Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 6

anasol spune:
anasol spune:
 ali-mie mi-a zis dr aia de la urgente sa-i fac asa: sa iau un cersaf,unul mic am luat de la patutul lui,l-am udat cu apa,l-am stors,vezi sa nu fie f rece,asa la temp camerei,si o bagi toata in el ,o invelesti,si pe sub brat ii pui,si in cap pete tot,vezi ca n-o sa-i place deloc,o sa tipe ca i-am spus dr ca tipa plange,a zis dna mai bine sa tipe decat sa faca convulsii,si i-am facut asa de 2 ori,apoi frectii cu otet apa sirt tot corpul si faci si tu pana vezi ca scade,io i-am dat si un fenobarbital
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

anasebe spune:
anasebe spune:
 Ali Sorry, dar nu am inteles ca n-avea febra.
Acum o intrebare ca habar nu am: Pai frisoane se fac si daca nu ai febra?!
ana sebe +  tiberiu (13.01.2006)
 tiberiu (13.01.2006)
 poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete  , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2 
 tiberica fara frica 

anasol spune:
anasol spune:
 GIOVA TE ROG TRECE SI LA DAVID LA 9 LUNI 8.5 SI 70 CM,MERSI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

monica70 spune:
monica70 spune:
 Buna dimineatza!
ANA si eu am avut frisoane fara febra cand eram gravida 
MONI  de
 de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">  FILMULETZE NOI
 DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank">  FILMULETZE NOI 

szaboali spune:
szaboali spune:
 Data s-a mai linistit Iarina.
Cosmi  spune-mi si mie te rog cum se manifesta convulsiile,sa fiu atenta ca aseara la spital tare m-a repezit dr.aia ca trebuia sa mearga acasa.Mersi.
 spune-mi si mie te rog cum se manifesta convulsiile,sa fiu atenta ca aseara la spital tare m-a repezit dr.aia ca trebuia sa mearga acasa.Mersi.
ali
 poze IARINA(16.02.2006)
 IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

anasebe spune:
anasebe spune:
 Gata m-a lamurit Silvi, careia nu-i merge DC-ul.
ana sebe +  tiberiu (13.01.2006)
 tiberiu (13.01.2006)
 poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete  , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2 
 tiberica fara frica 

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 pai  ALI  , ce  sa  ti  zic  la  bibi  care  era   mai  mare  a  fost  cam  asa  ;   in primul  rand  a  inceput  sa  vb  in  somn  aiurea  asta  i  a  atras  atentia  sotului  api  cand  a  deschis  lumina  ea  avea  ochii  atintiti  intr un  colt  al  camerei  si  nu  mai  reactiona  era  teapana  avea  gura  inclestata  aproape  ca  si  inghitise  limba  sotul  a  apasat  f  tare  pe  maxilarul  ei  si  abia  abia  a  putut  sa  i  deschida  guar  si  i  a  prins limba  avea  un  tremur  f  tare  si  facuse  si  kk  si  pipi  pe  ea  dar  frica  sotului  l a   facut  sa  ma  puna  s  o  musc  de  deget  sio  cu  chiu  cu  vai  a  inceput  sa  si  revina  
Acum  cand  iti  povestesc  am  lacrimi  in  ochi  pt  ca  convulsiile  lasa  mari  pb  .....ce  ti  am  povestit s   a  petrecut  cam  in  cateva  minute  dar  pt  noi  au  fost  de  groaza  ,nu  vreau  sa  va  sperii  dar  ar  fii  bine  sa  stiti  ca  nu  i  o  rusine  sa  povstesti  ca  altii  dsa  stie  ce  pot  face  
scuzati  ca  va  povestesc  asa  ceva  aici
stef  12  02 2006si  bia 12 12  1997 poze stefan

maraki spune:
maraki spune:
 Buna dimineata, 
  Noi am trecut cu bine peste noaptea asta, pe la ora 1.00 i-am dat bebului Nurofen ( nu avea temp. dar m-am gandit preventiv ) si pana la 7.30 nu s-a trezit deloc, dimineata nu avea febra.Sper ca ce a fost greu a trecut.
  Ali imi pare rau sa aud ca treceti si voi prin asta, Iarina a patit la fel ca Angelo, rosu in gat Noi am rezolvat cand a fost mai greu cu paracetamol supozitoare si Nurofen sirop, date alternativ. Convulsia la Robert s-a manifestat prin invinetirea gurii , frisoase si stare de apatie
 Noi am rezolvat cand a fost mai greu cu paracetamol supozitoare si Nurofen sirop, date alternativ. Convulsia la Robert s-a manifestat prin invinetirea gurii , frisoase si stare de apatie Pe vremea aia nu stiam ce este convulsia dar dr. dupa salvare  din descrierea mea a spus ca asta a fost. Pupicei Iarinei si sanatate
Pe vremea aia nu stiam ce este convulsia dar dr. dupa salvare  din descrierea mea a spus ca asta a fost. Pupicei Iarinei si sanatate 
  Anda eu nu o mai tin minte pe Ella  Pupicei lui Mark, nu l-am vazut de mult in poze, ai recente?
 Pupicei lui Mark, nu l-am vazut de mult in poze, ai recente? 
  Fetelor intru mai incolo, vad ca vrea sa doarma Angelo si trebuie sa il schimb.
  Denisa bine ati venit 
Monica 
http://community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

maraki spune:
maraki spune:
 Cosmi pai ce spui tu e horror  Doamne fereste! Cat avea fata cand a facut convulsia? Eu l-am auzit noaptea tanguindu-se si m-am dus sa vad ce face, cred ca Dumnezeu m-a ajutat ca bebu nu plangea si nici nu se auzea tare cand se vaita.
 Doamne fereste! Cat avea fata cand a facut convulsia? Eu l-am auzit noaptea tanguindu-se si m-am dus sa vad ce face, cred ca Dumnezeu m-a ajutat ca bebu nu plangea si nici nu se auzea tare cand se vaita.
Monica 
http://community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

szaboali spune:
szaboali spune:
 Cosmi  Doamne fereste sa pateasc si eu cu Iarina ca si mor de spaima...eu cred ca m-as pierde si nu as mai sti ce sa fac
 Doamne fereste sa pateasc si eu cu Iarina ca si mor de spaima...eu cred ca m-as pierde si nu as mai sti ce sa fac
Maraki dar antibiotic nu i-ai dat deloc? Supozitoare de paracetamol si sirop Nurofen si eu ii dau. Dr tu cum i-ai dat alternativ?Nici eu nu le-am dat deodata dar daca ma apuca disperarea sa nu fac ceva prostii. si multa sanatate la toata lumea de la mic pana la mare.
 si multa sanatate la toata lumea de la mic pana la mare.
ali
 poze IARINA(16.02.2006)
 IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006