Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Adriana, acum vad ca esti din SUA. Ce mai fac copiii? Cum le merge?

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Tocmai ce incepuse sa se miste si pe aici lumea si iar se sta...

La multi ani!
Eugen Octav
Iulia Maria

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

sarbatoritilor pe care i-am ratat! Sa fiti sanatosi si sa vaeti o viata frumoasa!

Hai sa va arat la ce am munci eu azi: povestea Ilincai.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Julia23... Nu mai zici nimic? Fetelor, sa nu-mi spuneti ca ati uitat-o si pe ea... Julia Ana-Maria pt. 6 nov.

Ana, eu n-am spus de Yael ca amesteca limbile... Vorbeste NUMAI ebraica, insa uneori mai rupe si cate un cuvintel din romana... insa separat... stie ca e cuvant romanesc, stie ca e altceva, nu limba ei... Cand invata un cuvant nou in romana, sa zic, zice ceva de genul: Tata spune <marac> si mama zice <supa>, adica isi traduce singurica... Ta-su vorbeste cu ea (cu ei) numai in ebraica... Cu toate ca e romans-romanas... Si eu le mai rup in ebraica pentru ca asa ma intelege 100%, ce sa fac... Insa cu piticu' vorbesc numai romana, nu mai vreau sa fac greseala ca la Yael...

ELSuperMami! Ziua mea e pe 24 nov., la fel ca a lui Yael! S-a nascut de ziua mea...
Deci vad ca ai fost la petrecere sambata, a? Las' ca-i bine, eu una nu i-as fi iertat, mai bine zis UITAT.... Vad ca si soacra s-a scos... Fata buna Alexandra, nu?

Ciuf daca tu ii sunai sa-ti ureze LMA ca sa nu isi mai consume impulsurile e de inteles, insa la mine situatia e alta... Ei nu prea ar avea nevoie de asa ceva, daca ma intelegi si sa ma exprim mai frumos... si.. ca sa nu ma laud cu neamurile din RO.

In rest ce sa mai zicem... Nardi a prins un virus ceva (misuna p-aici) apoi i l-a dat si lui Yael -voma, nu mananca... e apatica... da' trece in 3 zile.
Yael inca doarme noaptea cu noi in pat, ca de... e rasfatata noastra... Pe Nardi la ora 20.00 (ca am trecut la program de iarna) il iau si-l pun in pat (la el in pat, in camera lor) si plec... Inchid usa... Nimic nu zice... doarme... Cu Yael era crima... trebuia s-o legan, sa-i cant, s-o mangai + sa dorm cu ea.. altfel... Si acum, cand Yael tb. sa se culce, tb. sa merg cu ea la noi in pat sa adoarma... Si adorm si eu... Si, ma rog... Pe Nardi dupa cum se vede il educam altfel, suntem mai 'duri' cu el, nu ne mai lasam prostiti, avem experienta... Si oricum, e barbat... nu tb. sa fie invatat dupa fusta lu' ma-sa. Intelegeti..

Mai intru eu, vad ca am inceput sa scriu mai des. Pup.

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noi pe domsoara am invatat-o (si o invatam)....la comun ca sa zic asa ambele limbi.
Sincera sa fiu ii vorbim de-a valma, dar...daca incepem sa-i zicem ceva in ro sau sp...terminam in ce-am inceput.
Oricum face dif f bine. I se vorbeste in ro - raspunde in ro, i se vorb in sp - raspunde in spa.
Sau in engleza Ca-i place tare se pare.
Ma tot chinui sa o inscriu intr-un club pt copii unde invata engleza...dar tot gasesc altele si uit.
Stau cam prost cu timpul....in fiecare zi ma minunez cand vad ca-i 3 deja.
Ma incurajez si ma gandesc..ca atunci cand o merge ea la gradi o sa am zile mai pline...mai diferite...mai zile
Dar o sa-mi fie dor de ea....asa ca nu ma grabesc.
Dar la primavara merge sigur.N-am ce sa mai povestesc deocamdata
Elena esti soferita deja ? Tinem pumnii
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Isabella sanatate puiutilor mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

yuuuu-huuuu am luat permisul.....

imi vine sa fac asa dar nu pot ca nu ma lasa burta

...nu mai stiu ce emoticoane sa pun de bucurie

am fugit sa ma pregatesc de servici...

va pup

la multi ani la sarbatoriti de azi

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, felcitari!!!!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Bravooooooo Elenaaaaaa !!!
Sa conduci sanatoasa, atenta si cu placere o masina frumoasa si buna
Ma bucur tare, tare. Facuse Isabel ceva super haios azi si am vrut sa tin minte ca sa povestesc si evident ca am uitat. Nici lui tati n-am apucat sa-i zic.
Si nu e prima oara cand o patesc. Moama ce nervi am.
Mai bantui putin pe net, am vazut un film cu super curse si super actiunim si s-a dus somnul.
Asta spre deosebire de sot care daja doarme bustean....barbatii astia .Isa a inventat un cuv nou...in loc de aoleu ...a venit cu manutele pe frunte la mine (dupa ce tocmai sparsesem un capac) strigand "aboleu mami, aboleu". A fost tare dulcica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bravoooo, Elena. Ai vazut, mai, ca se poate?!
Felicitari.
Fug ca trebuie sa il iau pe Luka-Puka de la gradi si daca intarzii platesc un dolar minutul.
Puuup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput