Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si cum reusesti sa te mai odihnesti Valeria cu amandoi in camera noaptea? Uh, cred ca ti-e greu... Sau poate te-ai obisnuit... Mie nu-mi trebuie mult somn noaptea, cred ca am juma de an de cand nu mai pot dormi, dar am nevoie de 3 ore de somn, maxim 4 fara sa ma trezesc ca sa fiu ok. Ori daca le dorm cu ei in camera nu le pot avea, asa ca abia astept s-o expediez pe Ilinca in camera la Luk. Asta cand om scapa de colici si o invata si ea intr-un final glorios sa se culce la ore acceptabile si cand o intelege ca noaptea e ptr somn, nu pentru urlete si vaitaturi.

Sympa, cam asa si eu cu mutatul dintr-o camera in alta... Mi se intampla sa adorm seara la Luk in camera si sa ma trezesc noaptea la un moment dat ca nu stiu pe ce lume ma aflu.

Am si eu o intrebare: cum isi mai umplu timpul copiii vostri in casa? Eu nu stiu ce jocuri sa mai inventez... Am luat plastilina, s-a jucat zile, acuarele la fel, de lego s-a saturat, de masinutze la fel. Mai merge cate o ora la desene animate, dar in rest? Ca a venit frigul si nu mai putem sta afara cu orele...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumesc din sufletel urari
carmen....mistoooooo bancul
Cam greu cu trezitul la oa aia, Isabel la 10, 30 cel tarziu s-ar intinde pe jos si s-ar culca
Sper sa va descurcati si sa fie ok pt pitic.
Ileana si noi ne cam plictisim, iar isa are o gura cand nu iese.....valeu. "mami plecam ? mami plecam ?....si o tine asa cateva zec ide minute...pana plecam
In casa: se costumeaza, se joaca cu bebelusii, danseaza, canta la microfon, ia interviuri (ii place tare ),desenam, vedem desene, se joaca cu ... jucarele de tot felul....ce gaseste pe aici....cam atat.
Ma mai ajuta sa facem ordine, mai vorbim la telefon....bla bla si trece ziua.
Adica suntem in aceeasi situatie
Ven...bine macar ca le-au inchis, bine ca nu v-au chemat asa, pe frig.
Sotul e de aceeasi parere ca mine, intotdeauna a fos, indiferent de situatie.
Le-a si explicat de multe ori, cu alte ocazii...dar degeaba.
Nici nu vreau sa ma mai gandesc. O sa incep iar sa-i evit (au mai fst si perioade din astea) si gata. Tocmai mergeau lucrurile bine...nu stiu ce sa zic.Si Isabel se mai trezeste noaptea cate 1 min si stau cu ea pana adoarme. In general dupa ma duc la mine in camera. Dar de cand cu renovarea vad ca s-a invatat cu mine in pat (in al ei, in al nostru nu-i convine).
Ma duc sa-mi fac o cafea. Cum am intrat in living am dat de laptop in mijlocul camerei si m-am instalat la el
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alexandra
de vreo 3 ori am inceput sa scriu dar m-au luat astia cu prostioarele lor si n-am mai apucat sa trimit mesajul. La multi anii!! sa fii iubita si adorata.. Ce te mai intere de rude mai, daca barb te iumbeste si e langa tine in orice?
Hapibarsdei si pompilici lui Isa

Ileana,
te inteleg, eu dorm cu toti trei in pat, dimineata sunt foarte ciufi, dar e ok. Am renuntat sa ma mai lupt cu Olguta care voia cu mine in pat , iar Codrin din lipsa de spatiu doarme la picioarele noastre.. oricum e un pat urias, ne pierdem in el, asa ca nu ne intalnim decat in cazuri de iubeala (cum e la Olga care trebuie sa stea lipita de mine ca sase stie iubita)
Imi merge groaznic de incet compu.. mai scriu altadata

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu de azi am zis ca incep programul de re-educare la somn. Lui Luk i-am explicat ca-i baiat mare si nu mai are nevoie de patutztul de bebelush, ca e cazul sa se mute pe canapeaua de la el din camera. Iar pe Ilinca am s-o culc in aceeasi camera cu Luk, in patutztul lui. Ei nu-i place in patul pliant, are salteaua cam ciudata si e valurita pe alocuri, la drept vorbind nici mie nu mi-ar placea sa dorm in el. Asa ca sa-mi tineti pumnii sa se acomodeze amandoi in camera si sa pot dormi si eu fara sa aud maraieli si partzuri de la asta mica. Pe Luk nu par sa-l deranjeze zgomotele facute de Ilinca in somn, ca au mai dormit amandoi pe perioade scurte la noi in camera. Vom vedea la nopate cat de mult ne vom plimba prin dormitoare si paturi. Ilinca adoarme mult mai tarziu decat Luk seara, dar orivum deocamdata nu adoarme deat leganata, asa ca dupa ce e adormita o pun in aceeasi camera cu Luk, iar cand s-o trezi la masa ajung repede la ea, deci n-are timp sa-l trezeasca pe Luk. Luk pare incantat de ideea mutatului, sa vedem la fatzat locului cum o fi.

Adriana, cum reusesti sa dormi cu toti 3 in pat? Valeu, da' ai nervii tari.

Alexandra, cam asa ne trece si noua ziua, facand multe si mai nimic. Dar de maine reincepe gradi si am scapat de grija jucatului o perioada.

L-am masurat ieri din nou pe Luk si a crescut 3 cm in ultima luna jumate, acum are 102 cm. Mi se parea mie ca parca s-a inaltzat brusc, dar am zis ca mi se pare... Oricum cred ca are dimensiuni de aproape 4 ani, e maricel.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Julia Ana-Maria

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

La multi ani!

Viviana Alexandra
Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Buna fetelor
Am reusit si eu sa intru putin pe aici si sa citesc , va multumesc foarte mult pt sfaturi, chiar m-au ajutat cu Timeea in sensul ca este mult mai linistita, nu mai ridica mana sa de-a, a inceput chiar sa ne si iubareasca lucru foarte foarte rar la ea. Inclin sa cred ca si asta a fost o faza si macar o sa fiu pregatita la o doua copila.
Ileana am incercat faza cu zana si a facut ceva pe el de cadou , tot in capul meu doarme noaptea iar eu am inceput sa am insomnii si ma amuz cum doarme ea cu picioarele infasurate de gitul lui tasu. Dar oricum noi stam bine cu cate un copil am vazut ca se poate si mai rau cu trei.
Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumesc Adriana Mie mi-a trecut supararea. De fapt chiar sunt vesela tare. Petrecerea a fost super ...da' super super. M-am distrat super. Am baut (cam multa) sampanie, muzica frumoasa, lume multa pana la urma si vesela, tort plin de lumanari, toata lumea a cantat tare si frumos cand a venit tortul, am primit cadouri frumoase, copii ( destui la nr ) au fost dulci si haiosi foc. Au dansat si pe mese si pe sub mese, au alergat, au avut un mil de baloane....ffffff scumpi.
Soacra si-a cerut scuze...a zis ca voia sa-mi faca surpriza cu felicitarea de pe mail si ca de-aia nu a zis nimic. Mi-a cumparat o geanta tare draguta.
Asa ca acum sunt ok.
Ca sa nu mai zic ca in toiul crizei personale..racise si Isabel. Dar si ei i-a trecut.
Tocmai incarc niste poze noi.
In culmea prostiei am plecat la petrecre cu aparatul foto cu bateriile goale aproape. Din pacate n-am facut poze, dar s-a tot filmat.Saptamana viitoare plecam la Valencia pt cateva zile la niste prieteni.
Ei au 2 pisici, Isabel o sa fie in culmea fericirii.
Abia astept sa mai schimb decorul si casa.S-au incarcat si pozele. Va pupacesc pe toti.
Aici poze : http://family.webshots.com/album/555200447mamFxP?start=0Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

supermami, ce fericita trebuie sa fi sa te plimbi atat de mult...si cat de mult conteaza sa ai pe cine vizita...

pup si ma bucur ca ai avut petrecere frumoasa

pozele lui isabela ca de obicei

twety , da, da asa am zis si eu noi cu cate 1 bb acum , dar cand am citit ca se poate si cu 3...m-am mai linistit.
ahhh ...despre picioare infasurate de gat stiu si eu

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Super mami, nu poti sa o iei si pe Alexa? Asa prin peripetiile tale. Asa am mai duce si eu ingerasul asta la plimbare prin lume, dar nu pot in tara sa o plimba ce ma gandesc eu la tari straine.

Mergi la inceput