i nici o problema...
Asa am patit si noi, deci, putem sa te linistim ca nu-i nimic grav!
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
Tudor are un an si sase luni si cand ii fac masaj (de fapt un fel de gimnastica) la piciorute la indicatia medicului (ii fuge un pic glezna in interior cand calca) trosneste groaznic. Doar ca medicul ortoped nu s-a ingrijorat deloc din cauza asta, asa ca nu e nici o problema (presupun).