Diferenta prea mare de ani ?
Raspunsuri - Pagina 6
Reliana spune:
quote:
Originally posted by maudiquote:
Originally posted by AlexandruL
Băi frate de ce ma-tzi băgat la mijloc MOSU TOT MOS e că unele nu fac diferentza treaba lor ce e o persoană care acum are 45-49 de ani peste 10 - 20 de ani ?? AAA ?
Poate sä facä sport până oha :))) tot mos rămâne
Deaia o duce rău românia din cauza mosilor :(( dreq să îi dukă !
Bye
Bine fie nu contează diferentza dacă sunt prietenii si vecinii în zonă :)))))))
AlexandruL
pai, sa ma scuzi, dar esti dovada vie a ceea ce inseamna un tinerel fara maniere si cu mentalitate de gang hip-hopist. de ce tipi? apoi, asa valorizezi tu fidelitatea in cuplu? punem pariu ca si la 50 de ani vei fi tot asa imatur si vei alerga dupa pustoaice? ca in afara de fizic vad ca nu ai pretentii aiaiaiaiai
Fara suparare, consider ca fiecare are dreptul la a-si spune parerea, desi fara sa ne atacam personal!
Sunt constienta ca azi va întepati si mâine, poate stati la taclale pe alt subiect având fiecare aceeasi opinie, deci si la mai bine!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
maudi spune:
Reliana, tot fara suparare am raspuns si eu. ma gindeam ca au postat o gramada de fete care sunt casatorite cu barbati mai in virsta. si vine un "gentleman " ca le spuna "mosu, mosu", si sa faca afirmatia aia oribila ca oricum isi vor insela barbatul cu prietenii si vecinii. asta n-a fost deloc frumos. ;) a fost adolescentin :)
Cosmina spune:
Buna, nu cred ca diferenta mare de varsta inre soti poate fi o problema. Eu am 22 de ani iar sotul meu 35. Eu zic ca nu e o diferenta f. mare. Ne intelegem f. bine, ne iubim f. mult, cand e nevoie sunt eu mai matura, altadata e el mai copil. Si uite asa se face o casnicie fericita. Sper sa fiti toate fericite si iubite. Va pup scumpelor.Cosmina
crinuta spune:
Eu nu pricep de ce va obositi sa ii raspundeti lui Alexandru. Eu m-am lamurit cat e de imatur, asta spus delicat asa ca ......
Crinuta
Karla spune:
Ei lasa-l si pe el ca e mic...
Cand Alexandru va avea 45-49 de ani, o sa-l sun si o sa-l intreb fara alte introduceri: Ce faci mosu ? Mai poti?