Alocatia lunara,Indemnizatia pe card,se merita?

Alocatia lunara,Indemnizatia pe card,se merita? | Autor: babyyy

Link direct la acest mesaj

Este convenabil sa primim alocatia lunara a copilului si indemnizatia pt cresterea copilului pe card?am inteles ca unele banci opresc comisioane in timpul retragerii.Daca le primesc prin posta se mai ia vreun comision?sau ce alta modalitate de primire a banilor este mai convcenabila?

va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Orice banca percepe comision la retragerea de numerar, fie ca e de la bancomat sau ghiseu.
in prezent bancile nu percep comisioane pentru platile cu cardul la comercianti.

30 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Daca poti sa te asiguri ca esti acasa cand vine postasul lunar, ramai pe varianta clasica. Eu nu mi permit asa ceva si prefer varianta pe card. Comision platesti si postasului, la o adica, 10 mii acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by m_monique

Orice banca percepe comision la retragerea de numerar, fie ca e de la bancomat sau ghiseu.
in prezent bancile nu percep comisioane pentru platile cu cardul la comercianti.

In plus, unele banci percep comision si cand incasezi suma in cont (BRD ia 3 RON la incasare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

BRD ia comision si pe aerul pe care-l respira clientul de cand intra in banca, ca nu mai stiu ce comisioane sa mai inventeze.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput