rechemare servici

rechemare servici | Autor: mihavint

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!In urma unei concedieri ilegale am dat unitatea in judecata si am castigat repunerea in drepturi si plata despagubirilor restante. Am primit hotararea acasa si am asteptat 10 zile pentru recurs. Unitatea nu a mai facut recurs.Urmeaza ca in cateva zile(luni)sa merg la tribunal pentru investirea hotararii cu formula executorie si mai dureaza cam o saptamana.Dar am primit ieri acasa(joi)o adresa de la unitate sa ma prezint a doua zi (vineri )la servici pentru reluarea activitatii. Eu nu am mers si astept sa investesc hotararea cu formula executorie ca sa nu fie nici un dubiu.Pot ei sa considere ca absentez nemotivat de la servici daca ei mi-au facut aceasta chemare sau nu se poate intampla nimic daca ma prezint abia atunci? Va multumesc si astept cu interes raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

hot.judecatoreasca isi produce efectele de cand este definitiva si irevocabila...adica de cand a expirat termenul de recurs...eu una m.as duce vineri la servici...

...investirea cu formula executorie iti e necesara doar dc unitatea nu vrea sa te primesca la servici...pentru a putea apela la un executor judecatoresc!...si mi.as face rost de un concediu medical pentru ziua de azi...

Mergi la inceput