Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata....
Am o zi de 3 lei de nu se poate.
Ieri a fost ziua mea....halal zi...30 de ani.
A inceput bine, a fost ok pana ... au inceput neamurile prin alianta sa ma indispuna.
Conform obiceiului soacra (mult laudata pana acum...aoleu imi musc limba nu alta) nu s-a deranjat sa-mi zica La multi ani. Stia ca e ziua mea ca mi-a tims un mail cu felicitari . Inschimb ma suna dimineata sa ma intrebe niste aberatii pt o prietena de-a ei.
Din tot neamul lor...nu m-a sunat nimeni.
Si nu e prima data. De ziua copilului la fel...suna pt alte prostii si nu ne zice la multi ani...nici noua si nici ei.
Eu ca prostanaca ii sun de fiecare data...pe toti....de oriunde as fi.
Oricum mi-a stricat ziua complet.
Pe langa asta trebuia sa iesim cu cateva persoane sambata....unii dintre ei nici nu m-au sunat ieri sa zica si ei 3 vorbe.
Oi fi eu idioata, dar eu tot timpul felicit pe toata lumea...
Nu mai am chef de nimic sambata....sincera sa fiu ma gandesc sa gasesc o scuza ca efectiv n-am chef.
In plus sotul si-a schimbat masina si si-a luat una super scumpa. Acum in loc sa se bucure...e super stresat si cu ditamai morcovul....ma enerveaza si chestia asta la maxim.
Mai bine nu si-o lua...eu oricum nu ma mai bucur de ea.
Coloc peste pupaza mai are si Isa figuri in capsor si ma enerveaza...acum e la ea in camera pedepsita.
Cred ca o paste si o raceala...cred ca o doare gatul. O sa vedem cum merge.Am vazut pozele voastre costumati....super. F frumosi toti copiii.
Elena...cumnata mea credea ca o sa aiba un copil de 5 kg...si a iesit de vreo 3..asa ca ....
Vorba ta: sa iasa sanatos si pe unde trebuie
Isabella n-am luat-o inca (martoaga), de Craciun o luam. I-am luat cutiile cu printese ca n-am scapat de gurita ei.
Si Isa zice cand se intampla ceva (cand fac eu ceva): It's ok mami, it's ok...cu un ton calm si cu o privire galesa.Sunt prea prost dispusa acum....vin cand ma veselesc putin.
Isa ma intreba din camera ei daca e gata (pedeapsa).
Acum a iesit si zici ca nu s-a intamplat nimic...da teta la papusa
Bine e sa ai 3 ani, serios.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Alexandra!!!
30 x

La anul am sa-ti trimit eu un cadoas frumos + MULTE MULTE urari la tel.(sau ce-o mai fi atunci) de ziua ta... sa stii ca te inteleg... In afara de socrii mei(care sunt niste oameni extraordinari) nici pe mine nu ma suna nimeni... ma refer la familie.. si prieteni sunt cativa, vechi-vechi sau de ce nu mai noi, ma rog prieteni care STIU SIGUR ca-mi sunt prieteni si nu ma vor dezamagi... Sper.. Ca uite... Insa totusi, sa te sune socrela chiar de ziua ta si sa 'abereze'... Nu inteleg... e senila!?

Eu ce sa mai zic cand trimit pachete cu cadouri in Ro si nici macar nu au bunavointa sa-mi zica daca le-au primit, daca le plac... Tot eu ii sun si-i intreb... si primesc raspuns: a da, e foarte frumos, multumim mult... NUMAI eu sun ca sa vorbesc cu ei, ma crezi sau nu de ziua mea ii sun ca s-mi zica LMA! N-au nici o treaba... Insa in rest e k Sunt familii si familii, depinde cum sunt crescuti, cum suntem invatati unii cu ceilalti...

Hai, nu mai fii suparata, ai familia ta... se putea si mai rau Uite, eu fac 31 la sf. lunii, sunt mai mare ca tine cu un an

Of, cuidata lumea asta, nu?

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexandra, de ce n-ai zis draga mea ca-i ziua ta? sa ai o viata frumoasa, sa mai faci un bebe mic ca va ies reusiti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi!!! Nah, ca daca spuneai te uram noi de nu te mai suparai pe neam.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Liliana si Yael,multumesc de urari si sa aveti si voi puiutii voiosi si sanatosi!

Liliana,chestia asta cu operatul amigdalelor,sti si tu ca e discutabila,ca unii medici sunt pro operatie,altii contra...Daca stai sa ii asculti pe fiecare in parte toti au dreptate...Mama mea m-a dus la killarit la 4 ani,mi-au fost scoase...bun!Insa de atunci raceala mea se duce drept in plamani,nu inflameaza intai amigdalele...ca drept dovada ca in februarie am facut pneumonie...
E cu dus si intorts si problema trebuie studiata atent...Multa sanatate!
Sympa,ce frumos l-ai prins in poza pe bebelica razand...dulce foc!Am vazut si costumatia fetitei cu palaria aia...si rochita este deosebita...M-am uitat unde trebuie?
Yael...cum spui tu de micuta ta,cu romana si ebraica si de ce dulcica e amestecand cuvintele...ma gandesc si eu la nepotelul meu care vorbeste un cuvant italiana,unul romaneste.Eu una nu prea il inteleg,spre deosebire de mama lui....
Alexandra....ce pacat ca te-ai suparat exact de ziua ta..Astea-s chestiile inerente din viata.Poate ca a fost doar o zi mai proasta,dar cum am zis,pacat ca s-a nimerit chiar de ziua nasterii tale...Bucura-te de dulcica ta...si de inocenta ei:cand mergi in camera ei,ca s-a terminat pedeapsa!Tare dulce...

Mamicute,sa aveti o zi buna si un weekend minunat!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumesc de urari Chiar ma bucur sincer de ele.M-am suparat pe ei ca de fiecare data de fapt. Nu au sunat nici cand s-a nascut Isabel, nici cand a facut 1 an....cand a facut 2 m-a sunat doar soacra...cu aberatii...fara sa zica la multi ani copilului (a vorbit chiar cu ea la tel)...sa vedem la 3 ani dar stiu de pe acum cum or sa mearga lucrurile.

Nu cred ca de ziua mea m-au sunat vreodata....dar s-a intampla si de ziua sotului sa uite sa-l felicite....asta in conditiile in care chiar vorbeam cu ei in ziua respectiva.
In schimb e la mare moda in neam trimisul pe mail de felicitari.
Dar ceilalti nici asa nu au trimis.
Nu mai sun pe nimeni sa vada si ei cum e.
Ca sa nu mai zic ca de ziua Isabelitei anul trecut am vorbit si cu cumnata si nici ea n-a pomenit....s-o fi infectat si ea cu virusul...respectiv.(ca sa fiu civilizata).
Daca o mai prind pe mama ca ii suna sa-i felicite cu fiecare ocazie....scot flacari.
Na' ca m-am descarcat.
Cu aceasta ocaze...Elena sincere felicitari pt refuzul vizei. Ar trebui sa trimiti un card cu multumiri functionarilor de la ambasada
Isabella cand e ziua ta ? Multumesc frumos
Mi-a pov mama cum a fost cand m-am nascut: au inceput contractiile acasa...tata era la servici. Pana a venit el mama statea si se uita pe geam ... de parca ar fi grabit asta venirea lui Cum avea dureri, se tinea de tocul geamului. Un tip era la fereastra lui cu ochii cat cepele...credea ca vrea sa se arunce.
A venit tata...au plecat la spital..pe la 12,40 s-a internat...si pe le 13,15 m-am nascut deja.
Sora mea de fapt imi datoreaza viata Pt ca eu am venit asa usor, mama s-a hotarat ca mai vrea unul.
Asistenta a iesit cu mine intr-un cosulet pe hol, unde asteptau mai multi tatici nerabdatori.
"Felicitari, aveti o fetita !!!" Nici o miscare
"Dumneavostra, dumneavoastra..."
Cica eram tare cuminte si frumusica, alba, cu parul fin si blondut. Cuminte foc si cu buzele rosii. M-am mai schimbat in timp Pupici pentru toata lumea Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, LA MULTI ANI si de la mine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta minunata.

Si ca sa te inveselesc, iti scriu un banc simpatic: " A man and a woman are driving near a field full of goats and sheeps. The husband asks his wife sarcastically: Relative of yours, dear? and the wife replies: yes, in-laws"

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani Alexandra!!!!! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de Isabel si de inca un sufletel daca va mai doriti. Nu mai fi suparata !!!
La multi ani pt Luana !!!!
Si pentru toti cei din saptamana asta!!! Eu am avut o saptamna infernala la servici, ajuns la 24 acasa si plecat in zori uf!
Andrei ma roaga in fiecare zi sa vin repede, repede acasa si sa merg repede cu masina ca sa ajung la el ca lui ii e dor de mine. Si cand ii spun ca si mie imi e dor de el imi spune pai atunci de ce nu ai venit mai repede la mine???.
Pupici si un week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI, Alexandra! Si nu te mai enerva, ca n-are rost! Bucura-te de minunatia ta mica si de sot si da-i pace socrelei....Btw. sotul ce parere are de atitudinea lor?
LA MULTI ANI! tuturor piticilor care implinesc 3 anisori zilele astea.
Carmen, foarte bun bancu!

Noi suntem binisor, am scapat de a doua tura de muci de cand a inceput gradi, sapt. asta a fost in vacanta. Drept urmare ne luptam din greu cu olita, tare incet progresam.....deocamdata suntem la faza in care sterg la pipi prin casa, ca stam in chilotei, insa efectiv nu constientizeaza inca momentul exact cand ii vine sa faca, ca sa spuna, asa ca singurele "reusite" se datoreaza intamplarii. Insa perseveram, il punem pe olita sau WC cand credem noi. Uneori nimerim momentul, alteori sta si cate 1h pe olita degeaba
Speram sa progresam putin pana in dec. cand face 3 ani Ceva sfaturi? Primim bucurosi daca aveti!

Si eu stau acasa de 3 zile, poate ati vazut la TV situatia cu scolile din Bistrita care nu au caldura. E ingrozitor de frig in scoala, vreo 10 grade, am fost si eu racita cobza din cauza asta, abia acum imi mai trece... Si nu exista sperante sa avem caldura curand.....nu stiu ce o sa se intample, e o situatie......parca suntem pe vremea raposatului, pe cuvant!
Parca vad ca se mai lungeste treaba cine stie cat, si apoi tot noi va trebui sa recuperam orele sambata, de parca totul ar fi fost din vina noastra....

Cam atat de la noi. Ah, avem zapada! Adica a venit iarna Io nu mai vreau frig, vreau in tarile calde!! Alexandra, nu ne primiti la voi?

V-am pupacit la gramada!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alexandra, cu intarziere, la mutli ani din partea noastra. Sa fii fericita alaturi de Isabella si al tau sot. Ceilalti nu mai conteaza (neamurile). Eu nu vreau sa va povestesc despre a mea socrella ca nu as mai termina. M-au suparat rau de tot,am fost o stresata cat au stat ei aici. Asta e.
Eu am ajuns la concluzia ca prin strainatuturi, si aici, de altfel, nu prea se practica sunatul si uratul LMA. Simplu un card prin posta.
Asa ca nu prea ma surprinde ce spui tu.
Nu mai pune la suflet. Fa ca ei. E cel mai bine.Integreaza-te in sistemul lor.
Yael, si eu faceam la fel. Ii sunam sa imi ureze LMA ca sa nu isi mai consume impulsurile.
Ven, nasoala treaba cu frigul din scoli. Asa e in toata Bistrita? Referitor la facutul la WC nu-ti pot spune decat perseverenta. Pune-l cat mai des si o sa vezi ca va incepe sa faca singurel. Dar invata-l si la olica. Noaptea ce faci? Ii pui scutec sau nu mai face deloc?
Ileana, sa zic ca eu dorm cu amandoi plozii? Eva inca se trezeste o data sau de doua ori pe noapte sa isi bea licoarea, adica lapticul.
Tot imi propun sa il mut in camera cealalta, adica pe amandoi. Hihihi, cam am curaj.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Alexandra...."La multi ani!!!" si din partea nostra....multa sanatate, fericire, un fratior sau o surioara lui Isa ca e tare dulcica...Da-i incolo pe toti care nici macar nu ti-au telefonat, si bucura-te de cei dragi de langa tine.Pai nu ne-ai spus si noua mai repede ...Eu propun sa punem pe prima pagina si zilele de nastere ale noastre.Voi ce ziceti?
Ven..chiar asa e mai in scoli?S-au inchis scolile pana dau aia caldura?
Noi anuntam ca avem mai mult d eo saptamana de cand am renuntat si la pampersul de noaptea...si e interesant ca avea dimineata pampersul full si totusi acum nu mai vrea sa mearga nici macar peste noapte la wc.Sunt bucuroasa ca-mi ajunge sa-i pun doar la unul pampersi.
Ana..da, te-ai uitat bine la poze.aia era una din putinele rochite pe care le-am mai gasit la magazin.
Cu dormitul singur..noi am avut marele avantaj ca ne-am mutat in alt apartament mult mai mare si i-am facut camera ei asa cum o imi imaginam ca-i place si a acceptat fara probleme sa doarma singura.Se mai trezeste peste noapte si ma striga, merg la ea pana adoarme la loc si uite-asa ma mut dintr-o camera in alta.De multe ori sunt asa de obosita ca adorm cu ea in pat si ma trezesc cand plange Teo in dormitorul nostru, merg la el stau acolo pana ma striga iar Andrea...si fac ture dintr-o camera in alta.Nici nu-mi imaginez cum e sa dorm in patul meu si fara sa ma mai trezesc.sa mai creasca copiii putin si poate, poate se mai schimba ceva...
S-a trezit printisorul...
Pupici si "la multi ani! sarbatoritilor....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput