Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 35
mirella76 spune:
mai oana, mai, nu gaseai si tu altceva la gradi, macar un test cu II...Lasa ca intr-un fel e bine ca i-ai gasit si pe ei, ca cel putin e un nou inceput...
Hai anca adune tu II sparge gheata, chiar daca este test de ovulatie...
Ma amuz intotdauna cand imi aduc aminte cum luna trecuta cand secretara mea m-a prins din intamplare (i-as spune, dar nu cred ca m-ar intelege)cu un test de ovulatie foarte pozitiv si a inceput sa tipe ... Am oprit-o la timp pentru ca am realizat ca ea crede ca-i unul de sarcina....Dar vine el si ala...
Hai anca ...mai e un pic...da tu tonul la II ..
mirella
Andra M spune:
Adica mie din cauza duphastonului sigur imi intarzie ciclul, daca imi intarzie si din cauza de bebe vom vedea... doar daca am avut o ovulatie foarte tarzie, asa cum arata mucusul in z27 e posibil sa nu mi se fi aratat pozitiv testul de sarcina...
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
oana_r spune:
anca , stai linistita,urmeaza o noua luna in care-mi omor barbatul.
am sa-mi iau teste de ovulatie si am sa ma tin de ele, ca sa nu-l mai supun toata luna.nu stiu ce sa spun , cred ca am totusi o problema,sau poate stresul ca de prestat am prestat.
cred ca stresu si obsesia de a avea un copil.
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
mirella76 spune:
Oana sper ca nu te-am suparat si mai tare stiu cum e cand tot astepti si nu vin decat rushii.Si mie imi pare tare rau pentru z1.
Eu am tot avut si ghinionul de a avea cicluri din ce in ce mai lungi 29,30,32,35 si ultima luna 47....Stiu cum iti fuge pamantul de sub picioare cand vin....Intr-un fel sa stii ca ultima data ma rugam macar ei sa vina...
mirella
mirella76 spune:
stiti fetele toata lumea imi spune ca stresul este inamicul numarul 1
dar cum putem sa-l alungam din viata noastra...Macar stresul de a fi sau nu gravida si tot ne ramane... Toi imi spun lasa viata sa-si urmeze cursul...O las, dar nu pot sa nu ma gandesc ca vreau un copil. NU poti sa nu te gandesti cand vezi copiii peste tot, cand vezi gravide peste tot, cand te intreaba toata lumea...
mirella
oana_r spune:
mirela nu sunt suparata deloc.ma asteptam ca dupa cele 2 teste negative sa vina,dar ma enerva ca intarzia si nu mai integ nimic ,luna trecuta l-am avut de 24 zile si luna asta de 29,ca Z30 s-a transformat in Z1.intr-radevar am fost foarte stresata luna asta, am avut examen la scoala de soferi, am avut emotii cu matei ca nu v-a sta la gradinita si am facut si niste modificari in apartament si zugravul nu a mai veni si m-am apucat si am varuit singura o camera si culmea ca mi-a iesit.azi mut dormitorul in alta camera si trebuie sa vina mobila lui matei si apoi ma mai linistesc.
oana_r spune:
mirela,cu matei tot asa am facut ,eram obsedat de a avea un copil, nu ramanem insarcinata si incercam de 2 ani si pana la urma am ramas,ei si din sresul pe ca-l aveam am picat intr-o mare nesimtire.cat am fost insarcinata nu mi-a pasat de nimic,dar de nimic.mi se parea ca sunt cea ma tare din parcare si nu ma interesa nimic, decat ce haine sa-mi cumpar, daca-mi sta bine parul,sa-mi fac unghiile.
mirella76 spune:
Oana uite ca sa vezi ca la noi cea mai mare problema este stresul mie mi-au venit rushii in ziua 48 la ora 17 cand la 17.30 aveam programare la d-na doctor, desi programarea o aveam de o saptamana cel putin...Si d-na doctor mi-a spus ca nu am decat o singura problema si aceea e stresul. dar cum sa-l eliminam
mirella
oana_r spune:
intr-adevar,fetele ca sunteti la primul bebelus , va doresc sa aveti cat mai repede teste de sarcina cu 2 II, pentru ca intr-adevar este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei.
mirella76 spune:
hei... hai ca am cazut in butoi...
Uite am gasit motiv de petrecere azi eu fac o luna ce cand mi-am facut curaj si am scis pe acest forum, ca de citit va citeam pe furis din umbra mai de ceva vreme
deja ma simt mai bine cu voi
Hai fetele ca o scoatem noi cu toatele la capat...
mirella