Haine XXL?
De vreo saptamana bantui magazinele din Bucuresti sa-mi cumpar ceva de imbracat pentru o nunta.Eu port 48,chiar 50 la sacou cateodata din cauza sanilor
Nu am gasit nimic!Sau ma rog aproape nimic.Tot ceea ce am vazut frumos,sa-mi placa sunt marimi,44-46 maxim!Cele bune de mine,sunt niste saci fara forma,fara gust,un sacou lalai si o fusta si mai lalaie,lunga dreapta,oribile!
Daca stiam ca nu gasesc nimic imi cumparam material si-mi faceam,dar asa pana sambata cine naiba imi face mie tzoale de nunta!
Voi cele care purtati marimi ca si mine,de unde va luati haine frumoase,care sa va placa si sa nu arate ca pentru femei de 50-60 de ani
"La vita e bella"
poze
Raspunsuri
eve44 spune:
Masuri mai mari gasesti si la ML din Calea Mosilor ,linga restaurantul Burebista.
Au lucruri frumoase ,masuri mari ,dar si preturile pe masura.
Succes!
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Artemis1578 spune:
Singurul magazin unde gasesc haine sa imi fie bune este Mini Prix. Si eu port 46. Cu bunavointa.
Numai ca nu stiu daca gasesti ceva super elegant pe-acolo. Merita insa incercat. Viziteaza magazinul din Otopeni. Ai sanse mai mari.
Succes!
Anka
si Ubitu 
danavasile spune:
mai este un magazin intre universitate si unirii , pe partea opusa spitalului coltea
dar nu mai stiu cum se numeste
gudinde spune:
valentinag,
La mine situatia e si mai rea. Eu port 52![]()
Haine ok imi gasesc in zona Pietii Dorobanti la magazinele Jaqueline. Sunt mai scumpe asa ca-mi cumpar rar, dar materialele sunt bune, modelele ok.
Moira spune:
Si sora mea are aceeasi problema. Cand vine in Bucuresti, alergam dupa haine si nimic. Tot ce este frumos, elegant si cat de cat tineresc se fabrica pana la masura 46. Deci daca nu esti subtirica...Eu am mai gasit un magazinel, la Armeneasca, vis a vis de Pireus Bank (undeva pe colt) unde sunt haine pentru persoane mai plinute si foarte dragute. De asemenea, la Piata Dorobanti, la rond sunt niste magazine. Uneori gasim lucruri dragute la Steilman sau in Magazinul Unirea (la etajul doi parca vis a vis de Tina R) sau in Magazinul Victoria la ultimul etaj (mama si sora mea au gasit acolo costume pentru cununia mea civila foarte dragute).
Bafta si distractie placuta.
Moira
Clover spune:
Sa stiti ca problema nu e numai cu marimi mai mari decat 46. In general daca esti de la 42 in sus ai sanse mult mai mici sa gasesti ceva. Cel mai probabil daca au avut s-a vandut.
Ce nu pricep tricotantii e ca exista o piata pe care se pot dezvolta linistiti si face bani. Ca femei care vor sa se imbrace frumos exista din plin.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
amik spune:
la Ardent au masuri mai mari, dar hainele sunt destul de clasice/cumintele/sobre/batraioare.'
ardent e in unirea-doar de asta stiu eu.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Artemis1578 spune:
Problema cu care ma confrunt in mod frecvent este cea a taliei. Imi intra si fantalonii si fustele, insa nu se inchid! 
Si m-am intrebat mereu de ce oare croiesc aia hainele pt pulpe de 46 si talie de 42! 
Hai ca la bluze ma mai descurc.......o camasa o port cu maieu si evit problema sanilor care nu ma lasa sa tin nasturii inchisi pana sus.
Anka
si Ubitu 
Androix spune:
Si eu ma confrunt cu problema asta de cativa ani. ![]()
Vale, incearca si in Titan.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2