Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Ma bucur ca ati raspuns intr-un numar atat de mare la TEMA ZILEI.Concluzionez si eu:
1.nu apa fiarta (sincer nu-i vad rostul)
2.pentru inceput voi folosi Klorane.

ici din "creierii" diminetii.(nu mai am somn)

DENY36+cuIRINA


























Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pupici pt deny insomniaca si pt Irinuca ei !

da un edit la mesajul tau si muta cursorul mai sus,cu semnatura,ca l-ai lungit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare, fete harnice!

Incep prin a ma scuza ca nu mai scriu atat de des, dar timpul meu e foarte limitat, si nu doar atat, ci si fractionat. Adica nu am o ora pentru stat la calculator, mai prind cate putin pe ici, pe colo, si in general datorita Roxanei care e tare draguta, dar si vorbareata, si are tot felul de idei, asa ca sunt cu ochii pe butelie tot timpul...
Si nici nu am continuitate, nu apuc sa citesc dintr-un foc tot ce ati scris, nu apuc sa raspund la timp... Iar daca mai bag nasul si prin alte parti pe forum si apuc sa raspund acolo deja s-a cam dus timpul meu.
Dar am retinut totusi ca asiza are vesti bune cu bebe si tare m-am bucurat cand am citit!

Vreau sa le urez si eu fetelor noi bun venit, sa va fie sederea placuta si bebelusii sa va bucure viata!

Cristina, m-a emotionat pana la lacrimi ce ai povestit de Iasmine, parca o vad si eu pe Roxana in aceeasi postura...

Am citit ca va intrebati de ce nu o lasa medicul sa nasca pe Raluca si o tot tine pe amestec litic... Ce vreau sa va spun e ca daca ar fi intr-adevar contractii serioase nu ar putea fi oprite cu medicatie, cand mama natura se porneste nu prea o poti tine pe loc. Iar medicul cred ca vrea sa mai tina bebele inauntru, sa ii mai dea timp sa se inzdraveneasca. Important e ca Raluca are un moral bun, asta e cel mai important. Iar cand bebele va fi cu adevarat hotarat sa iasa, pai o sa iasa, nu mai conteaza cateva injectii.

Mirona, medicul ti-a spus sa te cantaresti (ar fi fost bine sa iti spuna si de ce) pentru ca daca observi o crestere brusca in greutate e semn ca organismul tau retine apa si atunci trebuie sa fii evaluata de un medic. Nu inseamna ca se va si intampla asta, dar daca vezi ca ai pus pe tine 2 kile de dimineata pana seara e cazul sa suni medicul. Oricum, nu te speria, mai ales ca tensiunea nu e chiar atat de mare mereu, dar fii precauta si respecta indicatiile medicului. Sarea poti s-o reduci?

Cleo, sa de Dumnezeu sa treci cu bine peste control. N-am avut eu legatura cu garda, dar cred ca au incercat sa te intimideze... niste nesimtiti, exact asa iti lipsea tie!

Burticilor, daca va povestesc ce am facut azi! Am dansat Macarena! Sa ma fi vazut cat de sexi puteam sa fiu dand din fund... cam ca un butoi dansator! Nu stiu de unde a auzit Roxana cantecul si i-am promis ca-l caut pe net. Ei, si daca l-am gasit a trebuit s-o invat sa si danseze. Si nu o data, de doua ori, ci iar si iar si iar... Dar mi-a prins tare bine, va recomand cu caldura si voua, mai uitati de gandurile negre.
Deci dupa cum se vede sunt bine, picioarele mi se umfla tot mai tare, dar altfel sunt bine.
A, si la noi a nins ieri. Nu mult, cam 1 minut... Dar cam la 40 km de noi a fost o furtuna de zapada ca nu mai au nici curent bietii oameni, au fost intre 30 si 60 cm de zapada. Asta e un nou record pentru zona asta, sa ninga atat de serios in 13 octombrie... Pai normal, vineri, 13! Ha, ha, acum m-am lamurit!

Va pup si tin pe aproape!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!
Sunt la scarbici si-s bucuroasa ca am reusit sa intru pe forum. Am butonat pana am reusit.
Aelita, cosuletul mi-a placut.
Ptr primele 4-5 luni, pana va incepe sa se intoarca, eu voi avea un patut cu balansoar, este el pe roz dar nu-i nimic, nu se supara Calin, cred.
M-am trezit cu mainile si picioarele putin cam umflate.Chris, tie cate pastile de furosemid ti-a dat doctorul sa iei? Eu am luat 3 pastile atunci, cate una la 2 zile si mai mi-a spus ca daca tot se umfla sa mai iau dupa vreo 2 sapt. Cele 2 sapt au trecut de mult, dar nu stiu ce sa fac, sa iau....sa nu iau....

Fatima tu locuiesti in Ploiesti?

Roxana33+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata!Hai ca pun de cafea,va astept.Miro...pe tine te tratez cu laptic
Ia sa vedem noi mai avem un bebe sau nu...?Inca nu...
Vad ca mai avem o burtika...chrisstin bine ai venit in nostru.Te asteptam la taclale.

Miraco31+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata tuturor si pumnii stransi pt raluca

dupa cum vedeti, am facut ochi, dupa bunele traditii, nici daca stau treaza toata noaptea si apuc sa atipesc dupa aia nu dorm mai mult, e un reflex din pacate f puternic. dar am visat ca eram la control la gineco, imi lua temperatura (?) si aranjam data operatiei, si in concluzie m-am trezit cu o senzatie teribila de bine. care dintre noi mai scapa la ginecologie doar cu temperatura masurata? si dupa ce am constatat ca e sambata si deci voi sta mult timp cu alex, nu pleaca la serviciu, mi s-a accentuat starea de bine, desi el doarme la ora asta si nu are nici o traba cu nevasta-sa care bantuie prin casa si pe net.

aelita e superb cosuletul! sa doarma bebe sanatos in el, si tu fericita pe langa el! mi-ar fi placut si mie si probabil as fi luat, dar avem o problema majora cu spatiul, asa ca a trebuie sa zicem pas. poate la bebe nr 2...

miro cat de tanara ziceai ca esti? eu am renuntat sa imi mai spun varsta, nu ma mai crede nimeni, daca ma apuc sa povestesc de lesinuri, tensiuni date peste cap, maini amortite, sau umflate si dureroase, un spate fragil. asa ca hai sa o spunem pe aia dreapta, sa nu ne mai dam asa tinerele, ca nu are rost si nu ne mai crede nimeni!

cleomoni intr-adevar, iti lipsea garda financiara de pe cap! tinem pumnii pt luni! sa ne povestesti atunci cand stii cum s-a descurcat mama-contabila cu ei.

a inceput sa se raceasca vremea, asa ca azi sper sa rezolv si dilema cu haina de iarna. sa vad ce oi gasi. i9n afara de asta, am injurat-o aseara pe croitoreasa si i-am urat sa nu mai dea ochii cu mine sau sa nu puna mana pe telefon sa formeze numarul meu. am pus-o sa imi faca 2 perechi de pantaloni, unii de toamna si altii dintr-o stofa mai groasa, de iarna. i-am adus drept model o pereche mai subtirica si am explicat ca tvreau tot asa, cu burta elastica, si exact ca si aia la dimensiuni. aduce ambele perechi la proba, cracii erau largi, mai incapea una dintre voi impreuna cu mine in ei, si in loc sa imi faca cu burta, i-a facut ficsi pe talie si reglabili pe laterala cu nasturi sau capse, ce o fi pus. eu nu eram cand i-a adus, i-a lasat la soacra-mea, iar cand am dat cu ochii de ei am constatat ce am constatat. i-as da cu ei in cap, daca as vedea-o si as pune-o sa imi arate si mie la pantalonii ceilalti cat de larg e cracul!v dar asa imi trebuie, cand am vazut-o la soacra-mea am zis sa imi fac pomana de ea, sa ii dau de lucru, ca e femeie singura la vreo 60 de ani si nu o dau banii afara din casa, nu i-am comentat nimic la pret si , numai bine sa imi dau palme, i-am si lasat in plus, ca nu e frum os ca unii sa aiba mai mult si altii sa aiba mai putin. acum ar trebui sa o pun pe ea sa ii poarte, dar zau ca nu merita nervii mei. o sa tin bine pantalonii, pana o mai avea cineva nevioe de ei, si eu o sa imi cumpar azi altii, sper sa gasesc, ca pana la magazin ce credeti ca o sa port? creatia ei, desigur!

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dimineata fetele, cum cu somnu? ca eu zici ca stau de garda in casa .




Aelita draga nu te speria asta bebe isi schimba pozitea la mine uneori zici ca burta e triunghi un pic ma doare cad se intoarce asa dar asta e.

De Ralu ceva noutati?

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna dimineata,
Chris, si eu ma intrebam daca este normal sa o lase pe Ralu asa, eu nu as fi fost de acord, mai ales ca e posibil sa fie foarte obosita atunci cand chiar e hotarat bebele sa vina pe lume, si sa nu mai poata colabora cum trebuie... Dar stiu cum e Ralu, o curajoasa, nu se sperie ea asa usor (ca mine)...

referitor la tema zilei: nici nu ma gandeam ca se fierbe apa de baita... nici atat la tarate... dar voi studia problema, voi mai citi pe net daca se gaseste ceva referitor la asta, si vom vedea.

Va si va doresc o zi frumoasa,
Amalia 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Ma fetelor da voi ce faceti cu pieptul nu-l pregatiti pentru supt?
Eu deja am inceput sa-l dau cu garmastan am citit in prospec ca e bine din luna 8 a sarcinii de folosit ca sa fie elastic mamilonu.


stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Gata, am descoperit ca ai avut dreptate,Mirona, de aici nu pot intra pe forum.desprecopii, am intrat tot pe dc.com.forum, asa ca mesajele apar aiurea, dar sunt multumita ca pot intra, asa ca nu mai conteaza. Plus ca imi apare ca "accesul la forum ti-a fost restrictionat", dupa care apas pe ceva si intru pe forum, ma rog, cred ca-i de la calculator.

Christtin bine ai venit!







Roxana33+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput