Depresia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Asa te vrem!!! Ai facut niste pasi extraordinari si eu zic ca esti pe drumul cel bun. Nu pot decat sa ma rog pentru tine si sa-ti tin pumnii!!!
Si sa ne tii la curent!

quote:
Originally posted by Ana-Maria21

Multumesc fetelor..sunteti de un mare ajutor.Desi si mie imi vine sa ma ascund de lume intr-un coltisor si sa ies de acolo cand o sa fiu bine..stiu ca nu se poate.
Deci ca sa arat ca incerc duminica seara am iesit cu prietenii la cafea(si-au facut cruce cand m-au vazut..eu nu ies de obicei),acum sunt cu vopseaua in cap(m-am gandit ca si o schimbare de genul asta ajuta)am cumparat o vopsea care nu ma reprezinta..dar am vrut sa fie ceva nou.Pun maine poze,se saptamana viitoare o sa merg la gym..de fapt nu stiu ca imi e rusine ..dar cred ca trebuie neaparat..trebuie sa trec peste rusine.
In res..sper sa fie bine ce sa zic..incerc sa zambesc de fapt la munca toata ziua zambesc la unul si la altul..cred ca daca ar sti cineva ca eu de fat nu ma simt in apele mele s-ar inchina...dar cand vin acasa...parca imi cade vata de cuvant.Sunt EU...fara machiaj fara nimic...
Multumesc si o sa caut si pastile sa vad daca gasesc.
Va pup fetelor.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,
They say time heals everything...but I'm still waiting....."

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput