Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 14
aelita spune:
atudor,si eu am zis ca nu iau,fir-ar sa fie,rezist de la 2 luni cu ele.dar acum deja sunt dureri,rezist cat pot .arsurile le suport,dar cand se transforma in dureri,e mai greu.
ingeras,sa iti traiasca nepotica!
chris,ciudata faza sa o vanda asa,si fara furtun,sau dop,ceva sa va fi dat,macar nu i-ati intrebat poate au ei idei.cum iti vad o cadita cuo gaura si sa te descurci cu ea?
alexandra,ne induci in eroare cuo saptamana in plus,ca probabil semnand asa o sa depasesti termenul
.Ai 35+ (ai implinit ieri 35 ).deci duminica trebuie sa schimbi semnatura.
fetelor,reglati-va semnaturile aici : ,ca sa ne dam seama cat mai aveti,cand ne mai trageti sperieturile cucontractiile.
pana acum nu conta,o saptamana la deal la vale,dar acum la final conteaza .
verificati toate si vedeti sa nu va fi incurcat pe drum.
Mirela,in functie de cum te simti tu,iesi afara.fara sa te fortezi pe scari! daca nu te simti bine o zi,nu mai iesi,stai cumintica.atat timp cat poti,e ok.
Madaluta,da,minipatuturile cam 70/50 sunt,aprox.stiu ca ei asa zic ca merg pana la 6 luni.in sensul ca incape in el copilul,problema e ca sare din el .depinde si de bebe cat de vioi e,ai sa vezi tu pe parcurs cat il tii.
ciudat ca veronici nu a lasat nimanui nici un semn...ea avea la serviciu net? sper sa fie bine!
29+
panaa spune:
In curand ma voi alatura mamicilor care si-au postat poze cu burtici! Este o idee sa facem un album cu burtica la fiecare saptamana pentru ca doar cu ea ne mandrim acum, nu? Dupa ce vine bb o sa postam poze cu ei... asa ca BUNA IDEE!!!
adinazot spune:
Buna diminata fetelor!
Uff,ce vreme urata,rauuu...am dormit pana la 10 si sa fiu sincera as dormi iar.Si eu am deseori dureri sub burta ca la ciclu,si tot felul de crampe,cateodata imi taie respiratia de durere.Ma doare si colonul cand exagerez cu mancarea si imi da niste crampe f puternice.De ex aseara,am experimentat o durere noua,cand m-am pus in pat,sedeam in fund,am vrut sa imi pun patalonii de pijama si dintr-o data am simtit ca un junghi puternic de-a lungul uterului.Am renuntat la pantaloni si m-am intins intr-o parte si intr-un minut mi-a trecut,dar durerea a fost f mare ca si cand mi-am infipt un cutit in burta.Noroc ca a fost de scurta durata.Ma rog,cred ca sunt normale durerile astea ,fiind uterul asa amre impinge tot ce-i vine in cale.
Mai pun odata linkul cu cosuletul,MADALUTA,trebuie sa-l masor si iti spun ce dimensiuni are.Acum nu pot ca e inca in cutie,dar cand il desfac iti spun.
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=671
Adina 35+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
atudor spune:
Adina, si eu experimentez tot felul de dureri si intepaturi, in special daca merg mult pe jos sau daca fac vreo miscare brusca.
Fetelor, voi cum stati cu curatenia? Mie mi se pare un praf continuu si cica ar trebui sa evitam gimnastica de gen aspirator sau mop. Ma gandesc ca mai e pana vine bebe, si daca stau asa, o sa ma ingroape puful de pe parchet ![]()
Si alta problema: imi ia o gramada sa ma spal, fratilor
Nu ajung, fac tot felul de miscari de yoga prin cada, cine ma vede...
. Stati asa, ca zilele astea trebuie sa ma epilez...sa vedeti show 
Ana
37w3d cu
Tiberiu Mihai
jojo_miha spune:
Buna dimineata ca eu doarce m-am dat jos din pat.Cand am vazut ce frig este am zis sa mai lenevesc ca si asa nu am mare lucru de facut,doar o mancare si nu stiu ce.Si pt mine este un chin epilatul dar inca nu am apelat la Tony.Sper sa fie activitate azi pe aici ca eu deja m-am plictisit.![]()
n
Mirona spune:
neatza fetele,
raportez inca o zi cu tensiuni haotice - asa ca ma tin cat mai mult departe de calculator si incerc sa stau cat mai mult intinsa.
Am inceput dis de morning cu 147/100 - la 2 minute dupa aveam 140/105
Pauza la pat, am mai baut un lapte cald ... apoi v-am citit o lecutza. A scazut la 168/82.
M-am intins o ora.
M-a sunat si Ralu - sa-mi dea raportul - aseara a avut o mica scpare din cauza ca s-a cam saturat de incertitudinea asta - vine ori nu vine ... in schimb de dimineatza a luat-o cu dureri ... si are din nou contractii - mai dureroase ca de obicei, dar sunt neregulate.
A vazut dr. - merge pe saloane si vede restul pacientelor dupa care se intoarce la ea si ii face si un control pe masa - sa vada ce si cum pentru ziua de azi.
S-ar parea ca incepe travaliul. Sa-i tinem pumnii sa mearga repede si sa nu o mai chinuie. Doamne ajuta.
Am vrut sa va raspund la toate cate ceva ... dar imi ard obrajii - asa ca mi-am luat tensiunea din nou si iar e mare.
Fug din nou in pat - voiam doar sa stiti de Ralu.
la 2 sun medicul - azi am programata o monitorizare CTG la spital - asa ca-l pun in tema si cu tensiunea si cu greutatea mea miraculoasa.
pe toate.
Miro
36+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
atudor spune:
Miro, ai grija de tine 
Ralu suntem alaturi de tine 

, mai ai putin si o sa-ti vezi mica minune!
Ana
37w3d cu
Tiberiu Mihai
aelita spune:
adina,sunt frumoase mini patutrile astea! am oscilat si euintre unul asa si cosulet,si desi e mai incapator minipatutul,m-a fermecat cosul:)
jojo mihamca dimineata ne permitem sa spunem pana la pranz :)
fetelor,stati in plapuma azi si leneviti,care sunteti acasa!
Mirona,ai grija cu tensiunea! stai linistita in pat,sinu te mai misca!De cate zile e RALU in spital?? cred ca are cea mai lunga nastere,mititica..
Ralu,scumpo,iti tin pumnii sa fie totul usor si sa ititii minunea in brate ,sanatoasa si frumoasa!
29+
bamboletta spune:
Buna dimineata burtici 
Ce zi urata si friguroasa
,numai buna de dormit ![]()
Mai stiti ceva de Raluca?tot 2 in 1? ![]()
Adinazot-Lavinia_p e bine,m-am vazut cu ea sambata la cursurile lamaze 
Aelita-vrei bataita?
mai lasa treaba,de acum trebuie sa stam cumintele in asteptarea 
Chris80-si eu zic la fel sa o ignori pe socrosenie
nu merita sa-ti amarasti zilele 
Miro,Dolores-cum mai stati cu tensiunea? 

Bamboletta
35+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
bamboletta spune:
Miro-multumim de vesti,ai grija de tine 
O sa vina si bebe nr 2 

Raluca-suntem alaturi de tine

Bamboletta
35+
bebelina Antonia