Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanaz spune:
mai m-ati omorat cu visatu'
io nu am visat pe nimeni cnosctu azi-noapte si pas sa imi amintesc.
Robi cernavoda? hahahahhaaha pup sa treaca moralu' poate e semn ca veniti incoace
Mitzu tare ar fi frumos sa venim la anu'..in orice caz nu acu', doar nu-s sadica si am amintiri inca
Cristal si eu ziceam un psiholog ptr copii. sa stii ca una dintre tipele de cta a avut asa probleme cu fiica ei. era mai mare si erau si altele asociate dar s-au rezolvat! cand am timp nitel iti dau link la subiect sa vezi. parerea mea este ca ar trebui incercat ptr ca ea intra in oboseala cronica iar voi la fel. iar daca la voi se repara cu cateva nopti dormite la ea raman sechele. parerea mea
biluta28 spune:
Roberta04 Edi nu pune gura pe morcovi desi cand erea mic ii placea. i-am dat odata si suc amestecat cu altele si a simtit si nu a baut iar cand am repetat amestecul de sucuri dar fara morcov a fost OK;
i-a dat mama la pranz ciorbita si prima data nu a vrut decat zeama dar pana la urma a mancat si legume plus morcovel deci zic ca-si revine
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
carmenp spune:
bey, una frumoasa si secsoasa daca ierea prin vis `poi io eram
quote:
Originally posted by roxanaz
mai m-ati omorat cu visatu'
io nu am visat pe nimeni cnosctu azi-noapte si pas sa imi amintesc.
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Noutati de pe frontul de vest. M-a sunat "tante" a noastra sa-mi spuna ca Maria a adormit la 13 nemancata. Era rupta de oboseala.
"Las-o, las-o sa doarma, ca-i dau eu cand vin!!!!"...cred ca eram asa disperata la telefon...
Roxi, cand ai timp sa-mi dai link.
Ioana, la mare numai in carucior adoarmea ca altfel nu aveam sanse...:)
Maria a fost indragostita de carucioare! (toate 4!) Acum insa nu mai e decat ala sport, daca doarme acolo 2 ore isi rupe oasele. Si din carucior nu mai pot eu sa o ridic sa o pun in pat (adica probabil as putea, dar nu fac haltere acum ca nu e bine).
Daca desfac iar caruciorul si-l vede o sa fie toata ziua calare pe el...:)
De fiecare data cand mergem la finii nostri care au caruciorul in hol Maria e calare pe el, sa se suie ea acolo!
Si evident ca tot ce prindem carutz de binevoitor pe afara ne plimbam la marele greu...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Mai, nu sariti cu felicitarile de terminare santier ca nu s-a terminat inca, doar AU ZIS ca termina...va spun eu luni daca e cazul sa sariti cu felicitarile sau nu...
Cristalule - te cred si eu ca esti terminata...Eu nu pot sa-ti dau sfaturi pentru ca la noi dormitul se face natural - cind e obosit doarme si in picioare, cind nu vrea sa doarma, nu vrea! Nu va zic ca seara noi suntem rupti de oboseala si trebuie sa inchidem TV-ul si sa stingem lumina ca sa-l facem si pe el sa se culce...
Eu stau sa ma intreb serios ca in cazul de bb2 nu ar mai trebui sa cedez ca 4 chiar nu avem loc in pat...dar tare la teorie eram si cind l-am nascut pe Stefan...
Am si eu una din cartile lui Jamie Oliver (mi-a adus-o Vali dupa una din vizitele lui la Londra in speranta ca o sa-i gatesc si lui ceva...), dar spre rusinea mea nu am gatit absolut nimic de acolo...impresia mea a fost ca retetele par simple, dar nu prea am unde gasi toate ingredientele...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Mei, io va las acu, ca plec mai devreme acasa, de fapt, mai am de dat o raita prin citi, la platit neshte facturi !
Va doresc un uichend linistit si pup cu drag toate mamicile, burticile si nazdravanii !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Gabi, sa stii ca asa e, cu greu am gasit si eu vreo 2-3 retete pentru care sa am toate ingredientele in casa si inca cateva pentru care le pot gasi la magazin. Dar ce mi-a placut mie la ea (la carte) este ca pe langa retete prezinta un fel de filosofie a mancarii si a gatitului care mi se pare foarte sanatoasa. Iar pozele sunt bestiale.
gama spune:
Cristalina, eu l-am chinuit o perioada, seara nu-l lasam sa adoarma cand vroia, chiar daca plangea ii atrageam atentia cu orice, mutasem ora de baie tarziu, ca sa-l tin cat mai mult treaz, asa s-a lungit somnul de dim pana la 6,30....Dupa-amiaza l-am lasat sa.....planga, o perioada, este singura solutie pana la urma, nu ajungeti nicaieri daca stati cu ea si va jucati, trebuie ferm sa-i spuneti ca acum tr.sa doarma.....si marele meu avantaj este ca am pat de copii din care nu mai coboara cand vrea!!!Cateva zile stateam langa pat, in liniste si vorbeam cu el in soapta,asta ca mi-era teama sa nu se arunce in cap(dar nu e recomandat!).A durat cam o sapt., este chinuitor, dar crede-ma ca juma de ora de plans nu e nimic grav, mai ales ca e spre binele vostru si al ei.Si tr.sa fiti fermi si sa nu cedati!(Eu uneori plangeam la coltul camerei lui dar nu am intrat....)Bafta multa, si muuuulta sanatate!!!
POZE MATEI
vrabiuta spune:
cristalule, greu de voi. stii ca cel mai important e ca in fiecare seara sa aveti acelasi ritual de somn cu precizarea clara a etapelor: uite, o sa mergem la baie, o sa ne spalam, dupa care ne schimbam in pijamale, ne spalam pe dinti, spunem o poveste (doar una, eventual de mai multe ori), dupa care stingem lumina, spunem ingerasul si ne culcam. ca sa stie inca dinainte sa o dezbraci pentru baie ca urmeaza somnul. o rutina de genul asta o sa aiba efect in timp, dar trust me, are efect garantat! si matza mea ar face orice sa nu se culce seara. dar deja din momentul in care o iau din cada, desi zice ca nu se culca, se freaca la ochi si se trage de urechi... si se vede ca stie ce urmeaza
ai un articol aici, pentru cand o veni bb2:
http://www.askdrsears.com/html/7/T070300.asp
pentru bb2 am zis ca aplic si eu metoda diversificarii metodelor de adormire (o data leganat usor in brate, o data cu un cantecel in pat, o data la san, o data la plimbare prin casa, o data cu lumina stinsa si in liniste, etc). sper sa ma si tina hotararea asta pana atunci
pe de alta parte cunosc o mamica ce folosea un remediu homeopat pentru somnul baietelului ei. daca lucrurile nu se linistesc in urmatoarele cateva saptamani... poate ar fi o solutie.
am reusit sa pun poze, dar nu cu mandra mea, ca pe alea nu le-am descarcat inca (am ratacit cititorul de carduri, ceea ce e o problema majora la noi). pozele puse sunt din saptamana mea minunata in care am impachetat si am despachetat valiza in fiecare zi:
http://good-times.webshots.com/photo/2192394950034520309FhbLAH
sper ca in weekendul asta sa mergem in herastrau cu aparatele foto si cu bebelina si sa o pozam din toate partile cine mai vine?
cele mai frumoase
roberta04 spune:
Pupam ochi frumosi de pui de Vrabiuta (comentariul lui Matei- "Mami, titza (fetitza) are ochi neghi moshi tare"- ochi negri frumosi tare ).
Monica, eu m-am abtinut sa comentez, dar sa stii ca subscriu si eu la parerea fetelor, daca nu esti ferma si nu lasi copilul sa si planga un pic, nu reusesti. Eu am trecut prin asta, ma chinuiam 1 ora jumate sa-l adorm si adormea in brate, plimbat prin casa, apoi dormea 20 de minute in pat. De cateva ori am stins toate luminile in casa, am inchis TV-ul, i-am zis frumos dar ferm sa doarma, i-am bagat biberonul cu lapte/ceai/apa, ce voia el si l-am lasat sa scanceasca acolo ca un catel pana adormea. Acum mai spunem seara o poveste, il mai mangai usor pe cap si adoarme, dar de cele mai multe ori adoarme singur.La noi e problema cu trezitul de 10 ori pe noapte, dar nu le poti avea pe toate , asa ca si eu sunt la limita cu toate (dr. mi-a zis ca de asta m-am si imbolnavit, de oboseala cronica au inceput toate sa o ia razna...)