Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
carminabulina spune:
Diana foarte frumos, si Niagara si bubulina ta dulce. Ai o poza "Niagara, mami si tati" si ma intreb care dintre cele 2 femei frumoase e tati?
ca bebelushul stiu sigur ca nu are cum sa fie.
Acolo locuiesti sau esti in vacanta? Intreb si eu de curiozitate...nu te superi.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
adib spune:
LYLY809

pt clubul infiintat.
mi-ai refacut o parte din zi.
sint la servici
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
puiudana2004 spune:
Helau!Helau!
Parca se zisese ca nu se mai revine la acest subiect,nu? Eu zic sa ingropati securea razboiului si sa cada pacea asupra cireshelor,pt ca,astfel ne strasam noi si copiii nostri pe langa noi!!!
Lacra,ne place titulatura atribuita si felicitari pt inca o stea,maturo ce esti!!!
Carminutza si Amis,super poze si filmuletzele,si mai si!!!
Vivi,sotul meu ajunge acasa in jurul orei 22,asa ca nici o sansa sa il las cu el.Doar sa venim amandoi la intalnire,daca ne primiti!
Vreau sa va zic,ca a fost super frumos la cununia prietenei mele,dar toata noaptea am avut o presiune in piept si m-am gandit la Ochiosul meu,nu imi putem lua gandul de la el,parca simtem o neliniste!Si vreu sa va zic ca Andrei nu a dormit aproape toata noaptea,de la 4 dimineata pana la 9 cand am ajuns eu la el,nu a mai inchis un ochi.Cand m-a vazut,mi-a tras un mare ranjet,a halit bine de tot(nu mai mancase de pe la 2 noaptea si nici nu vroia sa pape cu bunica-sa) si a adormit instantaneu,dupa ce a tras un mare oftat.Ce o fi zis el,ca l-am abandonat???Saracutul,asa se lipise de mine,parca zici ca nu mai ma vazuse o saptamana,nu o noapte!Si cand ma gandesc ca peste 3 sapt cunun?Si o sa lipsesc 2 zile?!!!Ce o sa ma fac atunci? Si nu mai vrea nici in ruptul capului sa manance cu lingurita!daca papica e in bibe,nu conteaza ce ii dau,mananca tot,altfel...razboaie la noi la masa!!!
iu all!
PS: stiu ca am omis pe cineva,dar acum nu imi aduc aminte!Revin
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
puiudana2004 spune:
Eeee!Mi-am adus aminte pe cine am omis!!!Diana79,super poze!!!Sa iti traiasca minunea!Si chiar asa,care din cele 2 femei,e tati????![]()
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Helau!Helau!
Parca se zisese ca nu se mai revine la acest subiect,nu? Eu zic sa ingropati securea razboiului si sa cada pacea asupra cireshelor,pt ca,astfel ne strasam noi si copiii nostri pe langa noi!!!
Lacra,ne place titulatura atribuita si felicitari pt inca o stea,maturo ce esti!!!
Carminutza si Amis,super poze si filmuletzele,si mai si!!!
Vivi,sotul meu ajunge acasa in jurul orei 22,asa ca nici o sansa sa il las cu el.Doar sa venim amandoi la intalnire,daca ne primiti!
Vreau sa va zic,ca a fost super frumos la cununia prietenei mele,dar toata noaptea am avut o presiune in piept si m-am gandit la Ochiosul meu,nu imi putem lua gandul de la el,parca simtem o neliniste!Si vreu sa va zic ca Andrei nu a dormit aproape toata noaptea,de la 4 dimineata pana la 9 cand am ajuns eu la el,nu a mai inchis un ochi.Cand m-a vazut,mi-a tras un mare ranjet,a halit bine de tot(nu mai mancase de pe la 2 noaptea si nici nu vroia sa pape cu bunica-sa) si a adormit instantaneu,dupa ce a tras un mare oftat.Ce o fi zis el,ca l-am abandonat???Saracutul,asa se lipise de mine,parca zici ca nu mai ma vazuse o saptamana,nu o noapte!Si cand ma gandesc ca peste 3 sapt cunun?Si o sa lipsesc 2 zile?!!!Ce o sa ma fac atunci? Si nu mai vrea nici in ruptul capului sa manance cu lingurita!daca papica e in bibe,nu conteaza ce ii dau,mananca tot,altfel...razboaie la noi la masa!!!
iu all!
PS: stiu ca am omis pe cineva,dar acum nu imi aduc aminte!Revin
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Am fost la socra-mea, in vizita.
Nu era linistit decat la mine in brate, daca il lua soacra-mea sau cumnata-mea se punea pe un plans , abia il potoleam.
Pana la urma ne-am luat catrafusele si am plecat, cum l-amluat in brate , s-a lipit de mine si l-a luat somnul, a dormit pana azi dimineatza.
Si se zice ca sunt mici si nu stiu...
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
puiudana2004 spune:
Nastad,pana acum,timp de 8 ani de cand sunt cu sotul meu,soacra mea s-a dovedit a fi o femeie deosebita!Nu am avut probleme cu ea si Andrei o stie fff bine pt ca ne viziteaza des,plus ca am stat la ea primele 2 luni dupa ce am nascut si e obisnuit cu ea,dar unde e cel mai bine decat la mami.Si mai ales ca,atat de mult l-am stresat sa doarma in patutul lui,incat acum numai acolo doarme si cum nu am putut sa-l mai car si pe asta,a fost cam nelinistit.asa sunt si eu,daca nu e patul meu,greu ma linistesc!!!
Si nu e bine deloc.
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
nastad spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Nastad,pana acum,timp de 8 ani de cand sunt cu sotul meu,soacra mea s-a dovedit a fi o femeie deosebita!Nu am avut probleme cu ea si Andrei o stie fff bine pt ca ne viziteaza des,plus ca am stat la ea primele 2 luni dupa ce am nascut si e obisnuit cu ea,dar unde e cel mai bine decat la mami.Si mai ales ca,atat de mult l-am stresat sa doarma in patutul lui,incat acum numai acolo doarme si cum nu am putut sa-l mai car si pe asta,a fost cam nelinistit.asa sunt si eu,daca nu e patul meu,greu ma linistesc!!!Si nu e bine deloc.
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Al meu nu prea e obisnuit cu soacra-mea, o vede o data pe luna, desi stam in acelasi oras.
Era si galagie foarte mare si lui Doruletz nu prea ii place.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
vivighe spune:
Lacri...si eu mi-am prins urechile in diversificarea asta...nu gasesc 2 chestii care sa semene...cu cat citesc mai mult cu atat e mai altfel.Oricum doc mi-a zis sa nu-i dau carne si alte proteine pana la 6 luni.Cred ca pana la urma o sa tin si eu cont doar de regulile generale si in rest ma bazez pe feeling.De maine incerc si io ceva leguminoase ca sta cam de mult pe cereale si fructe si tare mi-e ca s-a obishnuit cu gustul dulce.O sa caut si io cartoful ala minunat.
Am pus un filmuletz cu Ingrid la inceputurile diversificarii(cand n-avea scaunel de masa si papa la mami pe picioare).Atunci parca manca mai cu pofta...acum de multe ori se uita pe peretzi...nici nu ma baga in seama.Cred ca avem o bucatarie interesanta
.
N-am apucat sa ma uit la poze,dar sa nu le luatzi de acolo...lasati-le la semnatura si io ma uit cand am timp.
Ei...Raalucutza...cum e...ai facut testul de sarcina?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
vivighe spune:
Dana...io i-am luat un patutz pliant pt cand tre' sa doarma in alta parte si o lenjerie de pat ca cea de acasa(ii pun pilota pe saltea...ca salteluta de la patutzul pliant e tare rau si pe margini o apartaoare laterala,dar numai ca sa vada un peisaj cunoscut.Pilota e colorata la fel si ea se simte ca in patutzul ei de acasa).Ii iau si jucariile preferate si eventual ii las un tricou cu care m-am imbracat(care miroase a mine) sa o inveleasca cu el...si sa stii ca a dormit mereu foarte bine(chiar si fara tricoul acela).Poate pana esti nasha il mai duci pe acolo,eventual sa dormi si tu cu el acolo o noapte inainte sa pleci ca sa se obishnuiasca mai ushor.O lasi pe soacra sa ii dea sa pape de fatza cu tine...chestii d-astea.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
puiudana2004 spune:
Vivi,pai draga mea,Ingrid papa destul de bine cu linguritza.Andrei al meu,cand ii duc linguritza la gura,crede ca e bibe si suge piureul din ea!Ce ma fac eu cu el???
Si papa asa de bine la inceput!

iu all!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei