Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
GETY spune:
MamiLili, nu s-a grabit. Dar, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, si contractiile s-au declansat duminica pe la ora 22,oo si de la ora 0 au devenit regulate. Chiar m-am bucurat ca intr-un fel a fost cezariana "la cald" cum ii zicem noi.
GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
alessia80 spune:
Buna,
Fetelor, eu sunt zombie! Ziua nu apuc sa dorm, k ma trezesc, fac dush, mananc, ma duc in parc, vin pe la 3.30, ii dau sa manance, pap si eu, apoi se trezeste, dau papa- la 3h- si apoi vine ora 8.30, fac baita, dau papa, adoarme, ma duc, ma schimb si poc in pat sa prind 5 h de somn....Si am un ingeras cuminte kre e fff rezistent la colici si suporta durerea cu stoicism!
Propun ridicarea unor statui mamicilor cu 2 copii! Eu una nu m-as descurca in veci...aaaaaaaaa, am uitat sa va spun ca nu fac mancare si curatenie!
MINI & GETY & SANDRA- SA VA TRAIASCA BBI, SA FIE SANATOSI SI CUMINTI!
Eu de 3 nopti ma trezesc lac de transpiratie si in camera sunt 24gr! Azi am fost la anallize, daca ies rau, va spun!
Cred ca am testat toate marcile de pampers din Ro! Libero&Huggies =PORCARII! sunt singurele marci prin care trece kkprin body si prin hainute.
Prin pampers 1&2 trece pp si schimb copilul de 3-4ori/zi!
M-am gandit: dau premiu celui kre inventeaza o marca de pampers care sa tina macar 3h!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
CristinaGoji spune:
Sandra, Minni, Gety Felicitari!!!
Burticile care ati mai ramas - las' ca nu a mai ramas mult si ne vedem si noi cu bebeii in brate. Si eu stau cumincioara pana duminica, ca si medicul meu e plecat la congres, si cum s-a mai spus, prin spitale au ramas mai multi rezidenti decat doctori. Desi marti am fost la control si doctorul a spus ca-s slabe sansele sa nasc saptamana asta, ca nici bebele nu a coborat, si colul este lung, posterior si dur. A zis ca la cum se prezinta, as mai putea duce inca vreo 2 saptamani Dar prefer sa nu risc, si stau acasuca in pat.
Fetele care deja ati nascut - am si eu o intrebare - este cineva care nu putea sta culcat pe spate? Daca da, cum ati nascut, adica din ce pozitie? Pe mine ma doare jos, la baza spatelui, osul sacral, sper ca asa se numeste, si nici in fund, nici culcat pe spate nu pot sta. De exemplu sa stau la o ecografie e un chin pt mine. Mersi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 39+
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by sheryll
Scumpik - si mie mi-a dat la 36 sapt niste ovule si la fel scrie in prospect ca nu se administreaza in ultimul trimestru. Eu una nu le-am folosit deoarece contin iod si mi-e frica pt glanda tiroida . Si eu sunt programata la cezariana pe 23 dar tot mai sper ca se va intampla mai devreme .
Mini, Gety - felicitari pt bebei
sheryll 37+ cu Bianca
Sheryl ovulele care mi le-a dat mie nu contin iod. Acum depinde si de care ti-a dat tie si pentru ce anume. Oricum eu am inceput sa iau ca doctorita stie ea ce stie
38+ Luca
Varsta_bebe_
poze
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
MamiLili am gasit aici pe forumul DC ceva in legatura cu Polygynax-ul. Scria un medic ca este recomandat in ultimele 2-3 sapt de sarcina pentru a pregati canalul de nastere.
38+ Luca
Varsta_bebe_
poze
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
cata14 spune:
Vad ca fetele de pe forum spun ca au copilasi cuminti ... eu nu ma pot lauda cu un astfel de pitic. sper ca urmatorul macar sa fie mai cuminte ... pana atunci ma resemnez si merg o data cu valul. Ma mai apuca disperarea uneori, mai ales in toiul noptii cand nu vrea sa doarma dar tot sper ca se va rezolva curand .
N-am reusit sa ma pun la curent cu ce mai e pe forum ... curand ... asta imi spun in fiecare zi.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
mexxa spune:
Wow daca merg in stilul asta in 2 saptamani dau jos si ultimele 5 kg cu care am ramas de la sarcina... intr-o luna de cand am nascut am slabit 11 kg....(in toata sarcina am pus 16)
Pentru ptima oara am facut mancare gatita "bagata in briza"...Nu am avut timp nici macar sa trag aer...si acum ma simt de parca am mutat un tanc...asa am obosit.
Fetelor azi-noapte mi-am dorit din toata inima sa mai fie bebe inapoi in burtica....ca acolo nu plangea, nu facea scandal...nu cerea mancare din 2 in 2 ore....uhh frumoasa a mai fost perioada aia...
Nu mai spun ca de la toate schimbarile astea hormonale...mie frig continuu...in casa sunt 24 grade si eu tremur de firg...iar in timpul sarcinii dormeam in chiloti si maieu la 19 grade...ciudat organism
Auleu sa trezit...gata distractia...merg sa il hranesc apoi sa il imbrac sa iesim pe afara chiar daca imi cad ochii de somn...nici cafeaua nu isi mai face fata...
Pupici
_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze
adameasca spune:
Alessia, cate kg are Armand? Ia incearca pampers nr 3 si vezi dc se uda la fel de repede... Poate i-a ramas mis nr 2 si nu mai e la fel de incapator. De regula udatul hainelor e semn ori ca nu e pus bine pampersul, ori ca trebuie trecut la un nr mai mare...
Monique, somnul asta pe burta teoretic nici nu e recomandat, din cauza mortii subite. Dar depinde si de copil. Daca isi intoarce capul singur de pe o parte pe alta poti sa-l lasi pe bebe sa doarma pe burta. Eu cel putin asa am procedat cu Luk...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
amarantina spune:
Si eu o mai pun pe burta ca-i place dar sunt foarte stresata, vorba lui Monique, stau cu ochii pe ea ca pe butelie (ce expresie ciudata... in fine...)
Ileana, i-ai dat Debridat? E mai cuminte? Sau tot frectie la picior de lemn?
Eloise, m-am distrat cu pelerinele care vor aglomera maternitatea. Sper sa nu te apuce acum si sa nasti dupa 17.