Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 31
![](images/user_woman.png)
super mami spune:
Fetelor....senchiu. Intr-adevar s-a dovedit a fi super sociabila papusica mea.
Stiam ca e, dar nu chiar in halul asta...vecin cu nesimtirea Glumesc, ma bucur si stiu ca ma iubeste
.....glumeam
In noaptea asta vine Mos Nick
, nu ?
Noi am cumparat bradut nou, iar azi am petrecut toata ziua gura casca dupa globuri si tot ce mai trebuie pt el. Cel vechi era mult mai mic....asa ca aveam nevoie de mai multe podoabe pt cel nou.
Nici nu vreau sa ma gandesc cat am cheltuit, Doamne sunt exagerat de cheltuitoare. Credeam ca trece cu varsta...da' nep. Nici vorba !
Nu stiu ce cadouri are pt ca am tot "strans" in ultimele luni cadoute si le-am cocotat in niste cutii undeva sus. Asa ca trebuie sa facem o selectie...ce ramane pt Craciun si ce aduce Mosulica in seara asta.
Abia astept sa-i vad fatulica maine dis de dimineata.
Anul asta suntem moderni, nu primim in ghetutele nostre....avem de la disney Cu Pluto si Micky....Deh, s-a modernizat si mosul.
Adevarul e ca erau asa dragute, n-am rezistat si am schimbat oarecum traditia
Acu'trebuie sa vad pe unde le agat. Parca-l vad pe sot gaurind peretii Deci, la noi toate-s bune si toata lumea-i fericita.
Sper ca la fel si la voi.Carmen....eu cred ca timpul rezolva problemuta.
Ven felicitari pt olita.
Alexandra si Isabelita Isabel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
super mami spune:
La multi ani pt toti sarbatoritii de azi !Pagina a 3 a !!!!!!!!!!!!!
Tz tz tz tz tzzzzzzzzz....Ei, in cazul asta povestesc tot eu: A venit Mosul dimineata la noi.
S-a bucurat tare, tare.
A primit: o gentuta (gen diplomat ca sa zic asa ) cu Cenusareasa, pantofi de printesa cu toc , ciocolatele, canuta cu Bella, rochita de printesa....si parca mai era ceva dar nu mai stiu acum.
Asadar cam incarcat pt un Nicolae
Eu m-am bucurat ca un copil tontut pe langa ea...dar am uitat sa fac poze. Am faut aseara canda adus Mosul darul, dar cand le-a gasit puiutul nu.
Ei, data viitoare poze.
A fost tare draguta ca a verificat si ce-am primit noi Alexandra si Isabelita Isabel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yael/yael.jpg)
Yael spune:
Ce se intampla aici?
SuperMami, unde-s fetele? Nu povestim de Mos Nicholas? La Isabel a ta a venit Mos Craciun vad! Nu deschizi tu subiect nou? haide.... De 3 zile numai tu dai p-aici
!
Elena, FELICITARI!
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!!
-24Nov.'03) & Nardi
(1 anisor & 7 luni -01May'05)
Picasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Elena, felicitari si sa va traiasca.
Eu am venit acum si nu prea am mai intrat sa va spun ..
La multi ani!
Danateo - Matei - 4 decembrie
Mihaela Imai - Sara - 5 decembrie
Adriana - Olguta - 6 decembrie
Umflatzel - Andrei - 6 decembrie
Scuze de intarziere.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Alexa a primit un glob mare de ciocolata Barby, si in interior avea o trusa de cosmetice....doar e cocheta, jucarii si multe carti de povesti, de colorat, o trusa mare cu peste 30 de culori...nu au incaput in ghetute. Paul a primit si el carti, si o combina muzicala pentru camera lui. Acum ne pregatim de Mos....
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)