Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 22
Bee spune:
Si daca tot am scapat la net, hai sa continui sa ma aberez de una singura.
Ieri am fost la socri si la munte. La munte am vrut sa ajungem la Diham pe jos, dar era tarziu si fata maraita, asa ca am urcat ceva cu ea in spate si ne-am intors si ne-am asezat la soare pe un tapsan, unde Ana si-a facut de lucru cu frunzele. Am vazut ca era o discutie si despre igiena, pupaturi pe manute, suflat spre copil, geluri antibacteriene etc. Eu o pup pe manute. Nu stiu daca si altii o pupa, putin probabil, dar nu am stat sa ma gandesc la asta. Sunt in schimb atenta sa nu ne apropiem de persoane racite, ca Ana prinde toate virusurile din zbor (din fericire le si face rapid disparute cu sistemul imunitar bunicel). In rest are o pasiune deosebita pentru flori si ghivece si cum prinde ocazia e cu mana in pamant. Smotoceste pisici si catei. O dau si pe "hinte", in parc si e innebunita de placere.
I-am cumparat din piata un costum de iarna matlasat salopeta si geaca cu 350 mii, de era sa lesin de emotie ca am gasit asa ceva. E facut el pe un vapor de chinezi, dar e verde si tare dragalash.
Am avut o perioada tare grea in care ajunsese sa doarma aproape doar cu noi (vorba vine dormea, ca se trezea mereu si eu eram zombi), dar a trecut si acum se scoala doar de 2 ori pe noapte si in general programul de somn e de la 9 seara la 8 dimineata.
.
Teama de straini? Ana mea are "falitii" ei. Sunt persoane la care plange de se scutura hainele pe ea! Fratele meu e un exemplu. E bizar. Si problema asta e aleatorie. Niciodata nu stiu la cine plange sau nu! Nu tine nici de frumusete/uratenie sau bun/rau! In parc, in metrou sau in oriceloc aglomerat e sociabila si vesela. Are probleme doar cu persoanele cu care intram noi direct in contact, adica persoane relativ apropiate. Eu am citit ca problema asta e innascuta si nu tine de educatie.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
PROBAAAAAA 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
Vreau sa va zic ca am reusit sa va citesc pe bucati,de cateva ori am avut net cateva minute si cand sa scriu,iar pica 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
BEE daca mai esti ... am apucat deja si i-am dat antibioticul,nu prea voiam dar asta e! Nici pediatra asta nu prea e pro-antibiotice,a zis doar ca daca nu ii trec in trei zile mucii sa incep sa ii dau.Eu am asteptat 4 zile si nu numai ca are ceva muci e problema,ci ca nu mai mananaca bine cum manca ea inainte.Am presupus ca ceva are si in gat,iar cu mucii se aud tae si nu prea ies.A mai avut ea odata niste mucisori,dar i-au trecut singuri intradevar,dar atunci a si mancat bine! Acum a facut febra cu vreo saptamana in urma si nu mare,I-a trecut cu supozitor.De atunci are mucii.
Pusi Anutzei si fa rost de net,ma gandesc ce nasol e,ca eu azi turbez,fara el .. .Sa vad daca am noroc si merge si acum.Bineinteles ca nu merge,dar am copiat ce am scris in WOLD si incerc sa trimit tura viitoare cand pot intra …
MIRI felicitari pentru carte,daca e in romaneste si eu vreau.Sunt curioasa despre ce e?
MONI
de
maraki spune:
Miri ne tii in suspans cu cartea
Despre ce este vorba? ce gen ?
Bee bine ai revenit
Fetele eu sant singura de azi, Giorgos s-a internat in spital cu tensiune mare, este cu furtunase de oxigen in nas ....nu prea am chef sa scriu...pupicei la bebelini si bebeline
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
MARAKI
sanatate lui GIORGOS,asta mai lipsea!
MONI
de
anasebe spune:
Maraki Ii tinem pumnii lui Giorgos sa se intoarca repede si sanatos acasa!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
maraki spune:
Fetelor va multumesc, maine aflu ce are exact, este la cardiologie internat, el a facut o pauza de cateva sapt. fara medicamente( eu nu am stiut ) si a inceput cu ele de 3 zile. Dimineata avea dureri mari in dreptul inimii si ameteli, la spital au constatat tensiune mare( nu stiu cat ca nu a spus el )Ma asta mai imi lipsea acum, marti pleaca si Robert in Romania, raman singura cu Angelo si Dixi.Sper sa nu fie ceva grav la Giorgos, of Doamne si de cate ori nu ne-am certat ca nu vrea sa manance sanatos, numai salamuri si carne
Dr. ia spus de multa vreme ca trebuie sa slabeasca, eu vorbesc, eu aud
Angelo vad ca este foarte cuminte.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
MARAKI trebuie sa ii explici ca daca are probleme cu tensiunea e foarte periculos sa intrerupa medicamentele 

MONI
de
monica70 spune:
Voiam sa va mai zic ca azi Diana a mancat aproape normal,sper ca antibioticele sa ii fi facut bine,macar sa nu i le dau de pomana.
Si a adormit la 20,30 ,e foarte devreme pentru ea,sper sa nu ma trezeasca pe la 4-5 
MONI
de