Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
adriana spune:
Ileana
imi tare rau de copiii bolnaviori. Sper sa se faca repede sanatosi.. Si la mine tot la fel sunt, cand incepe unul trece raceala si la ceilalti..
Sympa
Si tie sanatate puisorilor si multa putere.. cred ca ti-e taare greu singura..
Alexandra
multumim de aprecieri, e distractiv cu trei.. uite!, mai ales acum cand ma chinui s-o adorm pe bebe si astilalti doi tipa si se-mpung. Dar la capitolul joaca da.. nu duc lipsa de parteneri.. se joaca tare frumos impreuna si nici nu mai trebuie alt companion.. sunt niste scumpi si imi usureaza tare viata.. Sincer, mi se pare mult, mult mai usor cu 3, decat cu unul singur.
Elena
tinem pumnii si ma gandesc dumminica la tine.. Io sper sa semene si cu tine baietelul
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elenalove27 spune:
fetelor multumesc mult pentru incurajari....eu sunt fricoasa de fel ...cand ma gandesc la nastere imi vine sa plang ca ma rascolesc amintirile neplacute cu Alvarica! dar sigur de data asta totul o sa fie bine.
ciuf, pe mine ma induc ca este bebe prea mare...cu toate ca nu ar mai fi mult pana pe 10 decembrie ca sa il nasc la 40 de sapt...si mai este si probema sotului ca nu poate sa isi ia liber pe 10 ...etc...sincera sa fiu eu as mai sta gravida alte 9 luni...sau cama sa ceva
adriana , ce ai rezolvat cu soarcei?
cat de frumos este sa auzi ca 3 copilashi iti usureaza viata...abia astept sa intram la facut bb3.
pozele sunt minunate.
supermami, ce bine de tine ca te-ai razgandit si iti lasi frumusetea la gradinita!!! eu tot nu pot...poate cu timpul o sa merg iar cu el sa vad daca se lasa fara urlete...
pup bolnaviori si sa auzim de bine
Elena39+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
super mami spune:
Elena tinem pumnii !!!! Nastere usoara si bebe pana-n 4 kg si putin
O sa ma gandesc si eu la voi Sa vina sanatos, ca abia il asteptam.
Ileana sanatate copiilor....in spital...of of saracutii de voi. Ma duc si eu la nani...totusi.
Sunt extrem de nerabdatoare cu gradi, pt ca si ea e la fel. Abia asteapta papusica.
Mi-e ciuda putin, nu mai e mami suficienta
Oricum mami e baza, gradi e ... o extra distractie.
Am emotii ce sa mai.
Cum o fi cand se marita ( insoara ) ? Sau cand au bebelusi ? Doamne Doamne !!!!
Sau cand merge prima data la manichiura ? Sau cand pleaca de acasa ?
Gata ca ma doare capul deja Mi s-a dus si somnul, serios.
Pupici.Alexandra si Isabelita Isabel
adriana spune:
N-am mai vazut soriceii.. Ptiu, nici sa-i mai vad vreodata.. nu stiu ce i-a facut sa dispara... a pus sotu bureti de sarma pe la toate tevile, prin gauri..
Partea proasta ca aceasta casa, ca mai toate din America are plafon din lemn, nu e turnat si soarecii pot roade oricunde.. bleahh..
Si jos la soacra-mea am si doo pisici.. degeaba.. Astia is mai rau ca raia..
Alexandra, dar trebuie sa se desprinda si fata odata si-odata.. nah.. e greu..(pentru noi), dar doar n-or ramane asa mici 100 de ani(ce pacat)
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
![](bebic.gif)
super mami spune:
Ce o face Elenus ? A vorbit cineva cu ea ?La noi se dau lupte mari pro si anti pisicuta !!!
Ideea e ca eu nu vreu orice pisica....vreau una anume. Puiut de la pisica care apare in albumul meu.
Si creste....si creste....si noi tot nu decidem.
E greu domne Am fugit, pupici.
Unul special pt puiutul Elenei Alexandra si Isabelita Isabel
Ana68 spune:
Marioan,deja am inceput sa ma obisnuiesc cu masina,avem facuti 1120km cu ea,iar in weekend asta am facut aproape 700km,drumul de Timisoara la Medias si inapoi...Multam' de vorbele bune!
Alexandra,bafta Isabelei la gradi!Aahaaaaaaa....uite ca si vei avea o studenta de grupa mica in familie!
Elenalove,pai la cat am studiat netu' despre masini...le-am mai memorat si eu pe ici pe colo,dar nu ma intreba sa iti explic ce inseamna ca sunt tufa de Venetia la explicatii....doar gura e de mine.Si sa nu uit,cu toate ca cred ca ai nascut deja,iti doresc pruncutz sanatos si tie sa te inzdravenesti cat mai repede dupa nastere!
Paula,bafta la gradinita micutei studente !...
Adriana,tatal meu scapa de soricei cu o metoda mai empirica:framanta cu un bat,fara sa atinga cu pielea lui,faina cu aracet,nu stiu cantitatile...si punea coca asta in locurile unde stia ca vin soriceii(era buna metoda si la sobolani) si lighioanele veneau,crezand ca e faina,mancau si faceau dop de aracetul ala ,pe intestin si nu mai puteau sa faca kklica,se umflau si plesneau,ma rog,sa nu-ti inchipui ca explodau sau ceva de genul asta...hehehehe..
.si in durerile care le aveau ii muscau si pe ceilalti din neamul lor si ii goneau de acolo si aialalti,de frica,fugeau de locul cu "otrava" asta....
sti doar cat sunt de smecheri si inteligenti astia din familia rozatoarelor.Acum eu doar ti-am sugerat ,dar nu stiu cat de eficienta ar fi in ziua de azi metoda,ca la cate mutatii genetice or fi suferit si soarecii...poate ca deja sunt obisnuiti cu aracetul...
Ileana....of,Doamne!...ce rau imi pare sa citesc ca ai probleme cu piticutzii tai....Sper ca si Ilinca si Luca sunt mai bine acum cand scriu...Zici ca problema lui Luca e de la gradinita?Si la spital cu micutza...of,multa sanatate!
Vad ca Luana inca nu a facut si nici nu da semne de varicela...nu-mi pare rau,dar nici bine nu-mi pare....Insanatosire grabnica la micutzi!
Mamicutze,sa aveti o saptamana cat mai buna si sa auzim de bine!Multa sanatate tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
adameasca spune:
Ceva vesti despre Elena? Io tin pumnii stransi sa fie totul ok.
Puii mei sunt mai bine dar, evident, am racit si eu. Spre amuzamentul maselor care rad de se prapadesc cand ma vad cu masca chirurgicala pe fatza. Mai ales Ilincai ii par tare amuzanta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Ven spune:
Hello!
Ne invrednicim si noi sa mai dam un semn.
Si noi suntem bolnavi, gradinita asta deja ma duce la disperare (in privinta virozelor si a racelilor, k in rest totul e super ok). De cand merge, a fost tot asa: 1 sapt. bolnav, 1 sanatos.....and so on....
Acum, insa, dupa ce a tusit 2 sapt. si am schimbat 3 tratamente de tuse fara folos, ne-am trezit ieri dim. cu febra, si ieri toata ziua febra, si azi febra iar. Asa ca de data asta am primit antibiotic, ceva spray tantum verde pt gat si vitamine.
Offffff, oare pana la primavara tot asa o tinem? Sper macar sa-i treaca pana duminica, de ziua lui.
In rest, victorii marete AM SCAPAT DE PAMPERS! Numai noaptea mai servim, si la somnul de dupa-masa. E asa de cuminte, spune intodeauna si uneori se dezbraca singur, se pune pe olita, face si apoi mai merge si la baie si goleste olita in WC si incearca sa o spele apoi
Pupe-l mama baiat cuminte si istet!
Ah, something funny! Avem serbare de Mos la gradi. Si markus ar trebui sa spuna si el 4 versuri, usurele. DAR, avem o mare problema! Poezia incepe cu "u sunt mic, dar stiu sa zic.......bla....bla..."Ei bine, copilul meu nu poate trece de primul vers, pt. ca el are replica "EU NU SUNT MIC!" si nu mai vrea sa continue
Asa ca vom cere sa ne schimbe poezia!
Cam atat!
V-am pupat!
Venera , mama lui Markus:
->
->
super mami spune:
Va informez ca duduia noastra a petrecut prima ora de gardi.
Adica am mers sa fac inscrierea.....sa stabilim tot si papusica lu' mami desteapta si scumpa a ramas in sala cu copii....cam o ora.
Ne-am intalnit 2 vorbarete si a durat o ora ce se putea face in 10 min
Am gasit-o plina de zambete si fericita. Nu a interesat-o absolut deloc ca ramane fara mami. Ba mai mult....a plecat de acolo dupa vreo 10 min de rugaminti din partea mea. Ea imi zicea bye bye si-mi facea cu manuta.
A cantat cu copii...a desenat....s-a certat cu un baietel
I-a placut enorm, asa ca incepem gradinitaaaaaaaa.
Parca ma vad plansa si plina de griji....pana ma obisnuiesc. Eu trebuie sa ma obisnuiesc, ea n-are nici o grija.
Deocamdata o sa stea acolopana la 1. Vreau sa vad cum merge cu trezitul de dimineata....asta da hop.
Ok, am povestit, m-am laudat.....un acum.
Alexandra si Isabelita Isabel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Fetelor, ii scrisei Elenei pe Ym si nu stiu cine imi raspunse, sotul sau altcineva. Oricum foarte scurt : yes, ok, bye.
Nah, si mai vroiam sa cer si nr. ei de la spital sa o sun.
Asta e.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo