Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 13
AndraZ spune:
Draga Kory, daca nu era DD nu faceam nimic pana acum, dar cu ajutorul lui, azi am platit prima rata la casa noastra, pe care am gasit-o dupa lungi cautari si pe care tot El ne-a scos-o in cale cand credeam ca nu mai e sperantza. Eu nu sunt optimista cu acte in regula, ci mai degraba negativista....dar am langa mine omul care ma sustzine si care e partea alba a ying-yang.
Andra
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
AndraZ,simptome vad ca ai,in ce zi esti?
Laura Ioana,au mai venit rusii?
eu sunt ziua 17,astept ziua 26 sa fac testul!
Va pup!!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
ancadragoman spune:
Pam unde ai fost toata ziua?
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
AndraZ spune:
PamELLA, sunt z23. Cred ca de acum inainte pot sa fac cat vreau, ca nu cred ca se mai prinde ceva....daca nu cumva s-a prins deja....eu mai am putin pana la test.....colega de suferintza si asteptare cu ancadragoman.....
Andra
AndraZ spune:
fetelor va las! insa inainte sa plec lansez o intrebare catre voi: a avut vreuna dintre voi gretzuri seara? ca pe mine iar m-au luat....
seara buna!
Andra
Laura Ioana spune:
Fetelor inca nu au venit uratii!!! "Vorbesc" (tastez) in soapta, ca mi-e frica sa nu ma auda Mi-am luat un test si , daca nu vin pana maine, la prima ora fac test
AndraZ mie imi era greata seara cand eram insarcinata. Poate o fi cazul si la tine!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
catty spune:
KORY si MARY bine ati venit printre noi. Va doresc sedere cat mai scurta pe aici si fuguta la odisee.
ANDRA, simptromele tale par de sarcina. Acum daca zici ca testul il faci pe 26, sa inteles ca esti prin z20-22, nu? Mai rabda si tu putin. Cat despre credinta si rugaciune sunt de acord cu tine, Si eu fac la fel ma rog atunci cand imi vine, merg la biserica dar nu prea des, si credinta este in mine si nu se arata daca merg la biserica toata saptamana si alte cele, nu?
CORINUK, sper din tot sufletul sa te ajute discutia cu preotul. Trebuie neaparat sa te linistesti, pt ca altfel nu faci nimic. Ma stiu pe mine in perioada de depresii, cand vedeam viata in negru si eram mereu catranita, si nu e bine deloc.
LAURA, sa dea DD sa ne dai o veste buna luna asta.
Va pupacesc pe toate si sa aveti sera buna
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
ancadragoman spune:
Hai Laura,hai Laura sper ca maine ne spui ca ai 2 liniute ca doar nu am ragusit aici degeaba.
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
Laura Ioana spune:
Anca si eu sper sa nu fie degeaba! Va anunt imediat dimineata, ca e alba, ca e rosie
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye