Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

CRISTINA CRED CA AI CAM AVUT EMOTII, SARACA DE TINE, SI CU FETITA DE MANA...ACUM STAI CUMINTICA, PANA O FI SA FIE.

DOLORES BINE AI REVENIT! SA ITI FACA FASOANE CALCULATORUL, TOCMAI ACUM, CAND ERA SA AVEM BEBE NR.2?!?

FETELOR, CAND MAI AVETI TIMP, INTRATI SI LA MAMICILE DE SEPT-OCT SA VEDETI DEJA CE GREU E CU BEBEI...AU CATEVA ZILE SI MAMICILE ISI IMPARTASESC DIN EXPERIENTE SAU DIN NEDUMERIRI...

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Doloreswelcome back... ca ti-a simtit lipsa... ei bine, ne-ai mai dat tu semne de viata dar doar printre picaturi...

Cristinica si tu mami?? Bebe Georgia Helia vrea sa va cunoasca mai repede oare? Oare cand te cumintesti, hm? Acuma sa te vad daca poti sta in pat vreo doua sapt.... sic si ai grija de tine, de bebe, de Iasmina si de Kaveh... normal.

Kokorina tot suparici esti pe mine

Ingerasa si tie pupacioasa mica...

Ramona 36+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor cat de repede obosesc.Am facut o mancare si mi-am facut cateva branzoaice si zic hai sa si calc , am calcat un pic si gata nu mai pot,macar de as putea dormi la noapte.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

V-am pupat ma duc la somnic ca azi am avut treaba cu si sunt obosita,oare cand o sa ma astampar si eu?

Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Va anunt ca fetita mea are deja lantisor,luat de tatal ei .E asa de micut si are o floricica micuta,sa i-l puna cand i-l da asistenta la spital .Ce ziceti de el?Si el ca si mine nu mai are rabdare.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, te rog tare mult ceva, acum ca te-ai mai linistit si ai vesti bune, nu-i asa ca nu te deranjeaza sa-mi adaugi si mie in listutza caruciorul albastru de baietzel? Apelez la tine pentru ca stiu ca tu m-ai trecut in lista la inceput. Multumesc si multi
Bebelusul nostru nr. 2 se pare ca mai ramane la mami in burtica.Buuuuuuuun. Doamne ajuta si multa putere Ralucai!
Noapte buna , mamici!

ROXANA 32 + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

acuma am intrat si eu pe forum.....mai pe seara...batraneste....ca deh,baba se misca greu,ce sa faci.vreau doar sa va spun ca maine am sa scriu un mesaj luuuuuuuuuuuuuuuuung,si am sa va raspund la toate.....va pup de noapte buna pe toate....

32 cu si

Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mult succes si bebelusi sanatosi va doresc din tot sufletul
Nasteri usoare, laptic mult, parteneri iubitori si intelegatori!!!
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna...
am programare de eco morf vineri, 13 oct la ora 8.30 dim..am emotii normal..eu inca va citesc la ora asta ca daca am lispit atat..am cerecupare..sunt cam racita.iau ce trebuie si sper sa nu fac febra

ramsan eu v-am simtit lispa si v-am dus dorul la toate..din pacate am avut probleme cu calculatorul, [problema care s-a rezolvat dupao saptamana..sper sa nu-mi mai faca iar figuri

ANDREEABEN bine ai venit in , sarcina usoara in continuare si asteptam sa ne mai scrii..

asiza cred ca asta voi face la urmatoarea stricaciune de calc..il arunc cu totul pe geam ca nu-l mai suport..dar acum treb sa ma port bine cu el sa nu se supere prea curand si sa ma lase cu ochii in soare

mamaana bine ai venit in nostru...observ ca vei fi mamica de 2 fetitze..sa fie sanatoase si sa ai o sarcina usoara in continuare.

dolores 32+David Cristian
poze
poze dolores

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

FETELOR AM AVUT CE CITI, nu gluma

asa deci concluzia e ca Adinuta mai vrea in burta la mami, of ce bine...
....Cristina ce fetita dolofana ai,sa-i fie de bine fata de mata mea care are 1925g, vorba Mironei cam subreda, si inca a ei e maricica...sper sa fie bine in final

....Bamboletta merci pt ca te gandesti la mine, oricum eu mai scriu asa pe fuga dar nu prea imi zice mai nimeni nimic, doar a mea cuscra, dar cum ea a lipsit.....oricum ma bucur mult ca a revenit
...si acum sunt moarta de somn dar nu a rezistat sa nu citesc tot ca mare imi era curiozitatea....in alta ordine de ideei si eu ma trag tot din neamul lui Stefan cel Mare si tare ma mandresc cu asta

Dolores, sper sa nu se mai strice Calculatorul, mai ales acum cand sunt subiectele cele mai fierbinti

Noapte buna va deresc la toate burticile si bun venit fetelor noi!!!!

Cleo 33+ saptamani

Mergi la inceput