Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Jojo miha, imi pare nespus de rau pentru sarcinile pe care le-ai pierdut. Eu am pierdut una, anul trecut pe 18 oct ( ma gandesc cu groaza ca se apropie data aia), si am suferit enorm, dar cred ca tu ai avut sufletul sfasiat de durere, de trei ori... Bine ca te-a ajutat Dumnezeu si ai reusit de data asta, desi cred ca si tu ti-ai facut tare multe griji si ai avut mereu indoiala in suflet. Spun asta pentru ca eu asa am fost...
Las' ca in curand ne vom impartasi experientele legate de nastere, de primele zile ale bebelusilor...

ROXANA 32 + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha

Da Roxana dar acum suntem niste fericite si peste putin timp vom fii in culmea fericirii.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
am tras un pui de somnic ... si acum abia am razbit sa va citesc. De cand nu mai beau cafea ... dorm pe mine zilnic. Am uitat sa va spun ca nu mai beau cafea ... mi-a crescut tensiunea rau de tot. La tanti dr. aveam 150/82 .. iar acum am indicatia sa-mi iau tensiunea si sama cantaresc zilnic de 2 ori de zi. Am dimineata la trezire 147/100. Nasol. Deci cafeaua - deoparte. Am inteles ca tensiunea mare este semn ca se apropie sorocul. Voi ce stiti?

jojo_miha imi pare rau pentru pierderile prin care ai trecut.
roxanica2006 anu acesta nu ai voie sa te mai gandesti la ziua de 18 cu gand rau - acum e Amy cea care te va face sa uiti prin ce ai trecut. Plus ca pe 18 o sarbatoresc si pe nepotika mea - asa ca nu o sa te las eu sa versi lacrimi in acea data, ok? te tin eu de manutza.
Cristina fata de la mine - asa mi-am inchipuit si eu ca a reactionat. Nu stiu zau de unde au atata putere, tremura inimioara in ei de frica dar mai gasec cuvinte de incurajare sa linisteasca persoana de langa ei. Doamne micutii astia - ne uimesc pe zi ce trece.
Dolores ziceam ca sotul sa-ti faca o surpriza pana te intorci din maternitate - un calc. nou.
Felicitari pt rezultatele bune de la eco si pentru fratelo.
Chris sa ne intelegem - nu te crede nima nici cum ca nu esti de acord cu tratamentul ce i-l da Ralucai, uite si Dolores ce zice.
Initial cand am auzit cum e .. si eu am intrebat-o daca nu ii provoaca - zicea ca nici nu vrea. Amestec litic i sa dat de la inceput.

Chiar acum am vb din nou cu Ralu ... si i-am spus ce ziceti voi, i-am mai spus si eu ca nu-mi place ca o chinuie asa ... ori ii da ceva si o trimite acasa ... ori sa-i provoace.
NU. Ea este de acord cu dr. ei. Amestec litic i se da intravenos o data la 8 ore. Colul este deja inexistent - nu are nici un rost sa plece spre casa- pentru a reveni cu dureri. Au monitorizat-o din nou si a avut la 15 minute de monitorizare doua contractii dureroase.
La momentul oportun va face peridurala. Deocamdata nu e nimic ce sa o deranjeaze, chiar si contractiile sunt suportabile, nu doare chiar asa de rau.
Era si Ionut la ea - cu halatul alb ... se credea dr.

hai ca v-am lasat. Daca mai aflu ceva de ea ... scriu repede aici. La fel si voi - daca o sunati ... plizz dati alarma.
you all.

Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

)Mirona eu toata sarcina am avut tensiunea mare,sub 13 cu 8 nu mi-a scazut niciodata(asta fiind cea mai mica).Am mers si la cardiolog ca ii era frica doctorului ginecolog,mi s-a zis sa nu mai mananc sarat,sa beau multe lichide,si am facut analizele mai des.Am o vecina pe scara care la fel a avut tensiunea mare si a fost bebita mai mica, a avut 2.800kg in rest totul a fost ok.(cred ca ma incurajez singura ca mereu mi-am facut probleme).

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dolores...felicitari pentru rezultatele la eco....ma bucur ca sunteti bine....si "la multi ani"...pentru fratele tau...
Asiza.........o sa fiu cuminte si daca nu pun lacat pe frigider....
Fatima....ma bucur ma mama ta e bine si ca esti mai des la taclale cu noi...
Miro.....ma sperie tensiunea ta...si eu sunt obsedata de ea si fara sa am probleme mi-o iau de 3 ori pe zi...din cauza medicilor care mi-au zis ca urmarile edemelor este tensiunea mare...eu stiu ca creste mai mult decat de obicei atunci cand esti in travaliu....poate ma insel....
Multumim de vestile date despre Ralu...saracutza de ea...de ce o chinuie asa...daca colul e deja inexistent se pare ca va naste...noi suntem alaturi de ea..!
Kokorinaaaaaaaa...unde-ai disparut???....acum m-ai lasat tu singura azi pe forum....
V=am pupat pe toate.....

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dolores, felicitari pentru rezultatele de la eco si "La Multi Ani!" pentru fratiorul tau.
Miro,pupici si tie! Iasmina ,intr-adevar,m-a calmat asa.Am zis ca daca ea, saracuta, incearca sa ma linisteasca, si se arata atat de stapana pe situarie, cum ar fi ca eu, om mare, sa intru in panica si sa sperii copilul! Ea, stie, draga de ea, ca mergem la spital sa vedem ce face georgia, am luat-o de multe ori cu mine si i-am explicat ca nimeni nu ii face nimic rau nici lui mami si nici Georgiei,si are incredere in mine.Copiii te lasa masca, uneori,inveti de la ei, pur si simplu,sunt minunea cea mai mare de pe lumea asta, asa ca oricat de greu ar fi sa ii aducem pe lume, trebuie sa fim tari, ca dupa aia uiti si de durere si de tot cand te pierzi, pur si simplu,in ochisorii lor, aia mici si nevinovati si adanci,cat tot sfletelul lor.
Fetele,aveti grija cu tensiunea asta,nu mai mancati sarat.Eu, cu Iasmina, in ultima parte a sarcinii am facut niste complicatii de n-am stiut de mine din cauza tensiunii.Amandoua am fost extrem de norocoase ca am supravietuit.La mine, a fost preenclampsie,si datorita unor medici extrem de buni am reusit sa imi nasc fetita cu bine,chiar daca a fost la 38 de saptamani,si nu la 40.Au stat oamenii aia cu ochii pe mine cat au putut,doar-doar sa tin fetita cat mai mult in burtica.Si, multumita lor si lui Dzeu,s-a nascut fara nici un fel de afectiune.

34+,Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisstin spune:

Buna mamicilor.Va citesc inca de la inceput dar deabea acum m-am hotarat sa va scriu.Ma numesc Cristina si sunt de doua ori mamica,mai bine spus voi fi si a doua oara mamica.Am o minunatie de fetita pe care o cheama Aryana de 2 ani si 9 luni,acum sunt insarcinata in 29 de saptamani si astept un baietel.
Sa va dau si datele despre mine
DN:25.12.1975
UM:17.03.2006
DPN:22.12.2006
Voi naste la sp.Filantropia cu dna.dr.Militaru
Daca vreti sa ma intrbati ceva,cu drag va voi raspunde.
Pup mult toate burticile.

Mergi la inceput

Va pup si va urez o seara placuta, noi ne punem in pat ca incepe "dansez pt tine".

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro pai daca ii da amestec litic regulat de unde sa mai fie contractii? si e o chestie obisnuita sa o lasa chiar atat cu contractii? iti dai seama ca pt ea imi fac griji si pt copil, poate ma insel, dar logic e sa iei amestecul litic tocmai sa nu ai contractii. in fine, important e sa fie ea si bebe ok.

de ce trebuie sa te cantaresti de 2 ori pe zi?

mamaana si eu am carcei, dar m-am invatat sa ma masez pe locul respectiv, chiar daca e dureros, si trebe. mai nasol e noaptea cand sunt prea chioara de somn sa ma masez cu convingere.... iar la maini umflate eu sunt campioana, asa cum miro parca punea poze cu picioarele umflate, asa ma laud si eu- umflate, amortite, incheieturi dureroase, dimineata trec vreo 2 sau 3 ore pana sa pot strange mana, noaptea e un chin sa imi dau chilotii jos sau sa ii trag la loc cand merg la baie. dar bine ai venit in club!

dolores la multi ani fratelui si distracxtie placuta! sa ne spui si noua ce ai mancat bun.

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

tu stai cuminte, dar daca e sa fie iti tinem pumnii!

quote:
Originally posted by porumbita80

Mama ce mai vb. un pic am lipsit si uite eu am contractii tot mai des creca se apropie timpul sunt in 37 de sap. si stau deja linistita.

stela

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput