Drum de acces vandut?

Drum de acces vandut? | Autor: kisstherain999

Link direct la acest mesaj

Acum 3 ani am cumparat de la banca un teren extravilan. Pe schita sunt desenate parcelele si un drum de acces intre ele. Acum ne-am trezit ca banca (un lichidator) mai scoate trei parcele la vanzare din care una e chiar drumul de acces.
Problema e ca pretul e foarte mare (35 euro/mp) si ca nu poate fi cumparat decat de o singura persoana. Chiar daca fiecare proprietar ar putea cumpara o parte din drumul de acces pretul ar fi mai mare decat intreaga parcela cumparata acum 3 ani.
Ceilati proprietari de parcele ce fac, vor fi la mana noului proprietar?
E posibil sa se vanda drumul de acces? Atunci cand am cumparat terenul nu a intrebat nimeni de drumul de acces si nu avem nici un act care sa faca referire la acesta. Vanzatorul e obligat din oficiu sa lase drum de acces?
Va rog ajutati-ma pt ca pe 20 octombrie e licitatia si nu avem bani nici macar de inscriere.
Are vreo importanta ca pe anuntul de licitatie scrie teren construibil iar in actele noastre de cumparare scrie teren arabil?

kiss
13+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Legal nu se poate; conform codului civil trebuie sa existe asa numitul drum de granituire.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

pe scurt..problema nu-i asa delicata cum o vezi tu.
daca tu nu ai acces direct la un drum public indiferent de cate ori se vinde terenul respectiv dreptul tau de a trece pe acel teren se pastreaza.
e bine oricum sa-ti vada cineva actele

Mergi la inceput