Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 30
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Gata mei...ti-am trimis pozna...ia vezi...a sosit?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
incredibil, cat de aiurea apar mesajele astea! verific acum, pun poza cu Ingrid si ma culc si io, ca-s chiauna!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

carminabulina spune:
Multumesc Viviana, Diana si Daryana
si tie LAcramioaro pentru optimism
.
Mai am una si gata merg sa ma culc: Diana nu ti se pare ca Timeea ta seaman foarte mult cu Nicole a Dianei79? Tot la fel, intreb si eu, ca mie as mi se pare. ca daca nu ma uitam la nume saream sa o felicit pe Diana79...oricum frumoase foc si ochiaose, si mai imi place de mor de fetita Voichitei care nu mai da pe aici
.
...sa nu fiu inteleasa gresit, toti sunt frumosi, inclusiv al meu dar am si eu niste slabiciuni...
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DianaR spune:
Carmina, acu ca m-ai intrebat m-am mai uitat odata peste pozele Dianei, ce sa zic, seamana putin, amandoua sunt fetite si cu siguranta dulci foc
(dati-mi voie sa-mi laud puiul ca o mama indragostita de puiutii ei ce sunt). Multumim de aprecieri 

Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Acu ca zici de asemanari, Mihnea seamana izbitor cu un bebe al unei prietene, mai ales in poza cu tati. Vazusem asta mai demult si chiar am zis cand l-am vazut uite-l pe Mihai 2! 
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
LYLY809 spune:
Si, Mai Marele Imashului(adica Alec Cuceritorul
) o pofti pe PRINTZESUCA-IEDUTZ cu care mai sburda el din cand in cand prin Politehnica sa se alature razaciosilor razaretzi!
Va pup, noapte buna!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Acu ca zici de asemanari, Mihnea seamana izbitor cu un bebe al unei prietene, mai ales in poza cu tati. Vazusem asta mai demult si chiar am zis cand l-am vazut uite-l pe Mihai 2!
Diana ,Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
Aoleu Diana ce emotii mi-ai dat. Cand ai pus poza cu tati eu am crezut ca o pui pe ce a lui Mihai, bebele prietenei tale. iti dai seama ca pret de cateva clipe am stat sa ma dumiresc
, ca era sa zic "pai asta e sotul meu cu Mihnea"
si pe urma am realizat ca de fapt in poza aia seamana mihnea cu Mihai.In alta ordine de idei eu inteleg ca v-am shocat cu cele 2 limbi dar mai aveam o intrebare pe acolo: introduc un nou aliment sau nu cand bebe e bolnav?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
DianaR spune:

Pai de asta or semana pruncii...

Glumesc.
Raspunsul la intrebare: NU. Asteapta sa fie sanatos. Il primeste mai bine si poti pune pe seama alimentului nou eventuale manifestari (diaree, alergii), asa daca e deja bolnavior nu mai sti.
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
ralucis spune:
neata! am zis ca mai intru aseara sa va mai zic ceva, dar dupa baie a venit masa si pe urma n-a mai vrut ilinca sa-mi adoarma imediat asa ca a mai trebuit sa ne jucam pana pe la 12 cand in sfarsit s-a culcat. asa. am fost acum cateva zile sa iau pampers de la un magazin de bb din zona si vanzatoarea mi-a tinut o adevartata teorie a scutecelor de unica folosinta, spunandu-mi ca firma pampers nu prea mai e ce a fost odata, adica nu numai ca au miocsorat nr de bucati din pachete si au marit pretul, dar au micsorat chiar scutecul in sine, si chiar mi-a aratat cum sunt altii de la alte firme, tot masura 3, comparativ cu pampers, dar au modificat si capacitatea de aborbtie, distribuind gelul acela abosrbant numai pe mijlocul scutecului, nu ca inainte, cand cica era peste tot. ce-i drept, la pachetul asta nou pe care l-am luat e o banda verzulie in interior, la mijloc, ceea ce nu era pana acum la nici unul. am incercat si fixies si mi s-au parut mai buni, dar ca pret sunt aproape dublu, cel putin asa erau la acest magazin. tot tanti mi-a laudat cerealele nutriben, zicea ca sunt cele mai bune dpdv raport calitate-pret, si ca cel mai bun orez pt bb ar fi cel de la jotis. astept sa ajungem si noi acolo ca sa testam. cand mai aflu ceva va tin la curent, desi as fi vrut sa stiu si parerea voastra despre chestia asta cu pampersul.
in alta ordine de idei, mai am o dilema. cineva zicea ca vrea sa il faca pe bb 2. si eu vreau, bine, cam cand ar avea ilinca 8-10 luni, dar intrebarea mea este urmatoarea, daca nu imi vine ciclul pana atunci, din cauza de alaptat, cum fac sa raman graviduta? ca ma gandesc ca ar trebui sa fie si o ovulatie pe acolo ca sa reusesc. si nici alaptarea n-as fi vrut sa o termin pana la un an. poate am intrebat ceva aiurea, dar asa mi se pare logic. no, cat am scris...
ralucis si bb ilinca(7 iunie 2006)
ralucis spune:
tot eu. am citit si eu in sfarsit cartea poti sa nu fi o maam perfecta si m-am intristat un pic nu din pricina ei, chiar mi-a placut, ci pt ca am cautat autoarea pe google si am citit, si acum nu vreau sa va intristez sau altceva, ca unul dintre copiii ei s-a sinucis anul acesta din pricina unei depresii. ironic, dupa ce beneficiase de o educatie asa de faina...