ce e de facut contra durerilor de cap???
de 10 zile ma confrunt cu niste dureri de cap, carora nu stiu cum sa le vin de hac...
asadar, la inceput m-a durut partea dreapta a capului, acum durerea e localizata in crestetul capului, e o durere surda, enervanta, senzatie de "cap greu", tensiune si pulsatii in zona respectiva...
care poate fi cauza? mentionez ca am avut ceva probleme inainte (ultimele 2 luni - pierdere de sarcina, probleme cu o bacterie la exudatul faringian), dar totusi...
am si miopie, si stau toata ziua in fata calculatorului
ma poate ajuta cineva?
Si eu am avut dureri de cap ingrozitoare si s-au dovedit a fi din cauza tensiunii arteriale marite,care au dus si la pierderea sarcinii,din pacate.
Cum stai cu tensiunea arteriala? S-ar putea sa fie si asta o cauza.
Sanatate!
tensiunea pe care o am de obicei este 10/6...e adevarat ca acum (de cand am durerile de cap) nu am mai fost la medic sa vad cum mai stau cu tensiunea :(
off, off, sper sa nu fie nimic grav
Este posibil sa fie si din cauza TA,10/6 este totusi mica.Si eu tot asa o am acum si din cand in cand si dureri de cap.
pe langa tensiunea arteriala, io cred c-ar trebui sa-ti faci si un control oftalmologic, inclusiv masurarea tensiunii intraoculare (se poate sa se fi marit dioptriile sau chiar altceva, mai grav), asta daca nu e doar o raceala ceva mai zdravana, si care nu cedeaza cu niciun calmant puternic (incearca ketonal forte sau quarelin).
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...