Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ali Fii-miu e rusinos si mamos. Asta de o luna incoace. Cum vine cineva strain in casa cum cere in brate la mine. NU sta in brate la nimeni strain. Sper sa-i treaca repede. Dar din cate am citit e perioada de la 8 luni la 1 an....asa ca mai am de asteptat.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Aha ...asa deci ...noi ne apropiem de 8 luni.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, bravooo .. ce bine imi pare ca au inceput sa se rezolve lucrurile Tre sa incerc si eu cu patura grea. Daria se dezveleste apoi se trezeste. Poate o patura mai grea sta mai bine pe ea.

Ali, Daria face cam asa de pe la 1 luna... Cand radea... se rusina si isi inclina capusorul si ridica dintr-un umar. Acum chestia cu inclinatul capului si facutul din ochi .. e deja la mare arta E asa smechera, cand vrea sa o bagam in seama .. deja joaca teatrul asta ... si noi imediat ne topim si sarim sa ne jucam cu ea. Hehe. O sa pun imediat niste poze sa le vedeti cum se mai stramba.
Ah... apropo... azi tec cu caruciorul pe langa o baba si un mos.. si Daria se juca si jorbea.. si ce credeti ca zice baba: Iete ce se mai stramba copchilul asta !!! Imi venea sa ii trag vre-o doua ... baba proasta si stramba

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si al meu e rusinos afara cand vorbeste cineva strain cu el. Astazi m-a pupat de doua ori, a inceput sa se alinte rau de tot iar cand nu il las sa faca ce vrea incepe sa vocifereze

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Maraki Ce misto ca te pupaaaaaaaaa! Super.
Si al meu ma cearta cand nu-l las sa faca ceva.
Deea Ai pus pozele?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Maraki ce dulce sa te pupe,cred ca ti-a crescut inima...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Gata, am pus !!!!

Deea

Mergi la inceput

Maraki, buna reteia aia. Stiam si eu pe cineva care facea asa, eu insa nu am avut onoarea sa pap. Incercati voi, ca eu am un gaz... de nu mi se aprinde cuptorul.. asa presiune are!!!

Ce dragalas Angelo!! Ce imi plac bebelosi, ca au inceput deja sa aiba "texte" de manipulat inimoarele

Deea

Mergi la inceput

Daria nu e mamoasa. Sta la straini in brate. Eu as vrea sa o invat sa inceapa sa planga Ca eu nu stiu cum sa le tot zic la oameni sa nu o mai ia in brate !!!! Sa o lase unde sta, ca sta bine. Daca ar incepe sa planga, ar fi rezolvata problema Cum se invata un bebe sa planga ?

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- nu a racit d elabazin,ci mai degraba de la friguld e afara sau din aprc,dar asta e, incerc acu orice, numai ca e maraita ca nu poate dormi.Voi ce le mai datzi pt nas,in afara de solutzie de mare sau salina?
Ioana- bravo pt succese, o sa incerc si eucu patura, mai stii, desi eu o gasesc pe emma la capatul celalalt al patului ea se scoala doar 1 data si atuni stiu ca vrea laptele de la ora 4.30-5 dimi.
Deea- cool pozele.
Ali- bravo pt casa noua si Emma nu e deloc rusionoasa,e f.sociabila si nu se sperie de luem noua, studiaza 1 min si apoi rade cu ei, toata lumea se mira, sper sa o tzina tot asa, de maien merg sa vizitez gradinitze cu cresa.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput