Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
toanca spune:
Si eu l-am tot decalotat, si la fel rade de mama focului.....
Si nu ave deloc probleme cu jetul urinar; de aia sunt in dubii daca sa ma duc cu el la dr.
ca nu prea-mi vine
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
anasebe spune:
Danaaaaaa Mii de scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Si saru'mana de modificari!!!!! Si inca o data scuzeeeeeeeee!
Ne laudam si noi cu inca un dinte! Avem 5!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la noi.
Eu sunt acasa azi,Diana tocmai a plecat cu mami la legane si eu ma apuc de conta de acasa,deci sunt cu ochii pe voi
.
GIOVA si eu asa tin minte ca Dana era cuscra cu Astery
NU mi-ai zis daca e ok ideea aia cu cuscrele
LA MULTI ANI ANDREI!
Nu mai stiu ce voiam sa zic,ca nici cafeaua n-am terminat-o de baut 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
silvi_2005 spune:
Va salutam si noi.aseara n-am mai reusit sa intru ca nu mi-a mers DC-ul si eram prea obosita.Alain mi-a dormit de aseara de la ora 10 si ceva pana astadimineata la 10 fara 10 minute.S-a trezit asat noapte intr-o vreme si a chiuit ceva dar s-a culcat singurel la loc.
Am vazut pozele lui Andrew,[/red] e simpatic foc cu caciulita aceea.
Giova, f bine ca doarme marcolino, bravo lui.Eu il bag pe Alain in sacul de dormit si s-a obisnuit, dorm si eu mai linistita ca nu se mai dezveleste.
Toanca, eu atat am citi despre decalotare pana mi-am facut capul patrat.Concluzia e ca daca copilul urineaza normal, in jet, fara probleme(deci nu se pune problema de hipospadias..cred ca asa se scrie corect) lasam domle putulica lui in pace ca se decaloteaza fiziologic de la sine, o data cu cresterea. Eu ii misc putulica de cateva ori la baie pentru e se curata, cica dar atat, nu-i fac nimic si il las sa se dezvolte de la sine.
Dana, mutumim ca te ocupi de poze, a, vazut si albumul vostru de la mare,minunate printesele tale.o sa iti trimit si eu pozele lui Alain.
Deea super tare faza cu micuta ta, cred ca merita pozata.Cum stai cu cura de apa?
[red]Maraki, eu il imbrac pe Alain cu ciorapei cu chilot, pantalon, body, o bluzita si vesta sau geaca in functie de temperatura.Daca ies la pranz si e cald renunt la ciorapii cu chilot.
Raportez cuscra, Nicole cu nora Dariuta, de la care n-am mai vazut poze.....de ceva vreme, dar nu-i nimic ca Alain o iubeste oricum, si asa pe nv
Cat despre trecut lista de cuscre mie personal nu mi se pare o ideea buna...prea multe liste.
maraki spune:
Buna dimineata,
Ce alandala sant mesajele, nu intelegeam nimic, de unde era mesajul Giovei ca nu il citisem
Dana multumim pt. poze
cu atata treaba nu stiu de unde mai gasesti timp si pt noi 
Toanca noi nu decalotam, dr. a spus pe la 3 ani dar am citit ca sant lasati asa si pe masura ce bebeii cresc in varsta se rezolva singura problema ![]()
Fetelor are ceva da-i pun Nurofen putin cate putin in lingurita cu mancare? Asa simplu nu am nici o sansa, isi face singur scarba si vomita.Am incercat fel de fel de tertipuri dar le-a invatat, stie ce vreau sa-i dau si alta solutie nu am decat sa-i pun in mancare.Ma duc sa il pun in patut sa doarma, intre timp sa-i fac sa pape de pranz.Pupicei la bebelusi, revin 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
toanca spune:
silvi_2005, eu i-am facut piure de legume cu ficatel de pui si i-a placut tare mult.
Dar, am aflat un pont: ca sa nu se mai simta amareala ficatelului mi-a spus cineva sa-l fierb in lapte in loc de apa.
Si amestecat cu piureul de legume (in care pun toate legumele posibile si imposibile) este delicios
Toanca si
poze
dana_ene spune:
Astery, sanatate lui Razvanel. Vremea asta pacatoasa e vinovata.
Pai, nu-i bai cu incuscreala, bine ca are baiatu' de unde alege
.
Lasa, ma fetelor, ca n-o fi Roxana mea cine stie ce frumusete, dar o fi ea in stare cand i-o veni vremea sa gaseasca un baiat. Nu ?![]()
Acum simt nevoia sa ma laud putin. Am gasit acum, facand curatenie, desenul pe care l-a facut Oana de dimineata.
Ea, mititica mi-a spus atunci "uite, mami, am desenat un om de zapada". Am aruncat o privire, am laudat-o, dar nu m-am uitat cu atentie. Acum l-am descoperit si sunt foarte incantata. Spuneti si voi daca nu arata minunat (ochi, gura, caciula, nas, nasturi...) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poza lui e aici: OM DE ZAPADA
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
asteryaro intentionezi sa ai iar un bebel?
Bravo tie?
Si cam pe cand?
Toanca si
poze
silvi_2005 spune:
scuze pentru pata rosie, nu stiu ce am facut
.
Maraki, poti sa-i pui linitita in lingurita cu mancare, e ok. eu i-l dau cu serinda de la panadol, astept sa isi dechida gurita si il bag direct in gat...si apoi rapid laptic.
Moni scumpi spoer la treaba, pupicei pt Dia.
Ali, Anasol, pupicei, sper ca suntei bine.
monica70 spune:
MARAKI n-are nimic cred.Ca si eu i pun in piureuri fierul sau Bioticsul sau ce mai nimeresc,inclusiv ce nu voia sa bea cu linguritza (mai rar)
Apropo de cuscre! Trebuie cerere oficiala?
Noi ne-am incuscrit de gravide ,mai pe NE VE
,pe la "schimbul trei". Denisa si cu mine ne-am oferit Irinei gagicile (nenascute
) si ea a ales
Denisa avea oferta suuuuper cu averi uriase din Canada
,da' Irina a zis c-o ia pe Diana de nora si in fundu gol
.asa m-am ales io cu super ginerica Mario 

Ca mi-a placut de cuscra ca era cea mai bolunda din zona 

,de aia m-am bagat.Deci se asorta cu mine ![]()
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI