Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Miro, multumesc mult! Sigur ca-l mai tin pe Daviducu in burtik, pana la 40 de sapt, fix!
Eu am niste musafiri in week-end asa ca ma duc la , ca aspirat, spalat pe jos, face numai tati de cand sunt eu insarcinata.
Calculatorul il las deschis si mai vin pe la voi.

ROXANA 32+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dolores, hai si spune tot, ca trebuie sa plec .
Mai stau 10 minute sa te astept, daca nu... poate reusesc sa intru de la scarbici.

Sa fiti cumintele si sa nu nasteti pana nu vin si eu, sa va fac galerie.

Roxana33+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Neata, fetelor!
Raluca, ma alatur si eu galeriei! Doamne, cat de puternica esti! Sa-ti dea Dzeu parte de o nastere usoara,asa cum si-o doreste fiecare dintre noi.Te admir, pur si simplu.Multi pupici,si multa rabdare,ca la capatul a tot ce este dureros, vine minunea aia mica si-ti sterge din memorie toata durerea pe care o tragi ca sa o aduci pe lume.Eu sunt la a doua nastere, dar fac pe mine de frica de pe acum.
Fetelor, voi vreti sa stiti cum a reactionat Iasmina. ei ,bine, era atat de calma, si incerca, mititica, sa ma incurajeze si pe mine. Ea nu vorbeste romaneste, insa, scumpa de ea, tot imi spunea :"mami, stai calm, you'll be ok, i'm next to you,everything is gonna be fine." Si ma pupa usor pe maini,ca mi-au dat lacrimile cand am vazut-o cum incearca sa ma linisteasca.este un copil de nota 20,chiar daca uneori imi vine sa ma urc pe pereti din cauza ei.
fetelor, mai intru un pic mai tarziu,si am sa va mai spun de unele sau de altele,ca de acum nu prea mai imi vine sa ma aventurez prin nu stiu ce magazine.....

Pupici la toate

34+,Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Referitor la tema zilei
Eu am luat produse de la nivea
Dar ce tine de apa creca am s-o fierb la inceput pina il intaresc un pic.

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai fetelor, oi fi eu mai sceptica din fire, dar nu mi se pare in regula cu ralu. adica ajunge cu contractii la 5-6 minute, nu i se da nimic toata ziua, nici de grabit, dar nici de linistit, seara ajunge la contractii de 4 minute, si ii dau amestecul litic sa o linisteasca, iar azi o asteapta sa vada daca naste? pai si cai sa mai stea cu contractiile alea pana afla si doctorii daca e de nascut sau nu? daca o tin o saptamana, o lasa asa?!? spuneti-mi daca nu am inteles eu bine, dar nu mi se pare tocmai o treaba buna. ca daca mai e de tinut copilul in burtica, sa ii dea ceva sa o calmeze, daca nu sa ii induca, pt ca o si obosesc contractiile si daca ii vine intr-un final sa nasca o sa fie epuizata aiurea.

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

'Neata burtoaselor!!

RALUCA sa fii foarte tare, mami!!! Vine sau nu vine??
Cleo... daca te vei linisti si tu odata, sa stai ceva mai multisor in patutz, vei vedea ca Lizi va creste intr-o sapt. cat alti bebei in trei sapt. Pai cum sa nu fie micutza fata lu' mami daca tu nu ai astampar, primesti colete la miez de noapte la serv., tot fugi de colo colo... na.. ca ti-am spus-o ca doar asta asteptai
Mamaana la burtik cu gemeni cred ca e normal sa fie destul de frecvente contractiile, si oricum trebuie sa te odihnesti mult ca sa aiba de unde sa-si ia energia bebelinele tale... doar daca tu esti relaxata, nu te streseaza nimic si viata e roz, macar o perioada. Ce reactie a avut baietelul tau cand a aflat ca va avea doua surioare, asa deodata...?
Ripley multumim pentru sfaturi; acum ne sunt foarte folositoare, mai ales daca vin de la o mamica de nov.-dec. 2005
Danita cum e azi burtik?
Asiza ... si la mai multe ore de odihna ca avem nevoie. Eu tot asa de mult am inceput sa dorm, cam vreo 10 ore cu pauza de toaleta, de cand iau seara cate o pastilutza de no-spa (uneori iau si doua) - functioneaza...
Roxana pentru a raspunde cuiva citandu-l, eu procedez asa: ma duc direct pe mesajul pe care vreau sa-l citez si in partea de sus este o iconitza care se numeste "raspunde cu citat" (daca nu ma insel..) si atunci se deschide fereastra de scriere a mesajului tau in care prima parte este mesajul citat.. tu te poti pozitiona cu propriul mesaj inainte sau dupa... cum doreste inimioara... sper ca ai priceput ceva din toata poliloghia mea
Chris matinala ca de obicei... deschizi editia de dimineata
Dolores n-ai somn...te asteptam cu vesti de la echo, chiar daca tu azi mai ai de umblat prin oras si intri pe DC mai tarziu - eu tin pumnii sa fie bine, ca asa trebuie
Roxanica... nu-i asa ca a noastra kokorina cu harbujei este fata f. faina??
Aelita... .. of ca ea de fiecare data ne scrie la toate si de fiecare data (in ultimul timp) pierde mesajele sa treaca...
Madaluta te asteptam maine cu vesti de la echo... sa fie bine
Miraco hihihi... welcome to the club deci de maine da??

TEMA ZILEI
1. Apa din caditza va fi cea normala, clorurata, si nu o voi fierbe decat daca bebe are probleme mari de sensibilitate a pielii. Nu vreau sa am un copil ultra-sensibil la orice.
2. Eu voi folosi de la Klorane un gel spumant pentru par si corp cu extract de galbenele (numaiasta si nimic altceva), este hipoalergenic, nu contine sapun si nu irita ochii. Este destul de scump, dar face toti banutzii.

Gata pentru moment... ma duc la cumparaturi si dupa aia mai vad eu ce fac...

Ramona 36+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetele mele dragi.....eu am avut ceva probleme cu reteaua de internet...a fost cazuta de aseara....de aceea nu am mai reusit sa va citesc.....de abia acum au remediat-o...
Raportez o noapte jumatate groaznica si jumate destul de odihnitoare....pana pe la ora 1 noaptea am fost ba asa......ba am ...am mancat ceva ce nu mi-a cazut bine.....dupa aia am reusit sa ma odihnesc cat de cat pana dimineata......!
Acum sa trecem la raspunsuri...am cam ramas in urma.....
Ramsan....multumesc pentru felicitari si asa cum ziceai si tu...nu conteaza cat e de mica....important e ca e a noastra....avem si noi un cuibusor....
Danita...ce bucurie....sunt fericita ca sunteti bine....si ca mai sta bebe in burtica....ieri zicea una din fete ca nasti...ma gandeam oare cum ca ea ne zicea ca merge la perfuzii.....ma bucur ca ne-ai adus vesti bune si sa ne tii la curent...
Dolores.....in sfarsitttt.....sper sa nu iti mai faca figuri pana nasti......sa-l instruiesti.......sa ne povestesti mai multe despre tine si despre bebe David.....vad ca ai avut o noapte alba.....bafta la eco si sa nu ne tii pe jar....
Cristina.....vai prin ce ai trecut si tu....saracutza de tine......si ce grasunica e bebelina Georgia.....sa aveti grija de voi si sa stai cuminte in pat.....
Chris80...sa stii ca nu trece o zi sa nu intru pe forumul lor....am urmarit de fiecare data nasterea bebeilor si ma uitam la pozele lor...si ma gandesc ce greu le e fetelor care sunt pe ultima suta de metrii....
Bamboletta...si tu meriti bataita.....dar ca va apucat fetelor acuma v-ati apucat toate de smotru???????......stati cuminti...si asteptati sa vina bebei cand vor ei nu cand vrem noi....
Ripley......si multumim de incurajari...eu sunt placut surprinsa cat de multe mamici sunt alaturi de noi....
Cleo....doar stii ca nu facem diferente...si tu scrii asa de rar.....oricum eu sunt suparata pe tine....tu tot nu te lasi de munca si acum ar trebui sa te odihnesti atat pentru tine cat si pentru Lizi.....promiti?....
Mamaana...gemene...ce frumos....si una dintre ele are numele pe care l-a ales si Kokorina pentru fetita sa......
Aelita....ma tot gandeam cu doamne pierzi tu mesajele...si adineaori mi s-a intamplat si mie si imi venea sa sparg calculatorul...nu stiu de unde am mai avut nervi sa o iau de la capat....
Chinico........si ai grija de contractiile alea ca au aparut cam devreme....
Tema zilei : inca nu m-am gandit la nici una din probleme....doar ca la ce produse sa folosim pentru bebe sunt curioasa ce pareri aveti voi...care sunt cele mai bune??????
Roxana....multumim de vesti....oricum daca are Adinutza 3 kile poate venii pe lume fara probleme....saracutza Ralu...acum cand noi ar trebui sa o incurajam mai mult...ea ne incurajeaza pe noi....ce curajoasa e....
Madaluta....sa ne aduci vesti bune de la eco....ce frumoasa camera are bebe si tu esti o burtica frumoasa.....
Miro...........si iti multumi si tie ca ne tii la curent cu vestile despre Ralu...si sa stii ca stiu si eu persoane care nu stiu ce e aia durere si contractie...si ca intr-o ora au si nascut si altele se chinuie si 12-13 ore....la fiecare cum ne e norocul.....
Ma gandeam la ceva...ce ziceti....sa ne reanoim pozele...si sa ne afisam burticile acum mai maricele......
Roxanica...........multumesc mult....am sosit si eu la taclale dar am ce recupera din urma.....
Kokorina.......uite am sosit....sunt alaturi de voi....vad ca toate a-ti fost mai matinale.....
Ripley....multumesc din suflet pentru raspunsul tau...asta asteptam eu...asa am auzit si eu de o groaza de alergii din cauza produselor Jonson sau Nivea si acum stateam in balanta pentru ce sa optez....dar sincer eu nu am mai auzit de produsele Klorane....unde le pot gasii....?
Gata......ma duc si eu sa fac niste prostioare......adica sa spal frigiderul.......sa nu ma certati...dar tot nu e ca ...smotru...nu?
V-am pupat pe toate pe .......sa aveti o zi frumoasa...ne vedem mai incolo......ce logoree am avut....

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Klorane gasesti la orice farmacie cred eu. Cel putin in Cluj este cam peste tot acum. Anul trecut in schimb am gasit fte greu. Sunt si in recipiente mai mari, si in mai mici, iar cele mai mari sunt muuuuult mai rentabile.

Ca alte produse de care am auzit ca sunt bune: cele din gamele Mustela, Sebamed... deci cam ce-i mai scump. Insa repet: tin fte mult, ca nu pui o tona o data, ajunge aproape 6 luni un flacon mic. Si asta cu baita zilnica.

Inca un sfat pt voi: nu conteaza cat e de sapunit bebe CI cat e de bine clatit. De aceea eu i-am facut Anei dush dupa fiecare baita la sfarsit, inca de prima oara. Asa e si clatita, dushul ala e si un mic masaj pt ea, e si obisnuita cu apa curgatoare....

A si alta chestie, nu abuzati de creme dupa baita, ei respira prin piele, elimina toxinele, o bariera de crema nu e sanatoasa mai ales cand sunt mici. Pielea lor oricum se umecteaza de la sine, nu ii dati dupa fiecare baita, ci la 2 zile.

Noi folosim laptic de corp si crema de fata Atoderm, e pt ten sensibil si uscat.

Referitor la tarate: sunt fte bune mai ales in primele sapt. cand unora dintre bebei li se mai duce din pielicica - cel putin Anei din cauza travaliului prelungit si a lichidului care s-a camd deteriorat era ca o soparlitza asa i se ducea pielea. I-a trecut rapid. E buna si pt pielea mai sensibila. Eu am folosit, nu mult, si nu fte des.... de lene, recunosc :)

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

raspund si eu pezent la tema zilei:
1. apa din cadita nu am de gand sa o fierb si nici a-i pun in ea tarate si nu mai stiu ce..
2. voi folosi gel spumant pt. par si corp Mustela si ulei de masaj Mustela.... sper sa ne impacam bine cu el, ca este hipoalergenic

Alexandra, felicitari pt casuta! nu conteaza cat e de mica, important e ca-i a voastra si ala va fi cuibusorul in care va creste bebe ... produsele klorane le gasesti in farmacii (incearca la sensiblu)

Dia 32+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Buna dragelor,
sper ca incet incet sa intru si eu in randul vostru, macar cu o postare pe zi...
Ma bucur sa aud ca Raluca e bine, e important sa fie curajoasa si sa aiba incredere ca totul va fi bine. De-acum incolo ne putem astepta in fiecare moment ca la una dintre noi sa-i vina randu...ups!!!!
Apropo de dureri, doctorul meu imi spunea ca a intalnit multe mamici care, dupa nastere (naturala, au intrebat: "Asta a fost tot?" Ei, ce ziceti? Or fi fost ele asa "nesimtite" sau se poate trece si mai usor? Eu cred ca conteaza mult si cum percepem noi durerea.
Tocmai am terminat si eu curatenia, de fapt mai am un pic, dar am zis sa iau o pauza. Extraordinar cat pref se aduna zilnic, mai ales ca stam la casa. Si cum sunt singura, m-am gandit sa fac eu smotru, sa-l mai scutesc pe tati, ca vine obosit seara.
In legatura cu tema zilei:
1. Nu voi fierbe apa pentru baita, nu consider necesar acest lucru, cu atatea produse pentru hidratarea pielii, antialergice, nu cred ca e nevoie.
2. Am cumparat produse Nivea Baby, vom vedea pe parcurs daca le schimbam, alte mamici le-au laudat.
Va doresc o zi excelenta, sa veniti numai cu vesti bune, bafta multa celor care merg la eco azi!!!!

Melinda 33+ Dominik

P.S. Pe cine sa rog frumos frumos sa-mi treaca si mie numele baietelului in listuta????

Mergi la inceput