Intrarea in UE - modifica perioada CIC ?

Intrarea in UE - modifica perioada CIC ? | Autor: ROROSU

Link direct la acest mesaj

Sub forma unei amenintari mascate, cei de la societatea parasita de mine la intrarea in concediu de maternitate, mi-au transmis acum mesajul de a ma intoarce la servici, pentru ca, de la 1 ianuarie 2007, odata cu adoptarea normelor UE, perioada concediului CIC se va reduce oricum la 2 luni. Poate fi adevarat, ce stiti de asta ?

Rorosu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Initial creeata de ROROSU

Sub forma unei amenintari mascate, cei de la societatea parasita de mine la intrarea in concediu de maternitate, mi-au transmis acum mesajul de a ma intoarce la servici, pentru ca, de la 1 ianuarie 2007, odata cu adoptarea normelor UE, perioada concediului CIC se va reduce oricum la 2 luni. Poate fi adevarat, ce stiti de asta ?

Rorosu

Eh...exact asta incerc sa scorbelesc si io pe net...posibila soakra!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Soro, io n-am gasit nimic...tu????

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

conform legilor in vigoare, o lege nu poate produce efecte in trecut!...este un principiu de drept care se cheama neretroactivitatea legii!...de la acest principiu exista exceptii clar definite de lege care se refera la a alege varinta cea mai buna pentru persoana (in general e vb.de dr.penal)...asa ca dc tu te afli in CIC si legea se schimba de la 1 ian.2007 nu te afecteaza cu nimic! ...legea noua se va aplica pentru cei care solicita CIC de la 1 ian.2007...

...si ca sa va linistesc complet...in programul de guvernare nu exista asa ceva pentru 2007 si 2008...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROROSU spune:

Draga Anca,

Multumesc pentru linistea si calmul transmis; imi este mult mai bine.
Ramane totusi rugamintea de a-mi semnala un eventual articol, referire din presa sau altceva, referitor la acest aspect.

Salutari, Rorosu

Mergi la inceput